עבור לתוכן

מבקש המלצה למפרט 5000-5800 ש"ח לשימוש כללי

Featured Replies

פורסם

אוקיי יש לי מחשב די מיושן ואני מחפש לקנות מחשב חדש

מה שאני עושה עם המחשב זה בעיקר עבודה משרדית (גלישה באינטרנט, עיבוד תמלילים, תכנות) אבל מצד שני אני גם רואה סרטים על המחשב ומפעם לפעם אני משחק איזה משחק

אני רוצה מחשב שבתקציב הזה (עד 5000 ש"ח, מסך וציוד היקפי כבר יש לי) ייתן לי ביצועים מעולים בעבודה שוטפת , גרפיקה וסאונד מצויינים, וכן שאת רוב המשחקים הבינוניים-כבדים אני אוכל להריץ בלי בעיות

אם אפשר גם המלצה לחנויות זה יהיה נהדר!

בבקשה תתנו תשובה מהר כי אני מתכוון כבר לקנות ביום ראשון (מחרתיים)

**יצויין כי אני משלם רק מזומן כלומר אני רוצה חנות לבוא ולקחת ולא לקנות באינטרנט

פורסם

אך, הלוואי שכל מבקשי המפרטים היו כמוך. ברורים ומפרטים, מדברים לעניין ומציינים את כל הבקשות שלהם.

תראה, בתקציב הזה אני יכול להציע לך כפול ליבה של אינטל, בחריגה של 500 ש"ח מנעה, או שאני יכול לחרוג ב-180 ולקחת כפול ליבה דומה אך לא בדיוק, שהוא OCקר פחות טוב, שיש לו פחות זכרון מטמון, אך שבעקרון יש לו אותו מהירות שעון ואותן אופציות שדרוג מחנות אחרת - ממורי, עם ספק ומארז אחרים ועם קירור למעבד לא מקורי אך טוב יותר.

אני גם יכול לעמוד בתקציב, אבל אז תצטרך לוותר על חלק חשוב, כמו קטגוריה של כרטיס מסך (לרדת ממיד ריינג' ל-ENTRY) , לוותר על כפול ליבה, או לקחת פחות זכרון.

אני ממליץ לחרוג:

מנעה:

דגם מחיר כמות

Intel Pentium D 920 Dual Core 2.8Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box 1760 ₪ 1

GIGABYTE GA-8I945P-G 665 ₪ 1

SAMSUNG DDR2 512MB 667MHZ 325 ₪ 2

SEAGATE 80GB 7200RPM SATAII 8MB 380 ₪ 1

eVGA 6800GS 256MB PCI-E 1200 ₪ 1

LG GSA-4167B BLACK BULK 260 ₪ 1

Sunbeam Samurai BLACK 230 ₪ 1

FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan 380 ₪ 1

הרכבת מחשב חדש 170 ₪ 1

סה"כ 5524.25

או מMEMORYPC.CO.IL:

כרטיס מסך - Gigabyte GV-NX68G256D-B GeForce 6800GS 256MB SLI DDR3 PCI Express Bulk - זמין במלאי שלם וקח! מבצע משגע!

₪1,100.00

1

₪1,100.00

מעבד ‏ Intel Pentium D 820 Dual Core 2.8GHz LGA775 Tray+Cooler

₪1,350.00

1

₪1,350.00

זיכרון Samsung 512MB DDR2 667MHz

₪350.00

2

₪700.00

מארז Antec Sonata 380Watt PSU

₪690.00

1

₪690.00

לוח אם Gigabyte GA-8I945P-G Intel 945P chipset Motherboard

₪620.00

1

₪620.00

צורב LG DVD-R/RW+-R/RW GSA4167B 16x8x24x16x32 Black Bulk DVD - זמין במלאי שלם וקח!

₪270.00

1

₪270.00

דיסק קשיח Hitachi 80GB 7200 8MB Buffer Sata II

₪330.00

1

₪330.00

הרכבת מחשב במעבדת החברה

₪120.00

1

₪120.00

סה"כ ₪5,180.00

המחירים בשתי החנויות זה במזומן, וכוללים הרכבה של החלקים.

לפי חוקי הפורום אסור להמליץ או לתת ביקורות לחנויות.

פורסם

דוקטור המפרט הראשון אחלה רק חבל שכל כך מעט מקום...

במפרט השני המארז הוא אוברקיל למפרט, מיותר לגמרי(לדעתי fog יעשה מה בראש שלו) , אבל אחלה מפרט השאר....

לפותח השרשור קח את המפרט הראשון אידיאלי בשבילך אמין חזק וגרפיקה+סאונד מעולים , אם תוכל לחרוג קצת או לחילופין

פתוח לשדרוג תוכל לשדרג ליותר מקום שאני אישית אוהב כמה שיותר יש אפשרות כזו במחיר שפוי...

http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7053

אגב עכשיו ראיתי את המדריך שהכנת - קבל צל"ש :yelclap:

פורסם

דוקטור המפרט הראשון אחלה רק חבל שכל כך מעט מקום...

במפרט השני המארז הוא אוברקיל למפרט, מיותר לגמרי(לדעתי fog יעשה מה בראש שלו) , אבל אחלה מפרט השאר....

לפותח השרשור קח את המפרט הראשון אידיאלי בשבילך אמין חזק וגרפיקה+סאונד מעולים , אם תוכל לחרוג קצת או לחילופין

פתוח לשדרוג תוכל לשדרג ליותר מקום שאני אישית אוהב כמה שיותר יש אפשרות כזו במחיר שפוי...

http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7053

אגב עכשיו ראיתי את המדריך שהכנת - קבל צל"ש :yelclap:

תודה על הצל"ש.

כשאתה אומר מקום אני משער שאתה מתכוון לנפח ההארדיסק... בימינו כשאפשר להסיר 8GB בצריבה אחת, אני לא חושב שיש צורך בנפחים עצומים.

וחוץ מזה, תמיד אפשר להוסיף עוד דיסק קשיח, והמחירים של כוננים נפחיים תמיד צונחים, אז גם יהיה אפשר להחליף את הדיסק לחלוטין.

כונן נפחי יותר יעלה יותר וזה יבוא על חשבון רכיבי ליבה - כלומר על חשבון ביצועים, וחבל.

לגבי המארז והספק במפרט השני - לממורי אין מבחר גדול של ספקים ומארזים זולים, וזו האופציה הכי שפויה שאינה זבל, והרי הפותח של הת'רד אמר שהוא רוצה לקנות מערכת שלמה מוכנה מראש...

אני אישית חושב שזה לא הגזמה, והוא מאוד יהנה מהמארז האיכותי. ANTEC מצויינים, והספק שם מתאים בדיוק ביכולותיו למערכת.

פורסם

וואו לא ראיתי שיש שם ספק

עמך הסליחה ;D

פורסם

380W יחיזק כזאת מערכת ( או רק בגלל שזה אנטק) ?

פורסם
  • מחבר

יש לי עוד 2 שאלות לדוקטור ולאחרים בהתייחס לתגובה של AmiLo:

(1) ההצעה של נועה מאוד מוצאת חן בעיניי, ואפילו אני חושב אולי לחרוג עוד טיפה בשביל הארד דיסק של 160 ג'יגה. על איזה אתה ממליץ מהמלאי של נועה בהתחשב במפרט? ה-SEGATE 160GB 7200RPM SATAII 8MB?

(2) מאחר ואני משתמש בראואטר אני צריך גם כרטיס רשת. על איזה אתה ממליץ בהתחשב במפרט (אני צריך אחד רגיל שמתחבר ככרטיס למחשב ואליו מחברים את הראואטר, לא אלחוטי וכו')?

תודה רבה

פורסם

יש לי עוד 2 שאלות לדוקטור ולאחרים בהתייחס לתגובה של AmiLo:

(1) ההצעה של נועה מאוד מוצאת חן בעיניי, ואפילו אני חושב אולי לחרוג עוד טיפה בשביל הארד דיסק של 160 ג'יגה. על איזה אתה ממליץ מהמלאי של נועה בהתחשב במפרט? ה-SEGATE 160GB 7200RPM SATAII 8MB?

(2) מאחר ואני משתמש בראואטר אני צריך גם כרטיס רשת. על איזה אתה ממליץ בהתחשב במפרט (אני צריך אחד רגיל שמתחבר ככרטיס למחשב ואליו מחברים את הראואטר, לא אלחוטי וכו')?

תודה רבה

כל ההארדיסקים אותו דבר. אין שום הבדל בינהם.

יש כרטיס רשת מובנה על לוח האם.

פורסם

1) עדיף ה WD. המפגש האחרון שלי עם סיגייט היה רועש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים