פורסם 2002 בספטמבר 923 שנים התחלנו ללמוד קצת פסקל, ולימדו אותנו ישירות מהספר את הפקודות readln, ו writeln, אבל אני לא מצליח להבין אם זה READLN, או READIN. ???
פורסם 2002 בספטמבר 923 שנים קודם כל הפקודה עצמה היא READ (או WRITE). התוספת LN בסוף אומרת לתוכנית לרדת שורה אחרי הפלט/קלט. כך שהפקודה היא READLN. בהצלחה..שנה שעברה סיימתי ללמוד את זה וקיבלתי 100 עגול בבגרות ... זה מה זה קל.
פורסם 2002 בספטמבר 923 שנים המבנה הוא כזהreadln(משתנה);ז"א אתה קולט ערך למשתנה ששמת בתוך הסוגרייםהבנת?
פורסם 2002 בספטמבר 1223 שנים אצלנו הוציאו את הפסקל התכונית לימודים..... ככה שהעקרב ילמד השנה C מסכן! ולא בגלל ש C יותר קשה... אלא בגלל שהבודקים של C יותר מחמירים (ויותר מקצועיים) מהבוחנים של פסקל... וזה רע לנבחנים!
פורסם 2002 בספטמבר 1223 שנים אני רואה שאני היחיד פה עם קצת מזלגם אני לומד פסקל שנה שניה (אני עכשיו ב-י"א) וגם לומד HTMLאז גם יש לי מקצוע עם 100 בטוח וגם מקצוע מעניין
פורסם 2002 בספטמבר 1223 שנים חראות!!גיליתי אתמול שלא לומדים C השנה אלא HTML!!נמאס לי כבר מזה! כמה אפשר ללמוד את זה?! רק מי שילך בשנה הבאה למגמת מחשבים ילמד C ו מה שיהיה שנה הבאה :'(
פורסם 2002 בספטמבר 1223 שנים חראות!!גיליתי אתמול שלא לומדים C השנה אלא HTML!!נמאס לי כבר מזה! כמה אפשר ללמוד את זה?! רק מי שילך בשנה הבאה למגמת מחשבים ילמד C ו מה שיהיה שנה הבאה :'(אתה מדבר פה לאחד שלמד מכיתה ט' עד עכשיו פסקל ככה ש-HTML זה שינוי ברוך ומבורך שבעתיים (רק כי זה נשמע טוב)אולי תוכל להסביר לי מה בדיוק רע ב-HTML ?
פורסם 2002 בספטמבר 1223 שנים אני אסביר לך מה רע ב htmlhtml זו לא שפת תיכנות, זה יותר כמו מסמך של מעבד תמלילים, הוא כתוב בפורמט כלשהו ותוכנה שיודעת את הפורמט הזה (ie למשל) יכולה לעבד אותו ולהציג אותו על המסך, לא מעורב בזה תיכנות.
פורסם 2002 בספטמבר 1223 שנים כמו כמעט כל שפות האינטרנט ואני עכשיו גם עם פסקל ד"א, הדבר היפה זה שהסברתי לאחת המורות בטכ"מ לאט לאט מה זה C# וVISUAL STUIDO והכל ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.