פורסם 2006 בפברואר 2519 שנים יש מכשיר כזה שאפשר לקנות בארה"ב שיכול לנחש תוך 20 שאלות כל דבר שתחשבו עליו , עכשיו יש את זה גם בגרסאת פלאש http://www.sithsense.com/flash.htm אם פרסמו את זה כבר את אפשר למחוק נ.ב אחרי שתנסו דברים רגילים , תחשבו על דברים מוזרים כמו פליצים ועוד שטויות - קורע
פורסם 2006 בפברואר 2519 שנים חשבתי על קונדום והוא הגיע לכפפת גומי, די קרוב אחרי שהוא ניסה בערך 10 חפצים הוא התייאש ושאל, does it have something to do with sex? כשעניתי כן הוא אמר, lord vader has read your mind
פורסם 2006 בפברואר 2519 שנים בעעעע זה כל כך ישןןןן!!!!!! :pissed: הוא לא ידע שאני חושב על MP3 למרות שהוא היה קרוב כשאמר זימונית
פורסם 2006 בפברואר 2519 שנים מחבר דווקא אצלי הוא כן הצליח לדעת שזה חרב, ולא סתם חשבתי על חרב סמוראית והוא דייק תוך 26 שאלות משהו כזה
פורסם 2006 בפברואר 2519 שנים פשששש.... יפה :D חשבתי על כרטיס מסך... בהתחלה זה ניחש שזה לוח אם ואחר כך כרטיס מסך.
פורסם 2006 בפברואר 2519 שנים אידיוט חשבתי על מעבד והוא שאל אותי אם אני חושב על בדיקת הריון מה קשור????!!! אחרי 5 ניסיונות הוא הגיע לזיכרון די קרוב
פורסם 2006 בפברואר 2519 שנים חחחחח. חשבתי על כוס שתיה.והוא שאל אותי בשלב מסויים אם יש למה שאני חושב 4 רגלים.אז אמרתי שלא. ויותר מאוחר הוא שאל אותי אם זה שולחן. :-\
פורסם 2006 בפברואר 2519 שנים אידיוטי, חשבתי על אוזניות, אז הוא שאל אותי אם אפשר לשלוח את זה בדואר, אמרתי כן. ואז הוא שאל אותי אם חשבתי על מחר...
פורסם 2006 בפברואר 2519 שנים חחח התעלתי עליו חשבתי על מדבקה וב30 שאלות הוא נתן לי רשימה של דברים קרובים יחסית
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.