עבור לתוכן

דיון תרבות ישראלית - מה זה בעצם?

Featured Replies

פורסם

שאני אבין, אתה מקנא שאני מקבלת יותר צומי ממך או...? וחוצמזה, אני מקבלת צומי מכל סיבה שהיא לא סגנון החיים שבחרתי להשתייך אליו. כמעט ולא קרה שהשוו אותי לנאצית כי לרוב האנשים היה את השכל לחשוב בהגיון "רגע, היא גרה בישראל, היא יהודיה למחצה, יש לה חברים יהודים ושחורים והיא שומעת ראגיי וסקא... אז וואי, יכול להיות שהיא לא נאצית" ואם לא היה להם הרבה הגיון אז היה להם את הנימוס לשאול.

חוצמזה , זה נורא כיף להיות בנ/בתזונה קשוח/ה עם מגפיים גדולות ולכל מקום שלא תלך תמצא עוד כאלו כמוך לשתות איתם בירה ולזיין שכל, זה נורא נחמד. ;D

• תגובות 53
  • צפיות 5.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני לא מנסה להעליב אותך או משהו , אבל זה נשמע לי די עצוב

פורסם

תראה, זה משמח אותי ואני ככה בשביל עצמי ולא בשביל אף אחד אחר. יש אנשים שמוצאים DND משמח אבל אני חושבת שהם הדבר העצוב.

One man's trash - another man's treasure, וחוצמזה, אם כולם היו "נורמאליים" זה היה דיי משעמם, לא? לא היה לך על מי לצחוק או להתעצבן. בסוף אנשים היו מתים משעמום... תסתכל על זה ככה לרגע.

פורסם

כל האנשים בעולם שאוהבים DND "עברו" לעולם של WOW ומישחקי MMORPG (מישחקי תפקידים המונים ברשת) אחרים

וחוץ מיזה אנחנו הורסים תדיון הנחמד הזה

יש תת תרבויות אחרות בארץ ורק אתמול אני ובטח אחרים פה הבינו שיש דבר כזה גלוחי ראש לא נאצים

פורסם
  • מחבר

"חייה ותן לחיות".

זה האמת דבר שלפעמים חסר פה, דוגמא טוב לזה: בסופר, אנשים דוחפים את האף שלהם לעגלות סופר של אנשים אחרים, ובודקים מה הם קנו, ועוד שואלים שאלות... (לי אישית זה לא מפריע, אבל יש כאלה שזה כן)

פורסם

מה?! מישהו עשה לך את זה?! האמת, אני שמעתי שביפן עושים את זה כל הזמן כי הם תמיד קונים 4 פעמים ביום ולו כדי שיהיה טרי-טרי וכשמערביים מעמיסים עגלה מלאה מצרכים כמו שהם רגילים אז הם מקבלים מבטים מלוכלכים משהו. :lol:

פורסם

תרבות ישראלית זה חייס.

פורסם

יפנים תמיד היו מוזרים תיבדקי תסידרות אנימה ותביני

פורסם
  • מחבר

עושים את זה לא מעט.

ואכפת לי מיפן... אין מה לחפש שם חוץ מלמכור בבאסטות של אלפרון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים