פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים VanHalenשכחת שאתה תצטרך להחליף לוח, מעבד וזכרוןאגב החסכון בפועל עומד על כ-1500 שקל למעבד בלבדבלי להזכיר שקונים בד"כ 1GB זכרון ולוח שעולה בסביבות 700 שקלכיד שנייה אתה תקבל עליהם סביבות 50%-60% במקרה הטובזה אומר שהפסדת 600 שקל (במקרה הכי טוב) לפני שקנית בכלל מערכת אחרת, רק מהקנייה ומכירהאם קנית Athlon X2, אז המעבד מספיק חזק לפחות לשנתיים או שלוש הקרובותאין מה לעשות, כפול ליבה ממוצע יותר חזק מחד ליבה חזק מאוד
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים מחבר VanHalenשכחת שאתה תצטרך להחליף לוח, מעבד וזכרוןאגב החסכון בפועל עומד על כ-1500 שקל למעבד בלבדבלי להזכיר שקונים בד"כ 1GB זכרון ולוח שעולה בסביבות 700 שקלכיד שנייה אתה תקבל עליהם סביבות 50%-60% במקרה הטובזה אומר שהפסדת 600 שקל (במקרה הכי טוב) לפני שקנית בכלל מערכת אחרת, רק מהקנייה ומכירהאם קנית Athlon X2, אז המעבד מספיק חזק לפחות לשנתיים או שלוש הקרובותאין מה לעשות, כפול ליבה ממוצע יותר חזק מחד ליבה חזק מאודאוהה הנה אתה.... התגעגתי אליך ;Dאתה טוען שבעוד שנה בערך לא יהיה ניתן להשיג מעבד כפול ליבה פצצה ללוח 939? (עד כמה שאני זוכר הם התחייבו לתת לו תמיכה מלאה עד אז).
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים התמיכה היא לאחריות לא יותר מזהאגב במחצית השנייה של השנה הזאת, כן כן עוד 4-5 חודשים, אינטל הורגת את חדי הליבהשם קוד קונרו לא יוצא בחדי ליבהתחילת 2007 תצפה כבר למרובעי ליבה מבית אינטלוהריגה של החדי ליבה האחרונים של AMDכמובן מדובר על MainStream בלבד (שוק שהיום שולטים בו המותגים Pentium ו-Athlon)
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים אוהה הנה אתה.... התגעגתי אליך ;Dאתה טוען שבעוד שנה בערך לא יהיה ניתן להשיג מעבד כפול ליבה פצצה ללוח 939? (עד כמה שאני זוכר הם התחייבו לתת לו תמיכה מלאה עד אז).עדיין המחיר ישאר אסטרונומיוןלמה להתפשר על סוקט ישן אם אתה משדרג אז בא לך גם סוקט חדשלא?שורה תחתונה חדי ליבה הם היסטוריה ולא שווה להשקיע בהם אלה אם אתה עובד משרד
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים פי זה נשמע כמו תוכנית הפתרון הסופי רק מתוצרת יצרניות המעבדים : עוד מעט אתה קולט שיתחילו לאסוף חדי ליבה וישימו אותך במעצר על זה שאתה "מסיעה" לאחד כזה לפעול...
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים מחבר עוד מעט אתה קולט שיתחילו לאסוף חדי ליבה וישימו אותך במעצר על זה שאתה "מסיעה" לאחד כזה לפעול...הרגתם אותם מהר מידי!!קודם כל אני רוצה לראות שכל האפליקציות (בעיקר משחקים) יתמכו בטכנולוגיה הזאת ורק אחר כך נתחיל להספיד אותם.
