פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים אז ככה... מהמעט שאני יודע על לוחות אם אני אנסה להסביר מה אני מחפש...התקציב: 700 ש"ח (אפשר להתגמש קצת יותר)בגדול אני מחפש לוח אם חזק ומהיר שמתאים למעבד INTEL P4 1.7GHZקריטוריונים:בעל Socket 478 (שמתאים למעבד 1.7 של אינטל)בעל מינימום 4 חריצי PCI-Eבעל מינימום 2 סלוטים לזיכרוןשיהיה IDE, USB, AGP וכל השאר (או שיש את זה בכל לוח אם?)וזהו בעיקרון...זה ממש חשוב בשבילי...המלצות יתקבלו בברכה
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים קריטוריונים:בעל Socket 478 (שמתאים למעבד 1.7 של אינטל)בעל מינימום 4 חריצי PCI-Eבעל מינימום 2 סלוטים לזיכרוןשיהיה IDE, USB, AGP וכל השאר (או שיש את זה בכל לוח אם?)לא קיים 478 PCI-E ו-AGP (לפחות לא שאני נתקלתי).לדעתי לא קיים 478 PCI-E בכלל.(אתה בטוח שהתכוונת ל-PCI-E ולא ל-PCI רגיל?)
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים אני משתמש ב ASUS P4P800 DELUXE עם ה 1.7 שלי לוח מצויין .. מכל הבחינותתגיד לי, אתה עושה צחוק או סתם מטומטם?זה הלוח שהצעת לו:http://www.digital-daily.com/motherboard/asus-p4p800-e/איפה אתה רואה בלוח הזה PCI-E?לוחות טובים ל-478 קיימים, אבל הוא ביקש לוח ספציפי.אם אתה רוצה להעלות את מונה ההודעות שלך אז לא על חשבון אנשים אחרים.
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים אין לוחות ל478 עם 4 PCIE לא קיים כזה דבר בכלליש עם PCIE אחדאתה בטוח שאתה לא רוצה PCI רגיל?
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים לוח ל-478 עם PCI-E ו-AGP כמעט בטוח שאין... אבל זה לא ממש משנה אם יש או אין כי בארצנו הקטנטונת אין כזה דבר.אבל באמת שאני לא מבין למה השידרוג הזה בכלל??מילא היה לך מעבד פרסקוט 3GHZ ומעלה... הייתי מבין....אבל יש לך מעבד עתיק וחלש עם חשש (דיי גדול) לבאס 400.אם אתה מתעקש על קניית לוח, תוכל לקנות בארץ לוח עם PCI-E, אבל שילוב של AGP+PCI-E לא תמצא פה.
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים תגיד לי, אתה עושה צחוק או סתם מטומטם?זה הלוח שהצעת לו:http://www.digital-daily.com/motherboard/asus-p4p800-e/איפה אתה רואה בלוח הזה PCI-E?לוחות טובים ל-478 קיימים, אבל הוא ביקש לוח ספציפי.אם אתה רוצה להעלות את מונה ההודעות שלך אז לא על חשבון אנשים אחריםSHUY אני לא מטומטם ולא עושה צחוק אולי אתה הטמבל פה כי הוא התכוון ל PCI רגיל ולא אקספרסס :screwy
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים טוב אני רוצה להבהיר פה כמה דבריםקיים לוח עם PCI-E וAGPוגם קיים לוח עם 4 PCI-E ד"א יש אותו בנועה או פנדה זה נקרה קווד sliאני לא יודע אם הלוחות האלו קיימים לסוקט שהוא רוצה אבל הם קיימים
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים טוב אני רוצה להבהיר פה כמה דבריםקיים לוח עם PCI-E וAGPוגם קיים לוח עם 4 PCI-E ד"א יש אותו בנועה או פנדה זה נקרה קווד sliאני לא יודע אם הלוחות האלו קיימים לסוקט שהוא רוצה אבל הם קיימיםברור שהם קיימים זה לא סודאבל השאלה פה האם לסוקט שלו
פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים מחבר חבר'ה חבר'ה !!! חלאס לריב זה ממש לא מתאים...ועוד בגללי ? *אנשים! קבלו תיקון טעות* התכוונתי ל PCI רגיל... לא לאקספרס אני נורא מצטער על הבלבול שנוצר כאן... כעת, כמה שאלות: 1) מישהו פה המליץ על הלוח אם P4P800-E Deluxe ורציתי לדעת אם יש הבדל בין ה- P4P800-E Deluxe לבין ה- P4P800 Deluxe אם כן - מה ההבדלים? ואיזה מביניהם יותר חזק מבחינת ביצועים? 2) איך הלוח אם Gigabyte GA-8IPE1000-G בהשוואה ללוח של אסוס ? 3) האם יש לוח אם יותר טוב (בדגש על ביצועים) מאלה שהוזכרו כאן ? (כמובן הכל בהתאם לקריטריונים)
פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים הP4P800-E הוא גירסה מחודשת של ה P4P800יש לו יותר חיבורי SATA וכרטיס קול מתקדם יותר.מבחינת ביצועים, שניהם אותו דברוהם בין הלוחות היותר טובים שיצאו לסוקט 478.לג'יגהבייט ביצועים קצת פחות טובים ויכולות אוברקלוק הרבה יותר נמוכות.
פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים P4P800. לא משנה איזה מהם זה לוח מצויין עם יכולות OC גבוהות. אחת מהסדרות הטובות ביותר שנראו כאן לסוקט 478...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.