עבור לתוכן

מחפש את הקירור הכי משתלם ל6600GT

Featured Replies

פורסם

יש לי 6600GT של MSI

אני מחפש את הקירור הכי משתלם בשבילו כדי לעשות לו OC כבד יחסית,אז אני רוצה קירור שישמור עליו טוב..

אני לא בדיוק מכיר את המחירים של זה.. אבל אני רוצה להשקיע בסביבות ה250.

מה יש לכם להמליץ?

תודה

פורסם

Arctic cooling קירור מצוין לא יקר:) בסביבות ה200 שקל אחי

פורסם

בדיוק יש לי אותו על הכרטיס מסך שלי גם:)

קל להרכבה ומקרר מצוין....דרך אגב על כמה מעלות הכרטיס מסך שלך כרגע? גם במאמץ ?

פורסם

כן אחי זה הקירור הזה ARCTIC נחשבים הכי טובים כיוון שהם מוציאים את האוויר החוצה מין המארז אבל עם יש לך כסף אני הייתי ממליץ לך על הקירור של זלמן בגירסת ה-

Inf1nitey

פורסם
  • מחבר

גם נראה ככה....

אז אלו שתי ההצעות? זה יספיק לי לOC חזק..,או שעדיף להשקיע אפילו קצת יותר לOC ממש ממש חזק וככה לחסוך החלפה של כרטיס

כרגע בלי OC הGPU על 36 מעלות במנוחה, ו45 בעבודה...

פורסם

נווו אז למה אחי אתה מחליף קירור ??? הקירור שלך הוא מצוין

אתה יכול לעשות אובר קלוק גם בלי להחליף גוף קירור

פורסם
  • מחבר

תראה,עשיתי OC קטן ועל ל50 בזמן עבודה...

המטרה שלי היא לעשות OC חזק מאוד,כדי לחסוך קניה של כרטיס חדש.. בוא נגיד להתקרב כמה שיותר לביצועים של 6800..

אני משחק בעקרון רק FARCRY MULTIPLAYER ו NFSMW... אבל דגש גדול על FARCRY.

אני יכול לשחק על ההגדרות הכי גבוהות עם כל הפילטרים,אבל אז אני מגיע ל30 FPS ואני רוצה יותר... בגלל זה חשוב לי OC חזק מאוד.

פורסם

שמע ל6800 אתה לא כל כך תגיע בביצועים הוא פועל על 16 צינורות עיבוד לעמות ה6600 שפועל רק על 8

תנסה לעשות אובר קלוק עם הקירור שלך כי אצלי הכרטיס ללא עבודה הוא בין 41-44 מעלות ובמאמץ

הוא מגיע ל55-60 אחרי שעת משחק לפחות

פורסם
  • מחבר

אני לא מנסה להפוך את ה6600 ל6800..

אני רק רוצה להתקרב לביצועים שלו כמה שיותר.. להעלות לי את הFPS שאני אוכל לשחק עם כל הפילטרים ברמה הכי גבוהה..

ZALMAN או ARCTIC COOLING?? או משהו אחר שאפילו יותר טוב..

פורסם

יש קירור חדש לטרמלטייק מיני קירור מים רק ליחידת העיבוד של כרטיס מסך שבישביל כרטיס מסך 77 ליטר לעה זה מספיק אבל הוא נורא יקר 450 ש"ח אני אמצה לך קישור ליקנות אותו בארץ ואני יחזיר לך תשובה....

פורסם
  • מחבר

והוא שווה את ה450 האלו...?

בכל אופן תודה

פורסם

מבחינת ביצועים אני חושב שכן זה הקירור הכי טוב שתימצא לכטיסיי מסך... אבל יש הבדל של 7 מעלות במאמץ בינו לבין הארקטיק אני לא בטוח שבישביל 7 מעלות כדיי להשקיע עוד 300 שקל זה תלוי ברמה של האוברקלוק שאתה מחפש.... אבל יתרון נוסף של הקירור הזה הוא שאתה יכול ליקנות בלוק קירור לגשר הצפוני של חברת ג'יגה בייט (הבלוק כמובן) לחבר אותו למערכת ובכך להישתמש בקירור מסיבי לשניי רכיבים... חיסרון נוסף של הקירור הזה הוא המקום הוא תופס עוד שניי סלוטים של pci ומלא את המארז מה שגורם לזרימת אוויר פחות טובה בתוך המארז ועלול ליפדוע בביצועיי המעבד אבל יש אפשרות להניח את יחידת הקירור בחוץ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים