פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים אני פונה פה לעמרי.בתור מנהל הפורום אני נתקלתי לא פעם ולא פעמיים בהמלצות שלך ושל ליאור על מעבדים כפולי ליבה.עכשיו מה שלא מסתדר לי זה איך בתור מעריץ של המעבדים האלה, אני רואה שאתה מוכר את הכפול ליבה שלך....אני מקווה שלא הגעת למסקנה כי הייתה טעות בידיך. או שיש טעות בידי....ממתין לתשובה :-\
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים המלצה על מעבד כפול ליבה קשורה אך ורק לביצועיו שנבחנו לאחר בדיקות מקיפות.
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים מה ז"א. הוא המליץ לכולם על כפול ליבה, כדי שיקבל מחיר טוב על שלו בטריידזון מה לא בסדר?
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים WTF?בא לי למכור את המעבדאני צריך סיבה מיוחדת?או שבגלל שאני אחראי פורום מעבדים אסור לי למכור מעבד?או בקיצוריש דברים שעדיף לעשות אותם בפרטי ולא על גבי הפורום
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים VAN HALENעל מה אתה מדבר? בגלל שהוא ממליץ לאנשים לקנות כפול ליבה (וצריך להיות דביל שלא להמליץ) אז אסור לו למכור את שלו? מה הקשר ביו מחט לתחת? אולי הוא רוצה לשדרג לכפול ליבה FX60? אולי הוא מתחיל לעבוד, אין לו זמן למשחקים אז הוא קונה סמפרון לאינטרנט. אולי הוא החליט לחזור בתשובה ולתרום את הכסף לועד למען הרבי מלובביץ'? אולי תפסיק עם השטויות שלך? חוצמזה, מה זה עניינך? אין לך עם מה להתעסק?
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים שורה תחתונה אל תתעסקו בשטויות זה לא עניינכם מה כל אחד עושה עם הרכוש שלו...והדיון לא היה נעול?
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים אני מציע סטיקי דיי תעזבו את המסכן הוא עוד שניה פורץ בבכי... :-\ חבל עליו, לא? בעצם על מה אני מדבר יאללה סטיקי וכולם להתחיל להכנס בו!
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים איזה כיף עכשיו גם אני יכול למכור מהר את המעבד שלי,מי רוצה לקנות,חחחחחחחחחח
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים מחבר אני באמת חושב שהרבה יותר בוגר להשאיר את השירשור פתוח. תודה על ההתחשבות!אתם ממש לא מעליבים אותי, מאכזבים אותי כן אבל לא מעליבים.לא הייתה פה שום כוונה לדחוף את האף.מה שאתם לא מבינים זה את גודל האחריות שיש על מנהלי הפורום לגבי ההמלצות שלהם.(למה אתם לא מבינים לא ברור לי הרי אתם בסופו של דבר הולכים לשפוך המון כסף על סמך הצעתם)מה שסך הכל רציתי לברר זה, האם יש למר עומרי מה לחדש לנו בעניין הכפולי ליבה על סמך נסיונו?אם יש לו אני אשמח לשמוע.אם אין לו אני גם אשמח לשמוע.תודה רבה וחג שמח לכולם
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים כפולי ליבה הם מעבדים מעולים ולא בגלל ש"עומרי" אמר אלה מגלל שיש מבחנים......למה שהוא לא ימכור את הכפול ליבה שלו? אולי חסר לו כסף (אולי)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.