עבור לתוכן

קורס בשפות תכנות

Featured Replies

פורסם

מאד ומתמיד חשבתי על ללכת ללמוד הנדסת תוכנה בתיכון...

אבל מסתבר שאצלנו בבי"ס זה פתוח רק למגמת טכ"ם.

והיה יכול להיות מגניב להיות בטכם, רק חבל שיש שם את כל הגיקים המעצבנים.

קיצר, זה ללמוד 42 שעות בשבוע עם האנשים הכי גרועים בעולם.

וזה פיכסה.

ככה שכנראה מבחינתי אין הנדסת תוכנה...

אז חשבתי על לקחת קורס ללימוד שפת C/C++/JAVA, רצוי בעיקר שפות לא-מיקרוסופט כיוון שאני מכיר את הבסיס של DOT NET וללמוד את השפות הללו אני יכול עם ספר...

האם אתם מכירים קורס כלשהו שמוציא אותי עם בגרות בהנדסת תוכנה?

יש לי ניסיון עם VB (אני יודע שזה לא עוזר) ופעם ניסיתי ללמוד C ו-JAVA אבל לא הלך לי... (זו הסיבה שאני מחפש קורס)

אין לי בעיה עם המתמטיקה, וכפי שאמרתי יש לי נסיון בתכנות ככה שיש לי קצת אלגוריתמטיקה בראש (למרות שאני בטוח שזה לא מספיק, אבל זה בטח חלק מהקרוס..).

אני רוצה קורס שנותן לי משהו בסופו - למשל אני יודע שיש איזה משהו באוניברסיטה הפתוחה - אבל היא נמצאת בחיפה, ויש לי קצת בעיה להגיע לשם.

אני מחפש משהו באיזור ת"א...

מישהו מכיר משהו כזה?

אולי לאחת האוניברסיטאות יש כזה משהו?

פורסם

אין שום סיבה אמיתית לעשות בזה בגרות.

אם אתה תנסה להתקבל לעבודה כמתכנת או משהו בנושא שלמדת אותו לבגרות מחשבים בבית ספר אז יצחקו לך בפנים.

תעשה קורס אמיתי, שבאמת מקבלים שם תעודת הסמכה, מקום כמו "ג'ון ברייס".

ד"א, גם אני חשבתי על מגמת טכ"מ בדיוק אותו דבר, אבל למרות זאת הלכתי לשם, כי אני יודע שאם לא נוח בכיתה כלשהי, אז אפשר לעבור כיתה... ונכון שיש את האנשים המוזרים, אבל בגדול זה עדיף על חלק נרחב מהשכבה.

אל תשלול אף מסלול בגלל האנשים שעלולים להיות בו.

ותעודת בגרות לא שווה את הנייר שהיא מודפסת עליו.

פורסם
  • מחבר

אין שום סיבה אמיתית לעשות בזה בגרות.

אם אתה תנסה להתקבל לעבודה כמתכנת או משהו בנושא שלמדת אותו לבגרות מחשבים בבית ספר אז יצחקו לך בפנים.

תעשה קורס אמיתי, שבאמת מקבלים שם תעודת הסמכה, מקום כמו "ג'ון ברייס".

ד"א, גם אני חשבתי על מגמת טכ"מ בדיוק אותו דבר, אבל למרות זאת הלכתי לשם, כי אני יודע שאם לא נוח בכיתה כלשהי, אז אפשר לעבור כיתה... ונכון שיש את האנשים המוזרים, אבל בגדול זה עדיף על חלק נרחב מהשכבה.

אל תשלול אף מסלול בגלל האנשים שעלולים להיות בו.

ותעודת בגרות לא שווה את הנייר שהיא מודפסת עליו.

תראה, עם טכם יש לי עוד כל מיני בעיות...

אני לא בן אדם סגור, אני אוהב לצאת.

בטכם גם את הזמן המועט שאני לא בבי"ס אני אצטרך להשקיע בלימודים, ואז ישאר לי עוד ממש קצת לעצמי ולחברים...

והאם תוכל לפרט על הג'ון ברייס הזה?

מה זה? היכן?

איפה ניתן להשיג פרטים?

אם אני מוצא קורס אני אתחיל איתו רק שנה הבאה...

ואני רוצה לברר כמה שיותר פרטים...

והאם בכלל נראה לך שבן אדם כמוני יכול להיכנס לזה? (אמרתי כבר, עם מתמטיקה אין לי בעיה, וגם לא עם אנגלית.)

איזה ידע צריך בשביל זה?

פורסם

לא הבנתי מה הקשר בין מה שתלמד בתיכון לבין מה שתלמד אחר כך

פורסם

אז המ אם אתה אוהב לצאת?

גם אני אוהב לצאת, לבלות עם חברים, לשחק והכל...