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים מחבר התמיכה היא לאחריות לא יותר מזה אגב במחצית השנייה של השנה הזאת, כן כן עוד 4-5 חודשים, אינטל הורגת את חדי הליבה שם קוד קונרו לא יוצא בחדי ליבה תחילת 2007 תצפה כבר למרובעי ליבה מבית אינטל והריגה של החדי ליבה האחרונים של AMD כמובן מדובר על MainStream בלבד (שוק שהיום שולטים בו המותגים Pentium ו-Athlon) אני ממש אוהב אותך, אתה פשוט מוציא לי את כל המילים מהפה אבל בדיוק להיפך אם באמת ה כפולי ליבה הם תופעת מעבר אז אדרבא.... בכלל חבל על הכסף. גם ככה כל החברה שהשקיעו עכשיו בכפול ליבה עייף (למי פה כבר יש כסף לאחד חזק) כפול כסף מעלות של מעבד סטנדרטי רגיל (ואני לא מדבר על 820 שהוא בכלל ירביץ לעצמו לדעתי האישית). יתבאסו כי אם היו חוסכים עכשיו ומבזבזים אחר כך, הם היו נהנים יותר (ורק מפני שהיום השוק עדיין לא בשל לכפולי ליבה ואין הרבה מה לעשות איתם למשתמש הממוצע) אבל הכל תלוי באמת האם מרובעי הליבה יכנסו לשוק, מה הם יתנו לנו, כמה הם יעלו, ואיך זה יפשיע על השוק של כפולי הליבה (אם בכלל נספיק לראות איזה יעילות מצדם)
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים הרגשתי לא שייך שכולם כבר הגיבו כאן ורק אני לאאז..אמ...מההה מהההה אכפתתתת לך אם הוא מוכר את המעבדדדדדד האאאאא???? זכותו!!!!...זהו בעצם...יום טוב.
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים אני לא מבין מה הויכוח אני לא זוכר שאני או אחרים המליצו על כפולי ליבה בכחאני זוכר שההמלצות היו למי שיש תקציב ובמחשבה לעתידהיום מספיק לגימר 3200 ואף אחד פה לא אומר אחרת אבל מחשב אתה קונה גם במחשבה לעתידוכמו שקונים מעבד שתומך ב64 ביט מי שיכול ליקנות כפול ליבה בלי לרדת ברמה של רכיבים אחריםשיקנה כפול ליבהוכל זה בישביל הערכה שבעתיד זה מאוד יעזור
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים אני דווקא מסכים חלקית עם VAN HELEN.כפולי הליבה של היום אינם כפולי ליבה טהורים ולכן המעבדים שיצאו עוד כחצי שנה, למשל הקונרו, יציגו ביצועים עדיפים הרבה יותר על כפולי הליבה של היום ורצוי להמתין להם במקום להוציא היום מעל 2000 ש"ח למעבד שהוא דור ביניים בין חדי הליבה לכפולי הליבה הטהורים.אגב, לכן קניתי אופטרון, עם OC הוא הגיע לביצועים שמציג היום FX57 ואני משוכנע שאני לא אצטרך להחליף מעבד בשנה וחצי הקרובות.עוד חצי שנה יצאו הקונרו, יקח להם זמן של כשנה להיטמע בשוק באופן מוחלט ולהחליף את חדי הליבה ואז נראה עם כפולי ליבה שיהיו mid-end ולא רק high-end שדורש השקעה כספית כבדה יחסית לשאר המעבדים היום.כל טכנולוגיה טובה לדעתי אחרי זמן ריצה מסויים בשוק, ולא מיד כשהיא יוצאת. כל נותנים זמן למחירים להתייצב ולשוק להתאים את עצמו לקבלה של המוצרים ע"י שחרור ערכות שבבים חדשות יותר וקידום טכנולוגיות נלוות למעבדים כמו לוחות אם וכו'.
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים מחבר כולם לעצור את הכדור שלג הזה בנקודה הזאת!!נפלה פה טעות מרה!!לי הייתה מעין התערבות קטנה עם ליאור ואינטגרל, ובגלל שעומרי הוא מנהל הפורום ביחד עם ליאור אני התבלבלתי ועשיתי אבל לעומרי שלא קשור לסיפור הזה בכלל.אז תשכחו מכל מה שהיה פה.אין לזה שום קשר למציאות.בסך הכל אי הבנה.ועומרי... אני מקווה שלא גרמתי לך שום נזק. קבל את התנצלותי.(הייתי שמח אם גם אתה היית מתנצל פה על התוקפנות שלך....)סליחה ותודה לכולם!
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים ועומרי... אני מקווה שלא גרמתי לך שום נזק. קבל את התנצלותי.(הייתי שמח אם גם אתה היית מתנצל פה על התוקפנות שלך...הכלל הראשון בפרסום-אין כזה דבר פרסום רעובקשר ל "תוקפנות" שלינראה לי שגם אתה וגם רוב (ואולי כל) מי שהגיב בת'רד הבין שבכל זאת, זה לא ממש עניינךואם כבר זה מעניין אותך, אז היית צריך לעשות את זה בפרטי.ועכשיו לשאלת מליון הדולר, למה?WELLהחלטתי שאני רוצה גיווןחשבתי ללכת על סמפרון 939 שעם אוברקלוק יתן ביצועים מעוליםאו שלא.....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.