פורסם 2006 בפברואר 2419 שנים Creative MuVo TX FM 1GB Creative MuVo V200 1GB שניהם באותה צורה, שניהם באותו נפח, שניהם באותו מחיר. אז מה ההבדל ביניהם?תודה
פורסם 2006 בפברואר 2519 שנים עיצוב שונה וזהו אני יכול להגיד לך ששניהם נגנים באיכות גבוהה מאודועוד משהו קטן תכולת האריזה שונה למשל באוזניות ב-v200 אתה מקבל את דגם ה-ep-480 וב-tx אתה מקבל את הדגם ep-180 העיצוב של ה-v200 הוא עיצוב יותר חדשני יותר נוטה לכיוון הלבן...והו
פורסם 2006 בפברואר 2519 שנים שניהם לא שווים את הכסף. לא פיטצ'רים,לא באנדל לא כלום יש אלטרנטיבות יותר טובות.
פורסם 2006 בפברואר 2519 שנים שמעו אני נוטה להאמין שאנשים בפורום הזה מכורים לאיי אודיו...בן אדם שואל על נגן מסויים אז כולם עונים לו לך על אקס 5 או על ג'י 3בן אדם מחפש קריאטיב אז תענו לו על קריאטיב זה ממש קשה?אה ואני לא מתכוון אלייך אלקטריק בום(למרות שאני נוטה להאמין שבאת להציע את זה)לי יש קריאטיב שעלה לי 900 ש"ח ואין לו מסך צבעוני ויש לו רק חצי ג'יגה ואני גאה בזה!!!כן וב-v200 יש אוזניות יותר טובות והעיצוב שלו לפי דעתי יותר יפה...
פורסם 2006 בפברואר 2519 שנים שמע איזה נטייה יש לי?!מה זה שקניתי נגן שחור לבן שלא מסוגל להראות ווידאו אומר שאני טמבל?!איזה סיבה יש לענות לבן אדם על משהו שהוא לא שאל?!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.