פורסם 2006 בפברואר 2519 שנים איזה מעבד הוא היותר טוב מבין השניים?גם מבחינת ביצועים וגם מבחינת מחיר?איזה מהם יותר טוב למשחקים ואיזה יותר טוב לתוכנות ולאינטרנט?תעשזרו לי כי אני מתלבט איזה מעבד לקנות...
פורסם 2006 בפברואר 2519 שנים INTEL ו AMD אלו הם חברות שמייצרות מעבדים...יש להם המון מעבדים, בכל מני רמות ביצועים... לכן אי אפשר להשוות בכלל...אם אתה מדבר על מעבד ספציפי של INTEL לעומת מעבד מקביל של AMD...אז זה כבר תלוי באיזה מעבד זה בדיוק, ומה השימושים.
פורסם 2006 בפברואר 2519 שנים השאלה הנצחית לא פירטת מספיק. מה התקציב למעבד, האם יש לך כבר לוח וזכרונות (בכדי שנוכל להתאים המעבד אליהם), ולאילו תוכנות בדיוק אתה מתכוון?
פורסם 2006 בפברואר 2519 שנים אני לא חושב שיש מישהו בעולם שיכול לענות לך על השאלה הזאתוכמו שאמרו מעלי תדייק מה השימושים מה התקציב והאם קיין כבר לוח או זיכרונות
פורסם 2006 בפברואר 2519 שנים לי יש שאלה בקשר לזה.... אני רוצה לקנות מחשב חדש עכשיו יש לי אפשרות לקנות אותו עם מעבד amd athlon 3200 64 bit או Intel Petium 4 3GHz 64bit 2m וכל אחד שאני שואל אומר לי משהו אחר אז עם מישהו יכול לעזור לי קצת זה יהיה נחמד :s05:
פורסם 2006 בפברואר 2519 שנים אין ביניהם יותר או פחות טוב למשחקיםהזול יותר עדיף בגלל שיש לך יותר כסף להשקיע בכרטיס מסך
פורסם 2006 בפברואר 2519 שנים לא הבנתי אבל לא משנה עם מדברים על כרטיסי מסך מהיותר כדאיMsi nVidia Geforce NX6800 TD256 או ati radeon 1600
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.