עבור לתוכן

עד כמה ניתן להגיע ב-O/C לסלרון טואלטין ?

Featured Replies

פורסם

הנה מפרט המחשב :

board : ASUS TUSL2-C with BIOS Version 1012

CPU : Intel Celeron Tualatin 1.2Ghz

HeatSink : Volcano 7+

Memory : Kingston SDRAM 256Mb PC133

אלה הרכיבים הבסיסיים.

אין ללוח הזה אפשרויות O/C מדהימות ובכל זאת חשבתי שאוכל להגדיר מהירות FSB של 133 מגה הרץ לזיכרון ולמעבד ואז התדר של ה-PCI הוא 33 מגה הרץ ללא O/C בכלל.

בדקתי שיש קירור כמו שצריך , בדקתי מתחי VCORE שונים (הלכתי אפילו עד המקסימום שהלוח מאפשר-1.8 וולט) ובכל זאת, המחשב נתקע באיזשהו שלב (זה קורה באקראי ולא בשלב מסוים) של טעינת WINDOWS XP PRO. גם אם פעם אחת המחשב כן עולה עד הסוף זה לא מספיק ובפעם הבאה הוא שוב יתקע

האם זה אומר שהמעבד שלי פשוט לא מאפשר O/C של 400 מגה הרץ מסכנים ??

אולי זאת בעיה אחרת ?

או שסתם נפלתי על לוח מעפן ? (וכבר שמעתי על לוחות הרבה פחות טובים שאיפשרו O/C חביב).

פורסם

הנה מפרט המחשב :

board : ASUS TUSL2-C with BIOS Version 1012

CPU : Intel Celeron Tualatin 1.2Ghz

HeatSink : Volcano 7+

Memory : Kingston SDRAM 256Mb PC133

אלה הרכיבים הבסיסיים.

אין ללוח הזה אפשרויות O/C מדהימות ובכל זאת חשבתי שאוכל להגדיר מהירות FSB של 133 מגה הרץ לזיכרון ולמעבד ואז התדר של ה-PCI הוא 33 מגה הרץ ללא O/C בכלל.

בדקתי שיש קירור כמו שצריך , בדקתי מתחי VCORE שונים (הלכתי אפילו עד המקסימום שהלוח מאפשר-1.8 וולט) ובכל זאת, המחשב נתקע באיזשהו שלב (זה קורה באקראי ולא בשלב מסוים) של טעינת WINDOWS XP PRO. גם אם פעם אחת המחשב כן עולה עד הסוף זה לא מספיק ובפעם הבאה הוא שוב יתקע

האם זה אומר שהמעבד שלי פשוט לא מאפשר O/C של 400 מגה הרץ מסכנים ??

אולי זאת בעיה אחרת ?

או שסתם נפלתי על לוח מעפן ? (וכבר שמעתי על לוחות הרבה פחות טובים שאיפשרו O/C חביב).

יכול להיות שנפלת על סטפינג לא טוב.

לי יש סטפינג לא טוב (סלרון 1000) זכרון ג'נריק ולוח שכמעט לא תומך DFI CA64-TC והגעתי לבאס של 137

על מתח 1.70 ;D ;D ;D ;D (מוד)

יאיר

פורסם

Vmod למעבד אולי?

פורסם

Vmod למעבד אולי?

כתבתי "(מוד)"

פורסם

לא ראיתי את התגובה שלך....

פורסם

אם המחשב נתקע בשלב הטעינה של winxp, אתה לא צריך Vmod. אם הוא היה נתקע בשלב הבוט, זה היה בגלל שהלוח נותן את תוספת המתח רק אחרי הבוט, במקרה הזה, Vmod היה עוזר.

פורסם

אצלי בדיוק אותו מפרט, רק המעבד הוא P3 1GHZ רק עם ליבת הקופרמיין וגם אני לא הצלחתי לעשות איתו הרבה...

ותסמכו עלי שניסיתי... מבאס...

פורסם

קופרמיין, והמעבד הזה ידוע כתור אוברקלוקר גרוע ביותר.. אבל הסלרון זה משהו מוזר פה.

פורסם

בעת התקיעה, מופיע מסך כחול או שפשוט נתקע?

אולי אלה הזיכרונות? נס הלהעלות את המתח שלהם..כמו כן, אפשר לנוסת הלתקדם יותר לאט עם המעבד.

פורסם
  • מחבר

בעת התקיעה, מופיע מסך כחול או שפשוט נתקע?

אולי אלה הזיכרונות? נס הלהעלות את המתח שלהם..כמו כן, אפשר לנוסת הלתקדם יותר לאט עם המעבד.

אז ככה, לא מופיע מסך כחול, ה-WINDOWS פשוט מפסיק לעלות (בשלב של הפסים שרצים או אפילו אחרי ה-WELCOME SCREEN). לא מאמין שזה בגלל הזיכרון כי לא ניסיתי לעבור את מהירות הבאס המומלצת לזיכרון הזה אלא להפעיל אותו במהירות הנכונה שלו (אם אני לא עושה O/C בכלל אז הזיכרון עובד על 100mHz במקום 133 ואין לי דרך לשנות את זה.)

ניסיתי להתקדם יותר לאט רק שאז הבאס של ה-PCI מוגדר על למעלה מ-33 מגה הרץ ואני מעדיף שזה לא יהיה ככה אם אפשר (עד כמה בכלל אפשר להגיע ?)

פורסם

אם המחשב נתקע בשלב הטעינה של winxp, אתה לא צריך Vmod. אם הוא היה נתקע בשלב הבוט, זה היה בגלל שהלוח נותן את תוספת המתח רק אחרי הבוט, במקרה הזה, Vmod היה עוזר.

VMOD יתן לו את האפשרותץ להתחיל את העלאת המתח מ-1.625, ולהגיע עד 1.825 מטורפים... ;)

פורסם
  • מחבר

VMOD יתן לו את האפשרותץ להתחיל את העלאת המתח מ-1.625, ולהגיע עד 1.825 מטורפים... ;)

הלוח מאפשר להגיע עד 1.8V. זה לא ממש עוזר.

פורסם

שאתה נותן לו 1.8 זה לא עוזר ?

פורסם
  • מחבר

שאתה נותן לו 1.8 זה לא עוזר ?

אם היה עוזר הייתי מבזבז את זמנם של גולשי הפורום ? ::)

פורסם

הלוח נותן בוט קר....

זה אומר שאפילו אם נתת לו את המתח אז הוא יעלה את הפוסט שלו ורק אז יוסיף את המתח.

ככה שאם הוא הגיע לווינדוס מתחהוא לא הבעיה שלך....

זיכרון על 133? צריך לעבוד... לוח על 133? גם לא צריכה להיות בעיה

PCI על 33? גם לא...

ככה שמשהו דפוק אצלך....... תנסה להעלות את המחשב בלי כל הכרטיסים... רק כרטיס מסך זיכרון מעבד ולוח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים