עבור לתוכן

איזה פירוול להוסיף בנוסף ל-KASPERSKY?

Featured Replies

פורסם

החבילה של NORTON- של ה-INTERNET SECURITY (הגירסה של 2006) היה יופי של דבר רק שבזמן האחרון היא די שיגעה אותי....

החלטתי לשים KASPERSKY 5 רק אין לו פירוול לעומת ה-NORTON שכן היה... אז איזה לשים בנוסף ל-KASPERSKY? או האם יש מוצר שכולל את הכל? (חוץ מה-INTERNET SECURITY של NORTON)

לסיכום- לחזור ל-Internet security 2006 של NORTON או להישאר עם ה-KASPERSKY בנוסף פירוול (שאתם תמליצו לי על אחד) מה יותר בטוח?

תודה מראש לעוזרים

פורסם

היום NIS 2006 התחיל לעשות בעיות ( :pissed: לא לעצבן אותי ולשאול למה...אני בטוח שלרובכם זה גם קרה :lol: )

עברתי ל Corporate Edition 10 ... סה"כ אותו דבר,יותר קלה..ואחלה של גירסה..עובדת מעולה.

רק מה גם אני צריך פיירוול.... כרגע אני עם זה של הווינדוס,מסוכן ???

פורסם

פשוט תתקין רק את ה-Firewall. אני עובד רק עם ה-Personal Firewall של נורטון (בלי האנטי וירוס), ועם קספרסקי

פורסם
  • מחבר

אני יכול לעשות את זה מתוך החבילה של ה-NIS 2006?

זאת אומרת להתקין רק את ה-FIREWALL?

פורסם

הפיירוול של Kaspersky נקרא Anti Hacker

פורסם

האם AtiHacker יכול לעבוד עם רשת? כאילו לא לחסום גישה בין מחשבים? [שביכלל לא יתערב ברשת שיש בין שתי מחשבים].

פורסם

תנסה להתקין Kerio או ZoneAlarm,

או שתישאר עם זה של ווינדואוז, הוא לא רע כ"כ...

פורסם

ה Kaspersky Anti-Hacker הוא אחלה והוא קליל ולא עושה בעיות וודאי שלא בעיות גישה בין מחשבים ברשת.

אם אתה רוצה משהוא יותר כבד ונוקשה אתה יכול כמובן ללכת על ה Zone Alram , אבל אישית אני חושב שהוא מציק ומעצבן.

לגבי הפתרונות מבית Symantec לא ההיתי חושב פעמיים - פשוט לא לגעת בהם הם סתם כבדים ומעיקים על המחשב ומעבר לזה הגנה ברמה גבוה הם לא מספקים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים