פורסם 2006 בפברואר 2419 שנים בקיצור הוא מרום למחשב נייח(אגב מרום הוא גירסה מתקדמת של היונה)bogymanהקונרו ב-2007 (המולטי קור, מרובע ליבה, Quad Core) יהיה כבר 45 נ"מעומר הקונרו אמור לצאת במחצית השנייה של השנהבסביבות הזמן שסוקט AM2/M2 ייצא
פורסם 2006 בפברואר 2419 שנים אני לא היתי מחכה כי אני מעריך שמעבד כמו 3800 כפול ליבה ומעלה יחזיקו בערך 4 שנים ואולי יותר בביצועים טובים בקשר לכרטיס מסך היתי קונה אחד ב1000 -1500 שקל ומשדרג אותו שהDX10 יתחיל לקבל תמיכה גדולה אני מעריך שזה יקרה תוך שנה וחצי במחשבים לפי דעתי יש דברים ששווה לחכות להם ויש דברים שלא וכמו שאמרו תמיד יש דברים חדשים באופק וכל אחד צריך לעשות תשיקול שלו אני אישית מחכה לWIN-V ליראות איזה דרישות מערכת יהיה למישחקים הכבדים שיתמכו בDX10 ובנתים נישאר במחשב הנוכחי שהוא לא כל כך חזק אבל מריץ מישחקים ברמה סבירה למי שיש מחשב שלא מספק ביצועים נורמלים היום היתי ממליץ לו לשדרג ולא לחכות רק שלא יקנה כרטיס מסך ב5000 שקל
פורסם 2006 בפברואר 2419 שנים ואי הקונרו הזה נראה כמו תותח אמיתיאולי זה בעצם מה שהולך להחזיר את אינטל לשליטה בשוק המעבדים? נחכה ונראה
פורסם 2006 בפברואר 2419 שנים בהנחה שהוא יעמוד בלוח הזמנים לפי השמועות האחרונות הוא אמור להתמודד מול ה Orleans וה Windsor מבית AMDולפי מה שזה נראה כרגע, הוא הולך לנצח אותם
פורסם 2006 בפברואר 2419 שנים ואי הקונרו הזה נראה כמו תותח אמיתיאולי זה בעצם מה שהולך להחזיר את אינטל לשליטה בשוק המעבדים? נחכה ונראהאינטל כבר שולטת על שוק המעבדים. גם על נייחים ובעיקר על ניידים...אולי זה מה שיעיף את AMD מהמשחק התכוונת (ואני לא אומר שזה יעיף, וAMD חברה מצוינת, ובלה בלה, אבל אינטל עדיין שולטת על השוק ללא עוררין)
פורסם 2006 בפברואר 2419 שנים בקיצור הוא מרום למחשב נייח(אגב מרום הוא גירסה מתקדמת של היונה)bogymanהקונרו ב-2007 (המולטי קור, מרובע ליבה, Quad Core) יהיה כבר 45 נ"מעומר הקונרו אמור לצאת במחצית השנייה של השנהבסביבות הזמן שסוקט AM2/M2 ייצאוב2009 32nm,אני חיי את הרגע ;D
פורסם 2006 בפברואר 2419 שנים התכוונתי מבחינת יחס מחיר\ביצועיםושוב מבחינת מחיר ביצועים אינטל עדיין שולטת820 ב1200 שקל....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.