עבור לתוכן

הלו מוטו (מוטי) - רינגטון האימה!

Featured Replies

פורסם

לחבר'ה שמכם שנמצאים במערכת הצבאית, יצא לבטח לשמוע כבר את צלצול הסטוק של המירסים החדשים, מתוצרת Motorola, דגם I-760.

בכל פעם שאני שומע את הצלצול הנוראי-גאוני הזה, משמע ישנו איש קבע בסביבה. אם זה טוב או רע, תחליטו אתם.

מה שעוד יותר מעצבן, שמיטב נגדי צה"ל לא יודעים כיצד לשנות את הצלצול הזה ונשארים איתו והוא כ"כ מציייקקקקקק והוא כ"כ נגדי!!!1

בפעם הבאה שאתם נתקלים באיש קבע, קחו לו ת'מוטורולה ושנו לו ת'צלצול.

צלצול האימה המדובר הוא :

http://70.87.97.114/~download/download/media/3/hellomoto15.mp3

פורסם
אם זה טוב או רע, תחליטו אתם.

זה רע נקודה. אם אתם שומעים את זה ברחו על נפשותיכם.

עריכה: עכשיו שמעתי את הצלצול - פשוט שואה (סמיילי עם אצבעות בתוך האוזניים).

פורסם

אכן תמונות קשות.

פורסם
  • מחבר

וזה צלצול חזק ורשע! שעוקץ אותך! >:(

כמה שהמכשיר הזה גרוע, קשה מאוד שלא לשמוע אותו... וזה מקפיץ ומרתיע.

פורסם

גם אצלכם לאחר שבועיים < שבהם חברת מירס עמדה על קריסה 2000 דקות חינם> כול הנגדים ביטלו את הציקצוקים <אוקי טוקי> ::)

פורסם

וזה צלצול חזק ורשע! שעוקץ אותך! >:(

כמה שהמכשיר הזה גרוע' date=' קשה מאוד שלא לשמוע אותו... וזה מקפיץ ומרתיע.

[/quote']

אבא שלי קיבל אתמול מוטורולה 850 ממירס/אמיגו אחרי ששיחקתי בכל האפשרויות שמעתי את הצלצול המבוקש ולדעתי הוא דיי מדליק...אבל לא משהו שאני ישים באופן קבוע!

דרך אגב זה פשוט קמצנות לא להביא איתו כבל USB שמתחבר למחשב, סוף סוף יש מצלמה דיגיטלית בבית (אם כי האיכות ממש גרועה) אבל החלום נמנע בגלל כבל USB.

פורסם

האמת במוטוטו הרגילים הצילצול הזה נורא יפה ובאיכות מצוינת רק במירס רחמנא ליצלן <או איך שכותבים את זה> זה מעיר את כול המוצב כאילו נפל קסאם :lol:

פורסם

לי יש מוטורולה e 1000 דור שלישי והצלצול נשמע שם פצצה . לעומת זאת שמעתי את זה במירס של הנגדים, זה נשמע כאילו הרמקול במירס עוד שניה

נשרף .... דרך אגב מוטורולה E 1000 חרא פלאפון לא לקנות

פורסם
  • מחבר

יש מכשיר של מוטורולה שהוא באמת שווה משו? מלבד הסטארטקים האנלוגיים/דיגיטליים המדהימים?

פורסם

מכיר את הצלצול המציק הזה!!

לח'ברה בכיתה שלי יש כזה.

פורסם

למזלי אצלנו יש רק קצינים ביחידה אין נגדים אז כולם כבר שינו את זה=]

פורסם

יש מכשיר של מוטורולה שהוא באמת שווה משו? מלבד הסטארטקים האנלוגיים/דיגיטליים המדהימים?

ניסית את דגמי המוטורולה האחרונים עם מערכת הP2K הגאונית?

ד"א E398 RULZ

פורסם

אם אתה יודע להוציא את כול המיץ מהPDS של גרסת 46R@ ולהעביר אותו לגרסת 6FR תקבל גם ביצועים גבוהים ואיכות שמע <שעדין אין לאף סלולארי גם לא W800 > ולמי שלא אכפת מהסוללה ITUNES

פורסם

:0

אני הרגע שמעתי את זה, אני התחלתי לשקשק חשבתי שאני אחטוף אפליפסיה או משהו..

לרגע..נשמע בסדר.. ואז העוקץ והרעש..

O_O THE HORROR

IT'S STUCK IN MY HEAD NOOOOOOOOO

PLEASE MAKE IT STOPP

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים