עבור לתוכן

אסטרטגיות ותרחישים גרעיניים. בנוסף: אני עומד למות ראשון

Featured Replies

פורסם

זה משכנע אותי שהמפגינים הם שונאי ישראל.

אבל צריך בחירות חופשיות כדי לשכנע אותי שהמפגינים מיצגים רוב.

• תגובות 75
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אי-אפשר להשוות...

בעיראק קיים חיכוך בין מספר קבוצות אתניות - שמהווה את הסיבה לעיקר הפיגועים - ובאיראן קיים רוב איראני מוצק.

בכל מקרה אני לא מבין על סמך מה הקביעות הנחרצות שלך, הרי ידוע ששלטון דיקטטורי ורצון העם הם שני דברים שלא נוטים ללכת יחד. לך תדע, אולי האיראנים יקבלו משטר דמוקרטי בזרועות פתוחות.

וכראייה קח את אפגניסטן על ההומוגניות האתנית שלה, והמשטר היציב יחסית שהאמריקאים הקימו אחרי נפילת הטליבאן.

א. בעירק כל הקבוצות האתניות מאשימות את האמריקאים במצב, ואף קבוצת מיעוט לא מוכנה לקבל את הדמוקרטייה. אגב, קצוצת הרוב הייתה מעדיפה שילטון אייטולות בדיוק כמו באירן...

ב. כמו שבורג אמר. באירן יש בחירות דמוקרטיות, בד"כ יש כמה קופים שמגישים מועמדות, אבל מי שקובע זה האייטולות. הנשיא רק עושה הרבה רוח. אתה רוצה לכונן דמוקרטייה באירן, כמו שכתבתי, אתה צריך לחסל את האייטולות. אתה יודע מה יקרה אז? רמז: תראה מה הם עושים בגלל שזהכירו את מוחמד, שמת מוות טבעי, ולא כתוצאה מהתנקשות של גורם עויין.

השילטון באירן לרעיל את האנשים כבר 30 שנה שהמערב מוושחט, מנוהל ע"י יהודים ורוצה להרוג כל מוסלמי טוב. חיסול האייטולות או שאיפה כלשהי לשינוי המשטר ע"י פעולה צבאית יוביל לקיצוניות שלא נראת כמוה. לך תדע מה הערבים האלה יעשו אם יעלה להם השתן הדם לראש

ג. המשטר באפגניסטן מאוד יציב. בגלל זה מתחלפים שם שרים בקצב יותר גבוה ממה שהייה בתקופה של ביבי כראש ממשלה.

וזה לא שהם פורשים מרצון... אפגניסטן זה מדינה שרוב האזרחים בה חיים בכפרים נידחים באמצע המדבר, ולא רואים נציגי ממשל עשרות שנים לפעמים. נראה לך שאכפת להם מי יושב בפרלמנט? הטליבן פשוט היה תופס להם את המערות לפעמים, ובאותו זמן בודקים שהם שומרים את כל מצוות האיסלם, אז הם לא אהבו את זה, עכשו האמריקאים מפציצים להם את המערות וגם את זה הם לא אוהבים... אבל גם אז הם לא עשו שום דבר בנידון.

בורג, :screwy: פשוט לא מתאר את המצב שלי טוב מספיק... חודשיים בלי חופש (כל יום לימודים 8-10 שעות... ), אלכוהול (כנראה שדם כבר לא ימצאו במחזור האלכוהול שלי...), ומעט מידי שינה... א, כן, ואני בבאר שבע... אם יש לך סמיילי בכותנת משוגעים וחדר עם קירות מרופדים, זה יתקרב קצת יותר למציאות... (אם איזה מישהו מהצבא הייה רואה אותי עכשו היו מורידים לי פרופיל ל21 נפשי וממליצים להרדים אותי... לצמיתות... כהמתת חסד :smile1::silly::jump:)

פורסם

זה משכנע אותי שהמפגינים הם שונאי ישראל.

אבל צריך בחירות חופשיות כדי לשכנע אותי שהמפגינים מיצגים רוב.

קשה איתך... wallbash.gif

בורג, :screwy: פשוט לא מתאר את המצב שלי טוב מספיק... חודשיים בלי חופש (כל יום לימודים 8-10 שעות... ), אלכוהול (כנראה שדם כבר לא ימצאו במחזור האלכוהול שלי...), ומעט מידי שינה... א, כן, ואני בבאר שבע... אם יש לך סמיילי בכותנת משוגעים וחדר עם קירות מרופדים, זה יתקרב קצת יותר למציאות... (אם איזה מישהו מהצבא הייה רואה אותי עכשו היו מורידים לי פרופיל ל21 נפשי וממליצים להרדים אותי... לצמיתות... כהמתת חסד :smile1::silly::jump:)

wtf.gif

פורסם

לא.... גם זה לא מתאים...

אם יש לך סמיילי בכותנת משוגעים וחדר עם קירות מרופדים, זה יתקרב קצת יותר למציאות...
:xyxthumbs:

(התכוונתי לסמילי- :screwy:- הוא לא מתאר את המצב שלי...)

פורסם

א. בעירק כל הקבוצות האתניות מאשימות את האמריקאים במצב, ואף קבוצת מיעוט לא מוכנה לקבל את הדמוקרטייה. אגב, קצוצת הרוב הייתה מעדיפה שילטון אייטולות בדיוק כמו באירן...

עובדה שאחוזי ההצבעה בבחירות לפרלמנט היו גבוהים במיוחד (אני אחפש את הלינק), מה שמצביע על שאיפה לדמוקרטיה.

הנה: http://news.nana.co.il/Article/?ArticleID=170424&sid=16

ועובדה שרוב הפיגועים בעיראק לא מכוונים נגד הכוחות האמריקאים.

בקיצור, המצב בעיראק מסובך בהרבה מ"אי-אפשר לכונן דמוקרטיה בעולם הערבי וככה זה".

ב. כמו שבורג אמר. באירן יש בחירות דמוקרטיות, בד"כ יש כמה קופים שמגישים מועמדות, אבל מי שקובע זה האייטולות. הנשיא רק עושה הרבה רוח. אתה רוצה לכונן דמוקרטייה באירן, כמו שכתבתי, אתה צריך לחסל את האייטולות. אתה יודע מה יקרה אז? רמז: תראה מה הם עושים בגלל שזהכירו את מוחמד, שמת מוות טבעי, ולא כתוצאה מהתנקשות של גורם עויין.

השילטון באירן לרעיל את האנשים כבר 30 שנה שהמערב מוושחט, מנוהל ע"י יהודים ורוצה להרוג כל מוסלמי טוב. חיסול האייטולות או שאיפה כלשהי לשינוי המשטר ע"י פעולה צבאית יוביל לקיצוניות שלא נראת כמוה. לך תדע מה הערבים האלה יעשו אם יעלה להם השתן הדם לראש

שוב, גם האפגנים חיו תחת מפלגת הטליבאן ועברו שנים של שטיפת מוח.

ותראה מה זה. גם האפגנים למדו לחיות תחת דמוקרטיה.

ג. המשטר באפגניסטן מאוד יציב. בגלל זה מתחלפים שם שרים בקצב יותר גבוה ממה שהייה בתקופה של ביבי כראש ממשלה.

וזה לא שהם פורשים מרצון... אפגניסטן זה מדינה שרוב האזרחים בה חיים בכפרים נידחים באמצע המדבר, ולא רואים נציגי ממשל עשרות שנים לפעמים. נראה לך שאכפת להם מי יושב בפרלמנט? הטליבן פשוט היה תופס להם את המערות לפעמים, ובאותו זמן בודקים שהם שומרים את כל מצוות האיסלם, אז הם לא אהבו את זה, עכשו האמריקאים מפציצים להם את המערות וגם את זה הם לא אוהבים... אבל גם אז הם לא עשו שום דבר בנידון.

אתה באמת משווה דמוקרטיה מושחתת לדיקטטורת טרור על בסיס האיסלאם הקיצוני?

פורסם
  • מחבר

קצת גלשנו מהנושא, להתמקד בבקשה.

פורסם

לנושא-

לפי הטימטום של נשיא אירן

והיתנהגות של הילד הבריון בגן של בוש

בוש בקרוב ילך לידפוק "מכות" להחמנקוף ולא יהיה איום אירני

עדין יהיו 10000000000000000000 איומים אחרים ורובם מידברים אחרים כמו

מחלות\הסונות טבע וכו

מישהו אמר אבעבועות שחורות?

smallpox_180.jpg

פורסם

לא.... גם זה לא מתאים...

(התכוונתי לסמילי- :screwy:- הוא לא מתאר את המצב שלי...)

bonk3.gif

insane.gif

אתה באמת משווה דמוקרטיה מושחתת לדיקטטורת טרור על בסיס האיסלאם הקיצוני?

המוסלמים תומכים באיסלאם הקיצוני. מה ההבדל בין דיקטטורה המבוססת על האיסלאם הקיצוני לדמוקרטיה שבה העם בוחר לשלטון במפלגה הדוגלת באיסלאם הקיצוני? :nixweiss:

לפי הטימטום של נשיא אירן

והיתנהגות של הילד הבריון בגן של בוש

בוש בקרוב ילך לידפוק "מכות" להחמנקוף ולא יהיה איום אירני

אל תהיה כ"כ בטוח. צפון קוריאה, למשל, השיגה נשק גרעיני לפני שארה"ב הספיקה לעשות משהו בנידון. :nono:

פורסם

אל תהיה כ"כ בטוח. צפון קוריאה, למשל, השיגה נשק גרעיני לפני שארה"ב הספיקה לעשות משהו בנידון. :nono:

אני לא זוכר את הנשיא של צפון קוריאה מיתנהג בטימטום של נשיא אירן

גם סין ועוד מדינות מעצבנות את בוש אבל הם לא עוברות תגבול

נשיא אירן עבר תגבול מיזמן

פורסם

bonk3.gif

insane.gif

כן... זה בערך המצב...

סטון, בקוראה יש שילטון רציונאלי שלא כפוף לקיצונים דתיים סנילים שמבחינתם זה עוד "חרב גדולה מאללה להכות את הכופרים". האירנים הם פשוט טרוריסטים שתומכים בצורה פעילה (לא רק באמירת "כל הכבוד" אחרי המעשה) בפיגועים נגד העולם המערבי. הנשיא שלהם הוא טרוריסט בכיר שהייה אחראי על עינויים של אמריקאים ושבויים אחרים אחרי המהפכה. הוא ממש לא יהסס להשתמש בכול נשק שיעמוד ברשותו.

פורסם

אמנם באיראן האייטולות נתפסים כנציגיו הבלתי-מעורערים של אללה.

אבל בצפון קוריאה הנשיא נתפס כאלוהים בכבודו ובעצמו, ואף מנהל רצח עם שיטתי נגד מתנגדי המשטר.

אלפי אנשים מומתים בתאי גזים.

מאות אלפים מוחזקים במחנות ריכוז.

מליונים הפכו לפליטים בעל כורחם.

לאתר המחאה נגד השואה בצפון קוריאה:

http://www.korea-lo-lishtok.com/

פורסם

אני מודע לזה.

ההבדל הוא שבצפון קוריאה הממשל יודע מההוא עושה ומה ההשלכות של המעשים. מחשבה-> ביצוע.

באירן אין שום התחשבות בתוצאות. יש מטרה, מבצעים אותה גם אם זה אומר להתאבד. (רק) ביצוע.

בגלל זה החשש מהאירנים גדול יותר. צפון קוריאה מקסימום תפלוש לדרום ותגיב עם נשק גרעיני אם האמריקנים יתערבו. האירנים ישגרו פצצות לכול העולם. וזהו.

פורסם

צפון קוריאה מקסימום תפלוש לדרום ותגיב עם נשק גרעיני אם האמריקנים יתערבו.

צפון קוריאה היא מדינה ענייה נטולת משאבים טבעיים. היא מייצאת את הטילים ארוכי-הטווח שלה לכל דורש, והסכנה היא שהיא תנהג כך גם בנשק גרעיני.

פורסם

ואני אומר שמדינה שטובחת באזרחיה שלה, עלולה כל רגע להתחרע על שאר העולם.

האיראנים עוד מנסים להרוויח מקום של כבוד בקרב העולם המוסלמי.

הצפון-קוריאנים מבודדים ולא נשאר להם מה להפסיד.

פורסם

צפון קוריאה היא מדינה ענייה נטולת משאבים טבעיים. היא מייצאת את הטילים ארוכי-הטווח שלה לכל דורש, והסכנה היא שהיא תנהג כך גם בנשק גרעיני.

אני חושב שהם יעשו סלקצייה קצת יותר רצינית לגבי הקונים של הנשק הגרעיני... הם אומנם שונאים את ארה"ב, אבל הם לא רוצים לצאת למלחמה נגדם... מכירת נשק גרעיני שיכולה להוביל לחשיפת המעורבות שלהם זה הכרזת מלחמה לכול דבר.

ואני אומר שמדינה שטובחת באזרחיה שלה, עלולה כל רגע להתחרע על שאר העולם.

האיראנים עוד מנסים להרוויח מקום של כבוד בקרב העולם המוסלמי.

הצפון-קוריאנים מבודדים ולא נשאר להם מה להפסיד.

למה הם צריכים להתחרע על העולם? מה יצא להם מזה? כל עוד לא יתערבו להם בעניינים הפנימיים ויעזבו אותם בשקט הם לא יעשו שום דבר קיצוני...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים