עבור לתוכן

אסטרטגיות ותרחישים גרעיניים. בנוסף: אני עומד למות ראשון

Featured Replies

פורסם

לאירן יש צוללות :s05:

נ"ט= נגד טנקים. לא קשור לטילים...

אמצעי היירוט של ארה"ב זהים (אם לא נחותים יותר) מאמצעי היירוט של ישראל. ההבדל הוא שארה"ב בערך פי 1000 יותר גדולה מישראל, ויכולה מספוג פגיעה של טיל גרעיני. ישראל תמחק אחרי הראשון.

• תגובות 75
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה לגבי טיל גרעיני שמשוגר מצוללת איראנית המשייטת ליד חופי ארה"ב, או סירה אזרחית תמימה למראה?

אהה... שכחתי מזוודות גרעיניות שמחולקות לטרוריסטים כמו לחמניות טריות.

לפי איך שאתה גורם לזה להשמע, לכל ילד ערבי בן 9 יש יכולת גרעינית.

פורסם

לאירן יש צוללות :s05:

לצערי, כן. :-X

לפי איך שאתה גורם לזה להשמע, לכל ילד ערבי בן 9 יש יכולת גרעינית.

אל תמעיט בערכו של האוייב. :nono:

פורסם

לאיראן יש גם צבא מתאבדים שצריך הכליל את זה גם

פורסם

אל תמעיט בערכו של האוייב. :nono:

אני לא ממעיט בערכו של הצבא האיראני, אבל אני ממש לא חושב שהמזוודות הגרעיניות מחולקות כל כך בקלות...

פורסם

אני לא ממעיט בערכו של הצבא האיראני, אבל אני ממש לא חושב שהמזוודות הגרעיניות מחולקות כל כך בקלות...

איראן היא מדינה טרוריסטית שתומכת בטרור ומייצרת טרור. ברגע שיהיה לה נשק גרעיני, היא לא תהסס לחמש ארגוני טרור במזוודות גרעיניות.

פורסם

[ltr]a dirty bomb is the easiest thing to build, even you can do it, if you can get your hands on some radioactive material. basically it's a bomb packed with a radioactive material.[/ltr]

פורסם

זליגה של חומרים רדיואקטיביים המשמשים לייצור פצצות מלוכלכות מתעשיית הגרעין הפקיסטנית לארגוני טרור מהווה סכנה עכשווית.

פורסם

לא זוכר איפה קראתי את זה, אבל אחרי התפרקות ברית-המועצות עשו ספירת מלאי במחסנים וגילו ש40 ראשי נפץ גרעיניים "נעלמו".

פורסם

לכל מי שמעיין בת'רד הזה, מומלץ לצפות בסרט "כל הפחדים כולם". :hat:

פורסם

איזה אופטימיים אתם

פורסם

לכל מי שמעיין בת'רד הזה, מומלץ לצפות בסרט "כל הפחדים כולם". :hat:

או ב dr. strangelove, קומדיית הגרעינים הראשונה.

ודרך אגב, יש למישהו במקרה cobalt thorium G בבית? לא יזיק לנו עכשיו איזה נשק יום הדין...

פורסם

בקובלט טוריום לא משתמשים למוטות הדלק הגרעיני? (לתוכם שימם את האורניום...)

פורסם

[ltr]I'm having flashbacks from the program "The Radioactive Boy Scout" over here...[/ltr]

פורסם

Finaly! my 3000 hours of playing fallout are going to pay off

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים