פורסם 2006 בפברואר 2419 שנים שלום רציתי לישאול כמה שאלות:1) אם הטמפ' של כל המערכת בכללי pwm ו sys יותר גבוהות ממה שקניתי את המחשב...א. האם זה אומר שנידפק משהו מהיתעסקות יתרה באוברקלוקינג וכל מה שקשור לכך?ב. ניקיתי את האבק כבר ואני כל הזמן דואג לנקות אותו!!! האם העלייה נובעת ביגלל היתיישנות הרכיבים? (המחשב בן 11 חודשים)2) איך אני יודע מה מסמלת טמפ' ה -PWM ? (אני מישתמש ב- EVEREST HOMEEDITION ) והלוח שלי הוא-ABIT AA8-3RD EYE
פורסם 2006 בפברואר 2519 שנים אחי הטמפ' בימים אלו עולותמגיע מן קייץ שכזההכרטיס שלי מ 41 הגיע ל 46מעבד מ 23 הגיע ל31pwm זה אם אני זוכר נכון מישהו אמר פה בפורומיםזה טמפ של בקרי החשמל או משהו כזה שליד המעבדבכמה לוחות יש עליהם צלעות קירור
פורסם 2006 בפברואר 2519 שנים כמו שאמרו קודם גם טמפ החדר השתנתה, וגם המשחה הטרמית קצת הזדקנה, יש הרבה הרבה דברים שגורמים לשינויים האלה, כל עוד זה לא שינוי דרסטי שיפריע לך באוברקלוק או אפילו יפגע ברכיבים, אז אין סיבה לדאגה...
פורסם 2006 בפברואר 2519 שנים מחבר מישהו יודע למה אני לא מצליח ליראות את הטמפ' של כרטיס המסך ושל הגשר הצפוני?אודה לכם על תשובה מפורטת והסבר איך אני יראה את זה!!!!???
פורסם 2006 בפברואר 2519 שנים בקשר לצ'יפסט, בדקת בביוס? בדקת דרך התוכנה של ABIT ?בקשר לכרטיס מסך, יש לך NVIDIA או ATI?אגב, גש לפרופיל אישי ותעדכן שם את המפרט המלא שלך, אי אפשר לנחש איזה חלקים יש לך, וגם מבחינתך זה מעיק כל תארד מחדש לרשום את כל המפרט...
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים אבל אמור להופיע באברסט לא?ויש לי כרטיס של ATIABIT RX 600 PROאמור...בקשר לכרטיס מסך תנסה עם ATI TRAY TOOLS, היא מנטרת את רוב החיישנים שיש לכרטיסים, במידה ויש לכרטיס שלך חיישן.בקשר לצ'יפסט, שוב, אם EVEREST לא מראה את זה, תנסה עם התוכנה של ABIT, ואם גם שם אין את טמפ הסיסטם, אז כנראה שאין לך חיישן בצ'יפסט.
פורסם 2006 בפברואר 2619 שנים מחבר אפשר קישור לתוכנה שציינתה למעלה?האם זה הגיוני שאין חיישן לערכת שבבים דיי חדשה כמו שלי 925x
פורסם 2006 בפברואר 2719 שנים זה לא קשור לערכת שבבים, זה תלוי אם היצרן מצא לנכון לשים סנסור במיקום הזה ובלוח הזה.לאיזה תוכנה רצית לינק? לATI TRAY TOOLS?http://downloads.guru3d.com/download.php?det=733
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.