עבור לתוכן

AMD Cool & Quiet

Featured Replies

פורסם

מישהו מכיר את התוכנה?

כדאי להתקין?

פורסם

אם אתה לא מתכוון לעשות OC, אחלה תוכנה שתחסוך לך בחשמל וברעש.

היא פשוט מורידה אתה המכפלה של המעבד כשהוא לא בשימוש (ולא, אין לי מושג מזה מכפלה).

אבל היא מתנגשת עם OC, אז במקרה כזה לא הייתי מתקין אותה...

פורסם

זה סכ"ה אופציה למעבדי AMD שהם מורידים את המכפלה וככה גם את מהירות השעון של המעבד כדי להוריד בטמפרטורה וכדי שהוא יצרוף פחות חשמל.

מכפלה זה המספר בו מכפילים את הבאס(התדר של הHTT שזה מהירות ההעברת מידע בין במעבד לצ'יפסט) כדי להגיע למהירות המעבד הרצויה.

פורסם

בקיצר אם אתה רוצה ביצועים אל תפעיל את זה.

והאמת למה להסתבך, גם ככה המחשב לוקח לא הרבה חשמל כשהוא לא עובד אז מה זה משנה.

פורסם

תאכלס בינתיים AMD הם המעבדים הכי חסכוניים וקרירים!

פורסם

בקיצר אם אתה רוצה ביצועים אל תפעיל את זה.

בולשיט, אין קשר בין CnQ לביצועים של המעבד

פורסם

תאכלס בינתיים AMD הם המעבדים הכי חסכוניים וקרירים!

תלוי נגד איזה מעבד אתה משווה, אם להשוות מול P-M, פ-M יותר חסכוני וקריר (וגם יותר יקר ביחס).

פורסם

זאת לא בדיוק "תוכנה", זה מנהל התקן למעבד (device driver) למעבדי האתלון 64 השונים.

אחת התכונות היפות של האתלון 64, מתח ותדר העבודה של המעבד נקבעים עלפי מידת המאמץ

החישובי שנדרש מהמעבד, אתה גולש באינטרנט, המעבד עובד בחצי מהעוצמה המרבית, אתה

משחק DOOM3 הוא פועל במלוא העוצמה, משהו באמצע, שלושת רבעי העוצמה.

עד עכשיו אין לאינטל תכונה מקבילה במעבדים השולחניים שלה אלא חיקוי חיוור שבזמן מאמץ

לא מרבי מוריד את מהירות השעון ל 2.8 גיגה הרץ לכל הפחות (speed step).

מבחינה מעשית התכונה הזאת נותנת קודם כל מחשב שקט יותר (בתנאי שמאוורר המעבד הוא יצרן

הרעש החזק ביותר במחשב שלך המעבד, אבל זה נכון לגבי רוב המחשבים) ספק הכח מתאמץ פחות

(וגם מייצר פחות רעש) ובאופן כללי את טמפרטורה המחשב ברוב הזמן בו הוא פועל נמוכה יותר על

כל המשתמע מכך.

ישנו גם הענין של צריכת החשמל אבל מי שלא מוטרד מנושאי איכות סביבה זה לא יעשה עליו יותר

מידי רושם.

מבחינתי זה פשוט דבר יפה וחכם.

דף הסבר באתר היצרן

http://www.amd.com/us-en/Processors/ProductInformation/0,,30_118_9485_9487^10272,00.html

פורסם

עד עכשיו אין לאינטל תכונה מקבילה במעבדים השולחניים שלה.

ה-Speedstep של אינטל עושה בדיוק אותו דבר

פורסם

ה-Speedstep של אינטל עושה בדיוק אותו דבר

ב "קריר ושקט" מהירות השעון יורדת עד לחצי מהמהירות המרבית, ב speed test לכל הפחות 2.8 גיגה הרץ,

ב "קריר ושקט" יש בערך 5 דרגות ביניים, ב speed test רק שני מצבים, לכן לא הייתי טוען שמדובר בתכונות דומות,

ממש לא.

פורסם

ה-Speedstep מוריד את המכפלה של המעבד ואז מוריד את המתח. איך זה בדיוק שונה, תפוחים\ענבים?

פורסם

סליחה, אבל CnQ זה לא קירור פסיבי של הצ'יפסט באמצעות צינור נחושת ישירות החוצה?, מישהו בבקשה יכול להסביר לי מה הקשר לאיזה דרייבר בדיוק? הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו שאתם מדברים זה על הuguru ?, לא?

פורסם

אין קשר בין CnQ של AMD לבין פיצ'רים של Abit כמו ה-Silent OTES וה-uGuru

פורסם

okay

my bad :xyxthumbs:

אני את אתקין ואראה מה זה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים