פורסם 2002 בספטמבר 923 שנים מפרט המחשב הוא:AMD Athlon xp 1800 | Gigabyte 7vtxh+ | Asus GeForce 4 Ti4400 | WD40GB 7200 | Benq CDRW 32x10x40 | LG x52 | 120m"m fan on the roof| 120 m"m on the back | Hocky table fan on the door | TT volcano 7 plus | Hardcano 2 | TT G4VGA cooper cooler | Blue LED KATUDA|Arcatic Silver 3אני יודע שבשיל לעשות אובר קלוק צריך ללכת לביוס ודרך שם להגדיר כמה דברים בהרגה ואת כול זה..אז נכנסתי לביוס לא בשביל לעשות OCרק בשביל לראות.. וראיתי שם שאני יכול לשנות את ה MHZשל המעבד שלייש לי AMD Athlon XP 1800ועכשיו הMHZהוא על 133זה אמור להיות כך????וכם אפשר לשנות שם Vcoreמה זה??אני ידוע שזה קשור לספק...וגם מה זה S M A R Tזה קשור להארד דיסק ויש לי את האפשרות הזאת בהארד דיסק מה זה אומר??תודה רבה
פורסם 2002 בספטמבר 923 שנים כרגע המעבד שלך נמצא במהירות אפיק של 133MHZ זו ברירת המחדל של המעבד וזה בסדר גמורה VCORE זה תוספת יציבות לOC מסיבי זה לא קשור לספק זה המתח שבו המעבד עובד
פורסם 2002 בספטמבר 923 שנים תוודא ש S.M.A.R.T מופעל. זו תכונה שתתריע לך כאשר ההארד דיסק שלך עומד לשבוק חיים.
פורסם 2002 בספטמבר 923 שנים מחבר סבבהתודה אחי...אבל אם אנ י רוצה לעשות אובר קלוק אז לשנות את ה133הזה ליותר????
פורסם 2002 בספטמבר 923 שנים כרגע המעבד שלך נמצא במהירות אפיק של 133MHZ זו ברירת המחדל של המעבד וזה בסדר גמור ה VCORE זה תוספת יציבות לOC מסיבי זה לא קשור לספק זה המתח שבו המעבד עובד רק לחדד את הנקודה (אני לא הבנתי מה אמרת בקריאה ראשונה ): VCORE המתח אותו מקבל המעבד. בד"כ כשמעלים את המהירות מעל המהירות ה-DEFAULT-ית צריך להעלות את המתח כדי לשמור על יציבות. העלאת מתח כמו העלאת מהירות גורמת להתחממות רבה יותר של המעבד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.