ותאמין לי שאפילו אם תגיע הביתה כל יום ב2-3 בצהריים זה לא יפגע לך בחיי החברה.

screw-it, בגלל שלנו הייתה בעיה עם הבצפר, אז היו יומיים בשבוע שנה שעברה (י"א), שבהם סיימתי רק ב4, ועדיין הספקתי ללכת לשחק כדורסל עם חברים.

אז תפסיק להתבכיין על חיי חברה ועל הזמן שלך, אם זה מה שאתה רוצה לעשות בתיכון, עדיף לך לעשות את זה עכשיו, כי אחר כך אתה סתם תצטער על זה.

יש לי חבר שלא רצה ללכת לטכ"מ בגלל הסיבות שלך, וכיום הוא מצטער על זה, כי הוא רואה איך כל העיניין באמת הולך במגמה הזו...

תנסה להתקבל, אם תצליח ולא תרצה, אז מקסימום תפרוש.

פורסם
  • מחבר

אז המ אם אתה אוהב לצאת?

גם אני אוהב לצאת, לבלות עם חברים, לשחק והכל...

ותאמין לי שאפילו אם תגיע הביתה כל יום ב2-3 בצהריים זה לא יפגע לך בחיי החברה.

screw-it, בגלל שלנו הייתה בעיה עם הבצפר, אז היו יומיים בשבוע שנה שעברה (י"א), שבהם סיימתי רק ב4, ועדיין הספקתי ללכת לשחק כדורסל עם חברים.

אז תפסיק להתבכיין על חיי חברה ועל הזמן שלך, אם זה מה שאתה רוצה לעשות בתיכון, עדיף לך לעשות את זה עכשיו, כי אחר כך אתה סתם תצטער על זה.

יש לי חבר שלא רצה ללכת לטכ"מ בגלל הסיבות שלך, וכיום הוא מצטער על זה, כי הוא רואה איך כל העיניין באמת הולך במגמה הזו...

תנסה להתקבל, אם תצליח ולא תרצה, אז מקסימום תפרוש.

חח יכול להיות. =)

אבל עזוב, זה מקומות שונים, באמת שאתה לא רוצה לדעת איזה אנשים הולכים לטכ"מ אצלנו...

בכל מקרה - לנסות להתקבל אני כנראה אעשה את זה, אבל אני חושב שאני לא אלך לזה...

והאם אתה יכול להרחיב לגבי הקורס שדיברת עליו?

נראה לי שיש לך קצת מידע על דברים כאלו, לא?

פורסם

זכור לי שקראתי לפני כמה שנים גם שמכללה יוקרתית בשם "סיון" עושה קורסים כאלה.

פורסם
  • מחבר

תודה לכם. =)

אני אבדוק.

פורסם

זכור לי שקראתי לפני כמה שנים גם שמכללה יוקרתית בשם "סיון" עושה קורסים כאלה.

סיוון שינתה את השם שלה ל(תחזיק חזק) ג'ון ברייס...

ואני בטכם ותאמין לי שזה לא סיוט כמו שעושים מזה... על טכם עצמו בקושי צריך לשבת דקה מחוץ לביצפר (ביב' יהיה צריך יותר כי יש את הפרויקט... אבל עכשיו אני ביא עם ציונים טובים בטכם ואני בקושי יושב על זה מחוץ לביצפר... וגם חברים שלי ככה...) זה ממש לא קשה ואין לך הרבה יותר שעות מלכל שאר התלמידים...

השאלה היא איזה מקצוע אתה עושה יחד עם טכם? אצלנו בהביצפר מחייבים יחד עם טכם לקחת פיזיקה שעל זה צריך להשקיע הרבה...

אבל לדעתי בסך הכל זה שווה את זה... תבחר את זה מקסימום תמיד אפשר לצאת...

פורסם

בי"ב יושבים יופי על הפרוייקט...

אני עושה פרוייקט בasp.net+#C, ולמרות שזה לא כ"כ קשה, עדיין, אם מתחילים בישיבה על פרוייקט, זה נגמר רק אחרי שעתיים בערך (עובר מהר, אבל עדיין שעתיים).

מה שכן, אחרי שבוע של ישיבה על הפרויקט שלוש שעות ביום בערך, אפשר לסיים אותו (סיימתי אתר לחנות און-ליין, עם ניהול משתמשים, ניהול שליחים, ניוהל מלאי, והאתר עצמו בשבוע וחצי בערך, ואת הניהול מלאי לא הייתי צריך לעשות...).

פורסם
  • מחבר

אני אבדוק מה זה טכם, איך זה נראה וכו'...

אני עדיין שוקל את זה, אבל אני בנוסף גם שוקל אולי לפנות לבי"ס פרטי בכלל (או פנימיה), פסדר, יש עוד [קצת] זמן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים