עבור לתוכן

איזה סוג של מצלמה מומלץ למתחיל?

Featured Replies

פורסם

בזמן האחרון אני ממש מתחיל לאהוב את כל הקטע של הצילום (גם פעם אבל בזמן האחרון ממש :P )

ורציתי לשאול איזו מצלמה כדאי לצלם מתחיל ?

מצלמה אשר ניתן לחבר אליה עדשות ? רחבה למשל?

או סתם ניקח לדוגמא A610 של קנון,

תזכרו שאני צלם מתחיל, כלומר אני רוצה להתחיל חחח

אז מה כדאי? לקנות ישר מצלמה שניתן לחבר אליה עדשות על מנת שבעתיד אני אקנה ישר עדשה רחבה ולא אצטרך לקנות מצלמה חדשה?

או לקנות מצלמה בסגנון A610?

פורסם

אם ב"מצלמה שניתן לחבר אליה עדשות" אתה מתכון ל-DSLR, אז אני לא חושב שיש הצדקה להתחיל ממשהו כזה. אתה יכול לקרוא על ההבדלים כאן.

ה-A610 היא מצלמה מצויינת ורוב הסיכויים שתהיה מרוצה ממנה. אפשר אפילו להוסיף לה עדשה רחבה, אבל מדובר על סכום כמעט 1000 ש"ח כולל משלוח לארץ.

פורסם

לדעתי מצלמה כמו ה-A610 (ובכלל כל סדרת A המעולה) מצויינת למתחילים ומתקדמים כאחד,היא תאפשר לך בהתחלה להתיחיל לצלם במצב אוטומטי ולאט לאט אתה יכול ללמוד את היכולות שלה,אחר כך אפשר לעבור למצב P,לשלוט על ISO,חוזק מבזק,ועוד,ובסוף למצב M ,שליטה ידנית מלאה - מהירות תריס,צמצם וכל שאר הפרמטרים.

בעצם יש לך תמיד אפשרות להתקדם הלאה ולמצות עד הסוף את המצלמה,במקרה של סדרת A יש לך אפשרות להוסיף עדשות (יעודיות כמובן שמיוצרות בבלעדיות ע"י קאנון) - עדשת זוית רחבה,מכפל טלאפוטו,פילטרים שונים,כמובן שהעלות יחסית מאוד גבוהה ( עדשה + מתאם ),ויכולה להגיע למחיר של גם 150-200 דולר לסט.

חוץ מזה מה התקציב שלך לכל הציוד (מצלמה + כרטיס + סוללות נטענות ) ?

פורסם
  • מחבר

אני לא קונה עכשיו, אני שואל בשביל הידע, אבל אני מתכנן קניה.

DSLR - אלה מצלמות רפלקס אשר ניתן להרכיב עליהן את העדשות נכון? אז כן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים