פורסם 2006 בפברואר 2419 שנים link=topic=168670.msg1431019#msg1431019 date=1140780074]??? או duleזה DUAL...בכל זות אם אתה יכול להרשות לעצמך אז הייתי משקיע בDUAL בשביל העתיד
פורסם 2006 בפברואר 2419 שנים לדעתי לחכות חצי שנה בשביל זה יהיה מיותר. תראה, אם אתה תשקיע עכשיו באיזה מערכת מבוססת 939, שתחזיק מעמד לשנה וחצי בטוח, אפילו אולי שנתיים.ואחרי זה כבר תשדרג למשהו טוב יותר.תבין לקדמה אין מעצור זה תמיד ימשיך, אני לא רואה סיבה לחכות למשהו טוב יותר כי תמיד יצא משהו טוב יותר.
פורסם 2006 בפברואר 2419 שנים לדעתי לחכו תחציש נה בשביל זה יהיה מיותר. תראה אתה תשקיע עכשיו באיזה מערכת מבוססת 939, שתחזיק מעמבד לשנה וחצי בטוח, אפילו אולי שנתיים.ואחרי זה כבר תשדרג למשהו טוב יותר.תהין לקדמה אין מעצור זה תמיד ימשיך, אני לא רואה סיבה לחכות למשהו טוב יותר כי תמיד יצא משהו טוב יותר.מה?????????????לפחות פיסקת אבל אי אפשר להבין מה כתוב פה.עברית!
פורסם 2006 בפברואר 2419 שנים תשמע נגיד כבר תחכה ליוני לAM2, אז כבר לא שווה חודשיים-שלושה לחכות לווינדוז וויסטה? כדי לבנות מערכת שתתאים למערכת הפעלה הגדולה הבאה? ואז רק חודשיים בשביל DX10, אבל אז כבר אינטל מוציא את הקודרפול קור(4 ליבות), ואיך שאתה בא לקנות AMD עוברת ל65 ננו מטר עם ביצועים מדהימים, אבל בדיוק אז NVIDIA מודיעה שהיא תוריד את המחירים עוד חודש וחצי ....נראה לי כולם מבינים לאן זה הולך...
פורסם 2006 בפברואר 2419 שנים הוא מבוסס על התפיסה של Pentium M במקום על התפיסה של ה NetBurst (שבשימוש בפנטיום 4)זה אומר PPW = Performance Per Watt, צריכת חשמל נמוכה מאוד (ההערכות מתרכזות סביב 50W-60W - חצי מהפנטיום 4 של היום) במהירות שעון נמוכה יחסית וביצועים גבוהים
פורסם 2006 בפברואר 2419 שנים מה מיוחד בו?הוא יהיה כפול ליבה "אמיתי" בניגוד למה שיש עכשיוהוא יחלוק זיכרון L2 משותף והתקשורת בין הליבות תיהיה מהירה במיוחד מה שאומר שהביצועים על הנייר אמורים לעלות בהרבהויכול מאוד להיות שהקונרי יביס את המתחרה WINDSOR של AMD בסוקט AM2.
פורסם 2006 בפברואר 2419 שנים Possible Conroe Specs65nm ProcessDual-Core / Multi-Core4MB L2 Cache1066MHz FSB64-bit Extension TechnologySSE4 InstructionsLaGrande TechnologyVanderpool Technologyשווה לחכות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.