עבור לתוכן

התלבטות בין 2 מחשבים

Featured Replies

פורסם

שלום..

אני מעתיק את מה שחבר שלי ביקש לרשום כאן...

תעזרו לו בבקשה..

שלום לכולם!

יש לי מחשב מאוד ישן ואני מעוניין להחליף אותו למחשב זול, קיבלתי הצעות מכל מיני חברים לשני מחשבים:

1. מחשב סלרון 1700, לוח אם בלתי ידוע (אבלקרוב לודאי של חברות כגון ecs או pcchips), כרטיס מסך על הלוח, 256 מגה זכרון ddr, הרד של 40 גיגה. כונן cd רגיל, וללא מסך (לא צריך - יש לי אחד חדש). מחיר - 450 ש"ח.

2. מחשב amd 1800+, חוח אם של chaintech או משהו כזה, הרד של 20 גיגה, cd רגיל, רק 128 מגה ddr וכרטיס מסך gforce2, ושוב אין מסך ולא צריך גם. מחיר - 400 ש"ח.

הערות:

1. אני ממש לא צריך את ההרד דיסקים אמנם נחמד שיש אבל מכיוון שיש לי הרד של 80 חדש - נושא ההרד דיסקים הוא לא מהותי בעיני.

2. גם זכרון לא חשוב בעיני - יש לי 256 ddr

3. האם המחירים טובים או שצריך להתמקח ולהוריד עוד איזה 50 ש"ח? ,כמה המחשבים האלה שווים? האם המחירים טובים או שצריך להתמקח ולהוריד עוד איזה 50-100 ש"ח? אין לי הרבה תקציב מצד אחד. מצד שני - לא נריב על 50 ש"ח.

4. איזה מחשב יתן לכם יותר תמורה עבור הכסף? מה היהי יותר אמין? אני מתעניין בעיקר בלוח ובמעבד. הצרכים שלי מינימליים - מוסיקה, סרטים, גלישה באינטרנט, קצת אופיס וזהו, לא ישחקו משחקים על המחשב בכלל למעט סוליטייר ופריסל... :D

פורסם

לא זה ולא זה.

שניהם גרועים מאוד.

מה התקציב שלו??

פורסם
  • מחבר

זה מה שהוא אומר לי

תקציב עד 500 ש"ח, שוב - לא מחפש איכות גבוה אלא מחיר זול. מאחר ובהמחשב הישן הוא מאוד גרוע אז כבר כדאיל להחליף לכל מה שבא בהזדמנות כזו...

אם התקציב הוא עד 500 ש"ח, יש מצב למשהו יותר טוב לפי דעתך?

הוא עובד כרגע עם AMD 500 :silly:

פורסם

שיקח את ה AMD ללא זכרון וישים שם 256 לפחות.כי 128 לא מספיק לכלום.

פורסם
  • מחבר

שיקח את ה AMD ללא זכרון וישים שם 256 לפחות.כי 128 לא מספיק לכלום.

סבבה זה גם מה שאני הצעתי לו.. :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים