פורסם 2006 בפברואר 2519 שנים איזה נגן יענה על שלושת רשימות התנאים הבאות? (כל רשימה מדורגת מהחשוב לפחות חשוב)המראה של המוצר ממש לא חשוב ליחובה:0) בין 1 גיגה ל 4 גיגה1) איכות סאונד מעולה2) חיי בטריה ארוכים3) קטן4) קל5) נוח לתפעול6) קל להחזיק7) מוצר עמיד ובעל חיים ארוכיםנחמד אם יש אבל לא הכרחי:1) רדיו2) אפשרות הקלטת קול ו line in3) אפשרות לשמיעת פורמטים כמו ogg vorbis ו wma4) equlizer5) פנס6) אפשרות להרחבת זיכרוןחשוב שלא יהיה:1) מסך גדול וצבעוני2) touch screen3) אפשרות להצגת סרטים4) המון אפשרויות שלא חשובות לנגן סאונד (ע"ע ipod)אני לא בטוח לאיזו רשימה לשייך את השימוש של בטריה או טעינת של הנגן עצמו.
פורסם 2006 בפברואר 2519 שנים איזה נגן יענה על שלושת רשימות התנאים הבאות? (כל רשימה מדורגת מהחשוב לפחות חשוב) המראה של המוצר ממש לא חשוב לי חובה: 0) בין 1 גיגה ל 4 גיגה - Check 1) איכות סאונד מעולה - Check 2) חיי בטריה ארוכים - Check 3) קטן - Check 4) קל - Check 5) נוח לתפעול - Check 6) קל להחזיק - Check 7) מוצר עמיד ובעל חיים ארוכים - Check נחמד אם יש אבל לא הכרחי: 1) רדיו - NO 2) אפשרות הקלטת קול ו line in NO 3) אפשרות לשמיעת פורמטים כמו ogg vorbis ו wma - Check with Rockbox Firmware 4) equlizer - Check 5) פנס - NO 6) אפשרות להרחבת זיכרון - NO חשוב שלא יהיה: 1) מסך גדול וצבעוני - Colour - YES, Big - NO 2) touch screen - NO 3) אפשרות להצגת סרטים - Check with Rockbox Firmware 4) המון אפשרויות שלא חשובות לנגן סאונד (ע"ע ipod) - Check אני לא בטוח לאיזו רשימה לשייך את השימוש של בטריה או טעינת של הנגן עצמו. iPod NANO
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.