עבור לתוכן

כבל אופטי למערכת של לוגיטק Z-5500

Featured Replies

פורסם

אני משתמש במערכת סראונד של LOGITECH דגם Z-5500 ובכרטיס קול של CREATIVE דגם AUDIGY PLATINIUM EX, עם הכרטיס קול שלי מגיע פאנל שבו נמצאים כל מיני סוגי חיבורים ובינהם יש גם יציאה אופטית שאני רוצה לחבר אותה לרמקולים דרך כבל אופטי... השאלה שלי היא מה השם המדויק של הכבל?

כי פשוט אני קונה את זה מיבואן שצריך להגיד לו את השם המדויק של אותו הכבל אחרת הוא יביא לי משהו אחר :P

תודה מראש

שאלה נוספת: האם הכבל הזה טוב בשבילי?

http://www.4real.co.il/4real/product.asp?pID=821&cID=140&c=264846

כי יש כאלה שעולים 150 ש"ח וכאלה שעולים 70 ש"ח ואת זה, השאלה שלי היא אם הכבל הזה מספיק לי?

פורסם

כבל אופטי הוא תקן אחיד(תקנו אותי אם אני טועה) ואין כמה סוגים.

הכלבל הזה מתאים אבל,

אני הייתי משקיע קצת יותר כסף מעבר ל- 26 ש"ח .

פורסם

הכבל עצמו סטנדרטי, אבל יש 2 סוגים של מחברים, TOSLINK הכי נפוץ, ויש חיבור נוסף (לא זוכר את השם) דומה ל-minijack בצורתו.

תראה איזה סוג של חיבור אתה צריך ואל תשקיע יותר מדיי בכבל.

פורסם
  • מחבר

אצלי הולך הכבל TOSLINK... מה שדומה למיניג'ק גדול מידי בשבילי

אז רגע להשקיע כבר בכבל כזה או שללכת על אחד שהוא יותר יקר? יותר יקר עולה 150 שקל לכבל :-\

יש בכלל הבדל? ז"א אני ירגיש בהבדל אם אני יקנה כבל של 30 שקל או של 150?

ואם אני יקנה את הכבל האופטי הזול אז לא יהיה הבדל מורגש בין הכבל האופטי שעולה 30 ש"ח לבין הכבל מיניג'ק הפשוט שאני משתמש בו כרגע?

פורסם

אם קנית רמקולים ב- 2500+ ש"ח אז למה להיתקמצן על הכבל שעולה 150?

:kopfpatsch:

פורסם

:yelclap: :yelclap:

צודק!

פורסם
  • מחבר

צה... לא עניין של להתקמצן תאמין לי שזה לא זה... פשוט מי שאני קונה ממנו את הכבלים האלה יש לו רק את הסוג הזה של כבל אופטי, אז לכן שאלתי אם באמת יהיה כזה הבדל בין כפל אופטי שעולה 30 שקל לבין כבל שעולה 150? שדרך אגב אני קונה אותו בעשרה שקלים

אז אני יפסיד באמת משהו? יהיה כזה הבדל?

פורסם

ההבדל בין הכבלים זה רק האיכות של המחברים וציפוי, יכול להיות שיש הבדל בין זוית שתוכל לעקם את בכבל.

מבחינת איכות הסאונד לא יהיה שום הבדל בין כבל של 30 שקל ובין כבל של 300 שקל.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה זה מה שרציתי לדעת!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים