פורסם 2006 בפברואר 2419 שנים ביום רביעי הצלחתי למצוא וגם לקנות Wolfenstien 3D המשחק הראשון והמקורי!!!! רציתי לדעת אם כדאי לפתוח אותו מהאריזה או לא, כי אני יודע שהוא שווה ערך מה אתם הייתם עושים? שומרים אותו כItem שווה ערך, או משחקים בו ונהנים (אין בעיה למצוא אותו באנטרנט)? D:
פורסם 2006 בפברואר 2419 שנים חד וחלק לשמור אותו באריזה המקורית.יום אחד תמכור אותו בEBAY אבל מאיפה השגת את זה??איזה חנות עדיין שומרת משחקים מהשנים האלה במלאי?
פורסם 2006 בפברואר 2419 שנים מחבר אממ קניתי בחנות מוזרה... תודה על העצה, אני אשמור אותה. היא עלתה לי 50 ש"ח מוזר זה היה המלאי האחרון של המשחק- זה היה המשחק האחרון!! טוב כנראה אאלץ להוריד אותו מהאנטרנט, הרי זה חוקי כי כבר קניתי את המשחק
פורסם 2006 בפברואר 2419 שנים אתה מתכוון לראשון ראשון שעוד היה לפני WIN95? שהיינו מפעילים משחקים בNorton Commander?
פורסם 2006 בפברואר 2419 שנים הוא בטח על דיסקטים...אם זה באריזה המקורית מנויילן...אני ממליץלך לשמור אותו בעטיפה ולפרסם מודעה ב ebayאני מאמין שיהיו אנשים שייקנו ממך אותו בלפחות 50$ לא שקל.
פורסם 2006 בפברואר 2419 שנים הוא בטח על דיסקטים... אם זה באריזה המקורית מנויילן...אני ממליץ לך לשמור אותו בעטיפה ולפרסם מודעה ב ebay אני מאמין שיהיו אנשים שייקנו ממך אותו בלפחות 50$ לא שקל. אני מציע לשמור אותו עוד כמה שנים טובות ואז להציע
פורסם 2006 בפברואר 2419 שנים כבר בדקתי, אין אף עותק שלו בEBAY. ($$) ככל שתמתין יותר תקבל יותר. לדוגמא, גרסת אספנים של DOOM המקורי נמכרת ב25$ לא כולל משלוח. לך יש ביד קלאסיקה אמיתית ויותר מזה, חתיכת היסטוריה! תשמור את הקופסא במקום קריר ואל תחשוף אותה לשמש בשום מצב. (קרטון כזה ישן ידהה תוך יומיים) האמת, אני מקנא. אבל ברגעים כאלה אני מתנחם בDOS5 המקורי שיש לי. (עדיין בניילונים) עריכה: יש מצב לקבל כמה תמונות של האריזה? אף פעם לא ראיתי אותה עד כמה שזכור לי..
פורסם 2006 בפברואר 2419 שנים מחבר קודם כל זה לא דיסקט, זה דיסק. שנית, זה לא בטוח העותק הראשון, אבל זה מקורי. בכל מקרה, זה מקורי בהחלט, עלה לי 50 שקל עדיין באריזה, וזה המשחק הראשון, רשום למטה דרישות מערכת: 3MB Free HD Space זה בטוח המשחק, וזה היה העותק האחרון.. אני אשמור אותו עוד ל20 שנה כדאי גם לכם לצאת ולחפש את המשחק בחנויות נידחות, אולי המזל ישחק לכם בקשר לתמונות מהאריזה, אולי אני אוכל לפרסם פה, אבל זה ייקח קצת זמן.
פורסם 2006 בפברואר 2419 שנים מחבר וואלה זה בדיוק זה דווקא לא חסר בEbay , יש ב 4$ כנס כנראה שזה באמת לא שווה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.