עבור לתוכן

Cats Can Talk

Featured Replies

פורסם

נשמע יותר מידי טוב כדי להיות אמיתי ???

אבל אם זה אמיתי זה ענק :screwy: :screwy: :lol: :lol:

פורסם

מוזר <אני לא יגיד ישן> אבל נראה מעט מבוים :-\

פורסם

:lol: :lol: :lol:

אבל נראה קצת מבויים :-\

פורסם

;D ;D

איזה חמודים!

פורסם

LOL

מבוים או לא ,זה שופך! :lol: :lol:

פורסם

http://www.dumpalink.com/media/1140692669/Talking_Cats

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

אחד החזקים...אבל באחרון הוא סתם

נהם לעצמו והם פשוט שמו כתובויות

שיכולת להתפרש כנהימות של החתול.

פורסם

אבל הרג אותי:

Oh Long Jonhson LOL

פורסם

נו מה לאף אחד לא היו חתולים\חתולות? לא שמעתם אותם כשהם מגורים? אף אחד לא ראה חתולים\חתולות מגורים\ות?

פורסם

אוויי חח זה השחור בסוף שפך אותי :lol: :lol: :lol: :lol:[

חחחח אעלק

Oh don piano

why i eyes ya

all the live long day

אפילו אם הם סתם הדביקו כתוביות לנהמות, כל פעם שאני רואה את זה אני נקרעע :lol: :lol: :lol:

פורסם

היה את זה פעם בקונן אובריין, 2 כלבים וחתולה שיכולים לדבר בצורה מאוד מעוותת.

לא יודע אם החתול הזה באמת מדבר או שזה סתם מתיחה, אבל ראיתי דברים דומים.

פורסם

מעניין איך דיבבו את החתולים ::)

בטח הביאו להם את resource7.jpg זה בודאי LONG JOHN שעליו מדובר וכך דיבבו את החתול השחור :smile1:

פורסם

אויייייייייייייייי איזה חזק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

דיי דיי אני לא יכול אני על הרצפה :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

מה כול כך מצחיק זה נראה לי אמיתי :-X אפילו סחיטה באיומים :'( מסכן החתול

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים