עבור לתוכן

אני חושב שמגיע לנו הסבר קטן ממנהל הפורום !

Featured Replies

פורסם

כפול ליבה זה אחלה דבר אני לא יודע מה אתה רוצה...

גם המבורגר כפול זה אחלה דבר - אבל זה לא DC אלא DB - dual burger

• תגובות 46
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני עדיין לא מבין לאן אתה חוטר...

מה זה משנה לך למה הוא מוכר?

וזה לא שאם הוא המליץ אז הוא אלוהים, זה הוכח שהם מצויינים! זה לא שהוא בא וסתם אמר

פורסם
  • מחבר

אני עדיין לא מבין לאן אתה חוטר...

מה זה משנה לך למה הוא מוכר?

וזה לא שאם הוא המליץ אז הוא אלוהים, זה הוכח שהם מצויינים! זה לא שהוא בא וסתם אמר

חברים נראה לי שהעסק איבד פרופורציות.

בשביל לתת פה רקע אני יסביר: היו לי כמה ויכוחים בפורום עם ליאור ועומרי שהיו בעד כפולי ליבה ואני לעומתם טענתי שהשוק עדיין לא בשל לכפולי ליבה וזה יהיה בזבוז כסף מיותר.

לכן שראיתי כי עומרי מוכר את הכפול ליבה שלו רציתי לדעת האם הוא שינה את דעתו. זה כל הסיפור שהתנפח למימדים מפלצתיים.

אגב אני לא מנסה לפגוע בעומרי בשום צורה ואני מאחל לו שיצליח למכור את המעבד שלו בכיף.

מנהלי הפורום הם באמת לא אלוהים אבל לי ולהרבה אנשים פה מאוד חשוב מה דעתם!! (ואני חושב שאף אחד לא הוכיח שהם שווים את המחיר היום לעומת הביצועים למשתמש הביתי הממוצע!!)

פורסם

בשביל לתת פה רקע אני יסביר: היו לי כמה ויכוחים בפורום עם ליאור ועומרי שהיו בעד כפולי ליבה ואני לעומתם טענתי שהשוק עדיין לא בשל לכפולי ליבה וזה יהיה בזבוז כסף מיותר.

לכן שראיתי כי עומרי מוכר את הכפול ליבה שלו רציתי לדעת האם הוא שינה את דעתו. זה כל הסיפור שהתנפח למימדים מפלצתיים.

אגב אני לא מנסה לפגוע בעומרי בשום צורה ואני מאחל לו שיצליח למכור את המעבד שלו בכיף.

תראה, בפאצ' הQ4 משתפר ב30% עם הכפולי ליבה, חשוב בעתיד מה יקרה למשחקים שיהיהו בנוים לזה?

DC זאת השקעה מצויינת לעתיד

ובזה התייחסת האם העולם בשל...

להאם דעתם חשובה, אז נכון היא חשובה אבל דעתם מבוססת על בנצ'ים שונים שמוכיחים שהם צודקים... ואי אפשר להתווכח עם בנצ'

פורסם

לפי דעתי אתה צריך לשנות את הכותרת לנשוא שעליו באמת התכוונתה- "אם "העולם" מוכן לכפולי ליבה ?? "

למרות תשתשובה חלקית כיוון שבאמת אין תמיכה וניצול מלא של הכפול ליבה אך עדין הביצועים יותר טובים מחד ליבה

פורסם

תראה, בפאצ' הQ4 משתפר ב30% עם הכפולי ליבה, חשוב בעתיד מה יקרה למשחקים שיהיהו בנוים לזה?

DC זאת השקעה מצויינת לעתיד

- אבל זה לא DC אלא DB - dual burger

פורסם
  • מחבר

תראה, אין לי ספק שכפולי ליבה זה הדבר הבא.

אבל שוב אני חוזר ואומר, היום השוק עדיין לא בשל לזה ואין טעם לבזבז כסף לדעתי על כפולי ליבה, לדעתי כדי להמתין איתם עוד קצת אולי עד עידן ה ויסטה, ואז לראות באמת האם נראה שיפור משמעותי גם במשחקים (שזה עיקר הצרכים פה של רב המשתמשים הכבדים להערכתי)

פורסם

אתה יכול לרענן את זכרוני במה מדובר?

פורסם

אבל אתה רואה את זה לא נכון, השאלה שאתה צריך לשאול את עצמך בקנית מחשב, היא האם כשהעולם יהיה בשל-המחשב שלך יתמוך בזה

כל מי שקונה היום מחשב בלי כפול ליבה, בעצם קוצב לעצמו את אורך החיים של המחשב מראש

פורסם

האמת שאני די מסכים איתך כי בינתיים רק בעיות יש עם הכפולי ליבה במשחקים(בחלקם) , ואומנם יש פאצ'ים אבל למשתמש הממוצע

לא יהיה זין להתחיל לעדכן את המחשב שלו בכל מיני פאצ'ים מציקים...ושוב לא אני שפציצית אלא משתמש פחות מנוסה...

אגב אני תומך נלהב של כפולי ליבה אל תטעו...

GavTivx

אתה מוכן להסביר לי מה הייתה מטרת הציטוט שציטטת אותי?

פורסם

תראה, אין לי ספק שכפולי ליבה זה הדבר הבא.

אבל שוב אני חוזר ואומר, היום השוק עדיין לא בשל לזה ואין טעם לבזבז כסף לדעתי על כפולי ליבה, לדעתי כדי להמתין איתם עוד קצת אולי עד עידן ה ויסטה, ואז לראות באמת האם נראה שיפור משמעותי גם במשחקים (שזה עיקר הצרכים פה של רב המשתמשים הכבדים להערכתי)

אז מה שאתה אומר בעצם זה תקנה עכשיו משהו ב1000 שח ועוד שנה צקנה עוד משהו ב2000 שח או אולי יותר כי אולי גם לוח וזיכרון הוא ירצה להחליף...

ואני הייתי מחכה קצת פחות עד לUT07 שיצא באפריל אם אני לא טועה... ואז נראה כבר במה באמת מדובר

AMILO אתה שוכח שגיימרים גם ככה תמיד מעדכנים, כי הם רוצים להיות תמיד עם הגרסה הכי עדכנית... אז מה זה משנה להם?

פורסם

אללה קונספירציות :cool2:

פורסם
  • מחבר

אז מה שאתה אומר בעצם זה תקנה עכשיו משהו ב1000 שח ועוד שנה צקנה עוד משהו ב2000 שח או אולי יותר כי אולי גם לוח וזיכרון הוא ירצה להחליף...

ואני הייתי מחכה קצת פחות עד לUT07 שיצא באפריל אם אני לא טועה... ואז נראה כבר במה באמת מדובר

AMILO אתה שוכח שגיימרים גם ככה תמיד מעדכנים, כי הם רוצים להיות תמיד עם הגרסה הכי עדכנית... אז מה זה משנה להם?

קבל את התרחיש הבא.

קנית היום מחשב AMD 939 אם המעבד הכי זול שיש (הסמפרון 3000 ממש זול וטוב אבל טוענים שאין אותו במלאי) ואז אתה יכול לחסוך עד 1000 שקל בקניית מעבד.

ובעוד שנה אתה קונה כפול ליבה טוב (לא כמו היום שהכפול ליבה הכי עייף של AMD עולה 2000 והכי זול של INTEL אפשר לחבר לו סוסה).

לי זה נראה אחלה דיל וזה גם בדיוק מה שעשיתי ;D

לעומרי, אני צריך לחפש בהיסטוריה ולמצוא את השירשורים האלה. אני יעדכן אותך בהמשך.

פורסם

קבל את התרחיש הבא.

קנית היום מחשב AMD 939 אם המעבד הכי זול שיש (הסמפרון 3000 ממש זול וטוב אבל טוענים שאין אותו במלאי) ואז אתה יכול לחסוך עד 1000 שקל בקניית מעבד.

ובעוד שנה אתה קונה כפול ליבה טוב (לא כמו היום שהכפול ליבה הכי עייף של AMD עולה 2000 והכי זול של INTEL אפשר לחבר לו סוסה).

לי זה נראה אחלה דיל וזה גם בדיוק מה שעשיתי ;D

לעומרי, אני צריך לחפש בהיסטוריה ולמצוא את השירשורים האלה. אני יעדכן אותך בהמשך.

גם לעורכים מקצועיים אתה ממליץ SEMPRON? ולמה סוסה? הD920 אחלה מעבד שבעולם!

פורסם
  • מחבר

גם לעורכים מקצועיים אתה ממליץ SEMPRON? ולמה סוסה? הD920 אחלה מעבד שבעולם!

לא התכוונתי ל 920

ואני ממליץ לכל אחד על הספמרון 3000

עשו לו מבחני ביצועים ואם קצת OC אתה יכול להגיע איתו ליכולות של מעבדים שעולים כפול ממנו בשקט ואפילו יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים