עבור לתוכן

דילמה : כרטיס מסך או מחשב

Featured Replies

פורסם

אוקיי, יש לי את המחשב שלי כבר שנה וחצי בערך ( קנית אותו באפריל 2001 ), ועכשיו המשחקים מתחילים לקרטע..

המחשב שלי דיי דפוק, אני קורבן לעשיקה.. :'( אז הנה הנתונים.

CPU: PIII 1000

Motherboard: Lucky Star 6VA693A

Memory : 256 SDRAM Generic

Video Card: G-Force 2 MX 200

עכשיו הבעיה שלי היא האם כדי לי להשקיע עכשיו ב G-Force 4 Ti 4200, או לחכות חצי שנה ולקנות כבר מחשב חדש..

תיכנסו ותבדקו את הנתונים של הלוח אם, כי לפי מה שכתוב שם ה AGP יכול לפעול מקסימום ב 1x, אז מה כדי לדעתכם ? :-X

פורסם

אוקיי, יש לי את המחשב שלי כבר שנה וחצי בערך ( קנית אותו באפריל 2001 ), ועכשיו המשחקים מתחילים לקרטע..

המחשב שלי דיי דפוק, אני קורבן לעשיקה.. :'( אז הנה הנתונים.

CPU: PIII 1000

Motherboard: Lucky Star 6VA693A

Memory : 256 SDRAM Generic

Video Card: G-Force 2 MX 200

עכשיו הבעיה שלי היא האם כדי לי להשקיע עכשיו ב G-Force 4 Ti 4200, או לחכות חצי שנה ולקנות כבר מחשב חדש..

תיכנסו ותבדקו את הנתונים של הלוח אם, כי לפי מה שכתוב שם ה AGP יכול לפעול מקסימום ב 1x, אז מה כדי לדעתכם ? :-X

תחכה כמה שצריך, תקנה מחשב חדש! :jump:

פורסם

עם הלוח אם אני לא אתפלא אם יהיו בעיות AGP X4.

לחכות למחשב חדש....

פורסם

מחשב חדש

פורסם

לא עדיף כבר ללכת על קונסלה

PS2

XBOX

GAMEQUBE

פורסם

מה כבר אפשר לעשות עם קונסולה, זה לא שימושי לרוב האנשים שגם רוצים אינטרנט, לכתוב עבודות, לשחק בכל משחק ולא רק בכמה שיש לקונסולות, לשדרג...

אם תחליף את הלוח לאיזה Asus TUSL2-C תראה שיפור עצום (פשוט ה VIA 693 הוא צ'יפסט איטי ודפוק שעוצר מערכת שלמה שבכלל לא איטית). אבל זה תלויי בסוג המעבד שלך, אני מקווה שהוא סוקט על מתאם ולא סלוט 1.

פורסם

מחשב חדש, פשוט ככה. לשים geforce 4 על הלוח הנוכחי שלך יהיה כמו לשים מנוע של פרארי על גלגל של אוגרים. או משהו כזה. אין לי כוח לאנלוגיות מסובכות עכשיו... אני עייף!

פורסם

כאמור, החולייה החלשה היא הלוח כרגע, אם יבוא לך והדבר יהיה אפשרי תחליף אותו ואת כרטיס המסך שלך, ותזכור כי מחשב חדש יעלה הרבהההה יותר... ;)

פורסם
  • מחבר

הממ.. אוקיי, שמעתי את מה שאמרתם.. נגיד שאני יקנה את החלקים האלה :

Motherboard: Asus TUSL2-C

Video Card: Suma Gforce 4 Ti 4200 64MB Se

Memory: 128MB Micron 133 ( ביחד יהיה 384MB במחשב עם מה שיש לי כבר )

מה דעתכם ? המערכת תחזיק ? לכמה זמן ?

תודה לכולם על התגובות. :)

פורסם

עם תעשה את החילופים האלה (אתה אומר שיש לך כבר הרבה זכרון אז אין צורך להוסיף עוד) המחשב שלך יריץ בצורה מעולה כל משחק היום.

ובהחלט יספיק למעל שנה נוספת.

פורסם

צריך לבדוק שהזיכרון הנוכחי שלך הוא 133mhz אחרת שניהם יעבדו ביחד ב-100מ"ה..

כרטיס מסך אתה יכול להסתפק בגירסא הרגילה ולא ה-SE אם אתה לא מתכוון להמהיר אותו...

כמו כן לוודא שהמעבד הוא סוקט.. ::)

פורסם
  • מחבר

צריך לבדוק שהזיכרון הנוכחי שלך הוא 133mhz אחרת שניהם יעבדו ביחד ב-100מ"ה..

כרטיס מסך אתה יכול להסתפק בגירסא הרגילה ולא ה-SE אם אתה לא מתכוון להמהיר אותו...

1. כן, הזכרון שיש לי הוא 133.

2. אני מתכוון להמהיר אותו מתי שהמשחקים יתחילו לקרטע, אולי גם לפני, אבל אני בונה על זה בכל מקרה.

3. אתה יכול להסביר לי מה זאת אומרת ? אני לא כל כך מבין במעבדים.. :-X

פורסם
  • מחבר

אתה יכול להסביר לי מה זאת אומרת ? אני לא כל כך מבין במעבדים.. :-X

מישהו ? :-\

פורסם

:nono:

הקפצות דיונים על ידי מחבריהם אסורות. הדיון ננעל.

קרא את הסטיקים בפתיחת הפורום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים