פורסם 2006 בפברואר 2519 שנים ומה הקשר בדיוק? חלאות יש בכל מקום ובכל מגזר.והת'רד הזה לא מוביל לכלום בסופו של דבר.
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים מחבר אני לא רוצה להכליל אף מגזר מראש < לא חרדים ולא אלו שמבלים בימי שישי בערב עם חרבות מצטות בכיסים> מנגד יש את האנשים שגם להם תקראו חולרות שש דקירות בשבת אחת ממש סמוראים
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים אה כן, יכול להיות להם שימוש טוב! כמו סילוק מוקשים. הם צרכים ללכת בשדה מוקשים ואז הם מתפוצצים מהמוקש והרי לנו פחות מוקש בשדה! ככה באופן הקיף אפשר להגיד שהם שירתו בצה"ל... ;D ;D
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים מחבר טוב אכשיו אפשר לשנות את הכותרת כיצד תחסל < תוציא את העצבים > על 12 ילדים חרדים מאשדוד יאללה תתחילו להשתולל מה שעולה על רוחם היושב במרומים יקום את דמם של החתולים :'( אני מקווה שהם יחלמו על זה בלילות : בערוץ שמונה ראיתי סדרה על חתולים ממש מזמן אני זוכר קטע שבו הסבירו כיצד החתולים מזדוגים והזכירו את העובדה שאיבר המין של החתול מלא במעין שערות שבעת משגל מיני הם מתקשות ופשוט בתוך ה..... הם קורעות.... דם ....*/*-324 .... חת1לה אומללה.... סריטה לפנים ..... הזכר מסתלק ..... מספר חודשים של הריון .... שלישית גורים.< אופס הגעתי רחוק :-X> אני מקווה שזה מה שיבצעו להם בתא המעצר איזה ערבי מגודל ושחום שיאדים להם את חומיה
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים תסלחו לי באמת אבל כמה דברים 1. אני שונא חרידים 2. WWE זה דבילי 3. שפשוט ישלחו את הילדים האלה למפגשים עם האריות מה קרה זה גם סוג של חתול
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים פשוט זוועה ,מה עשו החתולים לנערים האלה שהגיעו בהם ?אכזריות לשמה . אני מקווה שישלחו אותם למאסר ...
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים תסלחו לי באמת אבל כמה דברים 1. אני שונא חרידים 2. WWE זה דבילי 3. שפשוט ישלחו את הילדים האלה למפגשים עם האריות מה קרה זה גם סוג של חתול :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: טוב זה באמת דבילי אבל כיף ליראות תאופרת סבון לגברים הזות
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים לשים להם את הביצים עם הגמך שלומו הזה ואחרי זה עם חתול מיתאגרף נראה אותו ממשיך להביא ילדים אחרי זה ניקשור אותו וכולם עליו או יחבו עליו או ואחרי זה :auto:אותו ואחרי זה נשים אותו עם חברים והמשפחה של החתולים ואחרי זה נשים אותו על מיתת מסמרים עם רווחים של 40 סנטים ממסמר למסמר ואז נמגל אותם באבנים אחרי זה לינץ ולבסוף אה ואחרי זה מיקי (גם אני וגם בוגנים )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.