עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אסטרטגיות ותרחישים גרעיניים. בנוסף: אני עומד למות ראשון

Featured Replies

פורסם

http://news.walla.co.il/?w=//865023

הבסיס ממש ליד הבית שלי (בסיס טילי יריחו).

http://news.walla.co.il/?w=//740244

כל מיני תרחישים ושטויות.

אז יאללה, תתחילו להדיין, לפזר ספקולציות.

נ.ב: אם אני אמות ראשון (זכריה), ליאור פרץ ימות אחרי (בית שמש).

• תגובות 75
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שמע אני לא יודע אם הם סתם מאיימים או אם באמת הם מתכוונים לזה.

פורסם

היה פעם משהו קטן וזניח של 2 מדינות זניחות

אני חושב שקראו לזה

המילחמה הקרה

ואחרי כל האיומים וכל מיני דברים כמו מילחמת ויטנם לדוגמה אף אחת מהמדינות הקטנות וזניחות האלה לא זרקה פצצות אטום

ככה שלפי דעתי זה איומים ביגלל פוליטיקה כי גם הנשיא המטומטם של אירן יודע שפצצה אטומית אירנית אחת בישראל=

ל1000000000000 פצצות אטומיות אמריקאיות על אירן

פורסם

ישראל לא יכולה להשלים עם איראן גרעינית. המודל של המלחמה הקרה לא יתכן במקרה של איראן וישראל, מאחר ואין מאזן אימה בין איראן לישראל. שטחה של איראן גדול לאין שיעור משטחה של ישראל, וכך גם מספר התושבים באיראן. לישראל, בניגוד לאיראן, אין יכולת לשרוד מתקפה גרעינית של אפילו טיל בודד. בנוסף לכך, יש להביא בחשבון שאיראן היא לא מדינה דמוקרטית, והעומדים בראשה לא ממש שפויים.

לנוכח ההתבטאויות האיראניות בנוגע לישראל, על ישראל להקדים תרופה למכה ולהשמיד את איראן במכה גרעינית, טרם תהיה לאיראן יכולת גרעינית שתאפשר לה לממש את כוונתה להשמיד את ישראל.

פורסם

איראן שמה פס על כל המדינות בעולם והיא תשיג נשק גרעיני

אני לא רוצה לדעת את התוצאות

שהשם ישמור עלינו

פורסם

לנוכח ההתבטאויות האיראניות בנוגע לישראל, על ישראל להקדים תרופה למכה ולהשמיד את איראן במכה גרעינית, טרם תהיה לאיראן יכולת גרעינית שתאפשר לה לממש את כוונתה להשמיד את ישראל.

זה נראה לך יפתור את המצב?

להשמיד חפים מפשע?

הדרך היחידה היא הידברות.

פורסם

טוב לדעת שאני אמות שני מהפורום

פורסם

להשמיד חפים מפשע?

הדרך היחידה היא הידברות.

שמע, אני יודע שאפשר ללמד קופים את שפת השימנים אחרי כמה שנים של תרגול, אבל את הקוף הזה פשוט אין זמן ללמד לא ללחוץ על כפתורים אדומים

p90_ahmadinjad.jpg

פורסם

אז אפשר אולי לגרום להפלת השלטון שם והחלפתו באחד מתון יותר.

או אולי לחסל אותו אפילו.הוא טרוריסט לכל דבר ואין סיבה שהוא לא יהיה ברשימות חיסול של ארה"ב וישראל.

פורסם

בהחלט! :xyxthumbs:

להשמיד חפים מפשע?

"חפים מפשע" :lol:

הדרך היחידה היא הידברות.

"הידברות" :lol:

שמע, אני יודע שאפשר ללמד קופים את שפת השימנים אחרי כמה שנים של תרגול, אבל את הקוף הזה פשוט אין זמן ללמד לא ללחוץ על כפתורים אדומים

אדום - רע! - אסור! :screwy:

הממ... הוא ה"מתון יותר". :kopfpatsch:

או אולי לחסל אותו אפילו.הוא טרוריסט לכל דבר ואין סיבה שהוא לא יהיה ברשימות חיסול של ארה"ב וישראל.

יש 68 מליון מטורפים אחרים שיחליפו אותו. :bash:

פורסם

בטח, בו נחסל את כל האיטולות, ונמחוק 30 שנה של שטיפת מוח (או יותר נכון, מילוי מוח... זה לא שהם משכילים במיוחד או דואגים לחינוך טוב, אז מילו להם את המוח בשנאת זרים במקום בחדו"א... תאמת, אני לא יודע מה יותר טוב :nixweiss:) לכמה עשרות מליוני אנשים... אתה רוצה את זה מוכן ליום ראשון?

תבין, שלטון מתון זה משהו שאי אפשר להקים בלילה אחד. תראה מה קורה בעירק אחרי שהאמריקקים הפילו את השילטון... והכוונה שלהם הייתה להקים שלטון מתון...

בורג, יש לך משהו נגד אדום?

LENIN.jpg

הצביעו ליברמן!

פורסם

תבין, שלטון מתון זה משהו שאי אפשר להקים בלילה אחד. תראה מה קורה בעירק אחרי שהאמריקקים הפילו את השילטון... והכוונה שלהם הייתה להקים שלטון מתון...

אי-אפשר להשוות...

בעיראק קיים חיכוך בין מספר קבוצות אתניות - שמהווה את הסיבה לעיקר הפיגועים - ובאיראן קיים רוב איראני מוצק.

בכל מקרה אני לא מבין על סמך מה הקביעות הנחרצות שלך, הרי ידוע ששלטון דיקטטורי ורצון העם הם שני דברים שלא נוטים ללכת יחד. לך תדע, אולי האיראנים יקבלו משטר דמוקרטי בזרועות פתוחות.

וכראייה קח את אפגניסטן על ההומוגניות האתנית שלה, והמשטר היציב יחסית שהאמריקאים הקימו אחרי נפילת הטליבאן.

פורסם

בורג, יש לך משהו נגד אדום?

דיברתי על הכפתור האדום של הגרעין. :screwy:

ידוע ששלטון דיקטטורי ורצון העם הם שני דברים שלא נוטים ללכת יחד. לך תדע, אולי האיראנים יקבלו משטר דמוקרטי בזרועות פתוחות.

באיראן יש "דמוקרטיה", ובאוניברסיטאות באיראן מגייסים גדודים של מחבלים מתאבדים.

האיראנים רוצים בהשמדתה של מדינת ישראל (גם ה"מתונים"). אני לא מדבר רק על ההנהגה, אלא על העם.

קח לדוגמה את הבחירות האחרונות לרשות הפלסטינית בה ה"עם" הפלסטיני בחר בארגון טרור שחורת על דגלו את חורבנה של מדינת ישראל.

פורסם

אז רוב הפלסטינים הם תומכי טרור במובהק.

אבל אנחנו מדברים על איראן. מתי בפעם האחרונה היו שם בחירות חופשיות?

פורסם

אני מניח שאתה מאלה שהופתעו מתוצאות הבחירות ברשות הפלסטינית. :s07:

לגבי איראן, הפגנות הענק של מליוני איראנים הקוראים להשמדת ארה"ב וישראל לא משכנעים אותך, כנראה. :kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.