עבור לתוכן

שאלה לגבי מדבקה טרמית

Featured Replies

פורסם

שלום,יש לי מחשב ישן פנטיום3 שקיבלתי אבל קיבלתי אותו בלי מאורר ובכלל בלי קליפסים אלא רק סינק,אז איכשהו לקחתי חוט ברזל שמכוסה בפלסטיק וקשרתי את החוט סביב מאורר ממש קטן (20מ"מ) והסינק,בקיצור אין לי קליפסים ואני צריך לחבר את הקירור שלא ייפול שאני יעמיד את המארז,אני רוצה לדעת אם מדבקה טרמית תוכל להדביק (לא כ"כ חזק העיקר שלא ייפול) וגם לעשות לפחות טיפה תעבודה כי הטמפ' לא ממש משנה העיקר שהמחשב לא יישרף :silly:

נ.ב

(אם מישהו מוכר קירור עם קליפסים לP3 לא משנה איזה כי עכשיו אני לא יודע איזה סוקט זה כי המחשב עדיין לא מחובר סופית)

אבל מה שאני כן יכול להגיד שזה קירור סינק שחור בצורת פסים,ועליו מאורר דק שלא תפוס עם קליפסים או משהו פשוט מונך עליו ואיכשהו זה לא יורד :nixweiss:

פורסם

שאלה, המעבד שלך הוא על סוקט (יושב ישירות על הלוח, שאתה פותח את המארז הוא ישר מולך), או על סלוט (כרטיס שמחובר ללוח, והמעבד יושב על הכרטיס, בוא נגיד שהמעבד בתצורה הזאת הוא עם ה"פרופיל" כלפיך).

אני ממליץ לקנות\להשיג קירור נורמלי ולא להתעסק עם חוטים עלובים, יום אחד החוט קצת ירפה, והסינק יאבד מגע עם המעבד... חבל.

סינקים לסלוט1 יש באלפים מסתובבים בארץ ממש לא חסר, אני אישית זרקתי 2 כאלה לא מזמן,

לסוקט אולי עדיין יש סיכוי להשיג אחד עלוב בחנויות (תלוי גם איזה סוקט זה).

אתה יכול להעזר בתוכנה EVEREST למצוא יותר פרטים על הלוח והמעבד.

בהצלחה (:

פורסם

אתה מתכוון כזה קירור ?

[attachment deleted by admin]

פורסם

לא

הוא מדבר על מעבד שמחובר לכרטיס

\שהכרטיס מחובר ללוח

שימו לב מאורר 20 מ"מ

קירור ישןןןןן סוקט עוד יותרררררר

אממממ בעיקרון הוא מדבר על דבר בנוסח הזה

רק מקורי כנראה

http://www.hardwarecooling.com/images/p-22sii-soft.jpg

פורסם
  • מחבר

שאלה, המעבד שלך הוא על סוקט (יושב ישירות על הלוח, שאתה פותח את המארז הוא ישר מולך), או על סלוט (כרטיס שמחובר ללוח, והמעבד יושב על הכרטיס, בוא נגיד שהמעבד בתצורה הזאת הוא עם ה"פרופיל" כלפיך).

אני ממליץ לקנות\להשיג קירור נורמלי ולא להתעסק עם חוטים עלובים, יום אחד החוט קצת ירפה, והסינק יאבד מגע עם המעבד... חבל.

סינקים לסלוט1 יש באלפים מסתובבים בארץ ממש לא חסר, אני אישית זרקתי 2 כאלה לא מזמן,

לסוקט אולי עדיין יש סיכוי להשיג אחד עלוב בחנויות (תלוי גם איזה סוקט זה).

אתה יכול להעזר בתוכנה EVEREST למצוא יותר פרטים על הלוח והמעבד.

בהצלחה (:

לא לא זה לא סלוט זה מעבד סוקט רגיל שנמצא על הלוח ולא מתחבר בPCI

ממש לא! כולכם טועים זה מעבד רגיל ואני קימבנתי לו מאורר 20מ"מ שהיה לי בבית ממזמן,המאורר שקיבלתי איתו זה (מה שצירפתי תמונה) אבל הדפוק הביא לי אותו בלי חוט לחיבור ללוח :nixweiss:

**נ.ב** אל תתייחסו לברזל קטן שבתוך הסינק הוא נתקע שמה איכשהו הוא לא קשור לקירור

אהה ווטוס לוקוס,איזה קירור אני יכול לקנות? מי מוכר קירורים שמתאים לסוקט כזה כיום?

[attachment deleted by admin]

פורסם

דבר ראשון התמונה זוועתית

דבר שני אני בספק אם יש בכלל מאורר 20ממ (הכי קטן שראיתי היה 30ממ והוא היה ממש מנייטורי, 40ממ אלה הסטנדרטיים של סלוט1).

דבר שלישי אם הסינק לא כבד אתה יכול להשתמש בדבק טרמי, אבל הוא דיי יקר, מדבקה טרמית היא לא ממש מדביקה ולא הייתי סומך עליה ביותר מסינק קטנטן לצ'יפסט.

תבדוק ב EVEREST או שאולי אתה יודע לבד, איזה סוקט יש לך? 370 ?

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון התמונה זוועתית

דבר שני אני בספק אם יש בכלל מאורר 20ממ (הכי קטן שראיתי היה 30ממ והוא היה ממש מנייטורי, 40ממ אלה הסטנדרטיים של סלוט1).

דבר שלישי אם הסינק לא כבד אתה יכול להשתמש בדבק טרמי, אבל הוא דיי יקר, מדבקה טרמית היא לא ממש מדביקה ולא הייתי סומך עליה ביותר מסינק קטנטן לצ'יפסט.

תבדוק ב EVEREST או שאולי אתה יודע לבד, איזה סוקט יש לך? 370 ?

אממ כמה עולה הדבק הטרמי? והסוקט אמרתי לך שהמחשב לא מחובר אז אני לא יכול לדעת

פורסם

פסדר מה הקשר לפעמים רשום על הסוקט, ואם יש לך את הדגם של הלוח אתה יכול לחפש בגוגל איזה סוקט זה...

פורסם

אז אין בעיה, יש לא מעט גופי קירו ל-Socket A שמתאימים גם לסוקט 370.

מצאתי את שלושת אלה בזיגזג:

נחשב לא רע בזמנו:

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157&products_id=407

גם כן אחד הפופולריים, אבל עליו לא רשום שהוא זמין במלאי:

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157&products_id=404

ובעצם האופציה הכי הכי הכי מומלצת לטעמי:

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157&products_id=2100

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים