פורסם 2006 בפברואר 2419 שנים אני מחפש שירים עצובים/מרגשים שיכולים להתאים למצת של המסע לפולין או למשל או לסיום של תקופות כלשהן(סיום שמינית בביתספר/צופים וכו..)אין דגש על שפה, אנגלית ועברית יתקבלו בברכההחיפוש הניב לי תארד אחד שלא היה בו יותר מדי דברים שאני מחפש ככה שאל תפנו אותי לחיפושתודה מראש
פורסם 2006 בפברואר 2419 שנים שמע, כל אחד מהנושאים שציינת הוא שונה.בכל מקרה יש את השמחים יותר, יש את האופטמים, יש את העצובים יותר וכו'.הנה כמה שמתאימים לדעתי. חלק יותר קצביים (לפעמים מתאים) וחלק יותר רגועים. חלק פחות מתאימים, אבל זה תלוי במצב. שיהיה:אלה יותר לכיוון של עצובים ושקטיםWhite Lion - When The Children Cry (שיר אנטי מלחמתי)Micheal Jackson- Heal The WorldWarrant - Sometimes She CriesScorpions - Send Me An AngelCeline Dion - My Heart Will Go OnDef Leppard - When Love And Hate CollideDiana Ross and Lionel Richie - My Endless LoveKansas- Dust In The WindMetallica - The Unforgiven IIPoison - Something To Believe InQueen - One Year Of LoveRage Against The Machine - Killing In The Name OfRandy Newman - You've Got A Friend In MeRoxette - It Must Have Been LoveSavage Garden - Truly Madly DeeplyScorpions, Berlin Philharmonic- Here in my heartHeart - These DreamsSmash Mouth - Why Can't We Be Friendsאביב גפן - מלאך שליאלג'יר - דם על היםאלג'יר - תפתח האדמהאתניקס- תראה עולםאתניקס- אל תבכי ילדהשפיות זמנית - הקיץ האחרוןיהודית רביץ - דמעות של מלאכיםאבטיפוס- מועקהאתניקס- תותיםאלה יותר לכיוון של אופטימים ושמחים/ קצביים. כל מני שירים שמתאימים למסיבות סיום וכו':דני סנדרסון ומזי כהן- זה הכל בשבילך (דון קישוט)Bon Jovi- Never Say Goodbyeנמרוד לב ואורלי פרל- זה כל הקסםAerosmith - I Don't Want To Miss A ThingBoyzone- Picture Of YouCyndi Lauper - Girls Just Wanna Have FunDirty Dancing Theme Song- Iv'e had the time of my life (לא יודע מי מבצע)Blues Brothers - Everybody Needs Somebody To LoveChumbawumba - TubthumpingElvis Presley - Rock around the clockFrank Sinatra - Come Fly With MeGrease- Summer Lovin'Green Day - Basket CaseKiss - Crazy, crazy nightsLos Lobos - La BambaNick Kershaw - I Wont Let The Sun Go Down On MeScorpions - Big City NightsSolid Harmonie - I'll Be There For YouSpice Girls - Say You'll Be ThereThe Calling - Wherever You Will Goאריק איינשטיין - עוף גוזלגרי אקשטיין- איה ודןיהודה פוליקר - זהו הזמןמופע הארנבות של ד''ר קספר - השיר שלימשינה- רכבת לילה לקהירשרי - לעולם בעקבות השמשאתניקס- האהבה תנצחבאמצעBette Midler - Wind Beneath My WingsBryan Adams - HeavenEagles - Desperadoelvis presley - you were always on my mindEric Clapton - Wonderful TonightEurope - HeroGuns N Roses - Cats In The CradleMetallica- Nothing else matters
פורסם 2006 בפברואר 2519 שנים מחבר תודה רבהה עזרת לי מאוד !! אם למישהו יש המלצות לשירים מרגשים בעברית אני אודה לו מאוד.. פשוט החלטתי שיותר מתאים שירים בשפה העברית מאשר שירים לועזיים : תודה
פורסם 2006 בפברואר 2519 שנים תודה רבהה עזרת לי מאוד !! אם למישהו יש המלצות לשירים מרגשים בעברית אני אודה לו מאוד.. פשוט החלטתי שיותר מתאים שירים בשפה העברית מאשר שירים לועזיים : תודה אני מחפש שירים עצובים/מרגשים שיכולים להתאים למצת של המסע לפולין או למשל או לסיום של תקופות כלשהן(סיום שמינית בביתספר/צופים וכו..) אין דגש על שפה, אנגלית ועברית יתקבלו בברכה החיפוש הניב לי תארד אחד שלא היה בו יותר מדי דברים שאני מחפש ככה שאל תפנו אותי לחיפוש תודה מראש :bash:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.