עבור לתוכן

האם מארז ישן יתאים ללוח אם חדש...

Featured Replies

פורסם

שלום,

אחרי 6 שנים (!!!) הגיע זמן להחליף לוח-אם ומעבד.

האם מארז שבו ישב לוח-אם ישן של פנטיום 3 (ASUS P3V133) יתאים ללוח אם חדש ?

או שצריך להכניס לתוך התקציב המוגבל מאוד שלי גם מארז (שיוריד את רמת הלוח/מעבד/זיכרון) ?

פורסם

יתאים :xyxthumbs:

השאלה אם הוא מאוורר ?

פורסם
  • מחבר

לא כל-כך מאוורר.

אני לא מתכוון לעשות OC וגם לא לאמץ אותו יותר מידי בכל מקרה.

אני אבדוק, אם הוא יתחמם יותר מידי אני פשוט אוריד את פנלי הצד ואעבוד אתו פתוח, לא ממש אכפת לי.

פורסם

ATX זה סטנדרט שבשימוש כבר שנים, השאלה היא מה הסיבה להשקיע אלפי שקלים במחשב חדש (אני בספק אם שדרוג יכול לעזור לך, ממחשב כל כך ישן כמעט ואין מה להעביר למחשב חדש), ו"לחסוך" 300 שקל למארז נורמלי שישמור את המחשב החדש בצורה אמינה.

פורסם
  • מחבר

אם תשים לב, תראה שכתבתי שהגיע זמן להחליף לוח אם ומעבד. כל השאר הוחלף במהלך השנים.

אני חושב שהצורב של ASUS, צורב ה-DVD של LG, והדיסק הקשיח 200GB של WD יעברו בקלות למחשב החדש.

כרטיס ה-VOODOO 3 וכרטיס הקול שאני אפילו לא יודע איזה הוא יוחלפו ב-O/B, כנ"ל כרטיס הרשת.

יש לי שני סטיקים ג'נריים מאוד של 512MB DDR2, נאמר לי שאחד מהם אולי לא תקין... נראה.

מסך/רמקולים/מקלדת/עכבר/מדפסת אין שום סיבה להחליף.

אחרי שהסתבר לי שלא צריכה להיות בעיה עם המארז, הבעיה היחידה יכולה להיות הספק, צריך רק לבדוק את זה.

פורסם

הספק אתה בטוח חייב להחליף

אבל אם אתה הולך להסתפק ב OnBoard (כ. מסך, קול ורשת) אז תחשוב אולי לכיוון של מארז Foxconn עם ספק FSP (לבדוק שהוא אכן בא עם FSP ולא חברה אחרת) יעלו לך מעט יותר מספק בלבד

כמו כן סביר להניח ש DDR2 אין לך מהסיבה הפשוטה שבפנטיום 3 היה רק SDRam ו DDR

פורסם
  • מחבר

כמו כן סביר להניח ש DDR2 אין לך מהסיבה הפשוטה שבפנטיום 3 היה רק SDRam ו DDR

יש לי בהחלט שני סטיקים של DDR2, הם פשוט לא בלוח-אם אלא במגירה. ;)

לא הבנתי למה לקנות מארז של foxconn ולא פשוט להוסיף ספק (למשל של FSP כפי שהמלצת) למארז הנוכחי ?

פורסם

כי ההבדל בין ספק ומארז לבין ספק (אמנם קצת יותר חזק, אבל זה לא חשוב במערכת כזאת) הוא כ-90 שקל

ואתה מקבל מארז חדש עם אפשרויות איוורור חדשות

פורסם
  • מחבר

שוכנעתי :xyxthumbs:

אז יש המלצה למארז ספציפי ?

חשוב לי רק שהספק יהיה אמין והמחיר זול ככל האפשר...

פורסם

אחד מהמארזים של Foxconn (שאתה מעדיף את המראה שלו) להוציא את ה Alaska וה Diabolic Gaming

כולם אמורים לבוא עם ספקי FSP של 250W/300W/350W

תבדוק שזה באמת ספקי FSP, ההספק עצמו משתנה בכל חנות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים