עבור לתוכן

Uber Scorpion אתה פשוט בן אדם מגעיל!!!!

Featured Replies

פורסם

למה נעלת את האשכול שלי???

בשביל מה יש את הפורום כדי שאנשים ישאלו שאלות אם הם לא יודעים נכון??אז תאמין לי שאם יחס כזה אף אחד לא ייכנס לפה

בושה וחרפההההה יש פורומים אחרים הם כבר יעזרו...

ועוד הערה קטנה תעבוד קצת על החוש הומור שלך אתה ממש לא מצחיק!

פורסם

משתמש חדש אתה לא ממושמע חחחח !

אתה לא היחידי שנועלים לו דיונים... אנחנו מזדהים איתך ! :)

פורסם

למה ציפית? שהוא יגיש לך את התשובה על מגש של זהב?? זה מה שקורה כשמקפיצים ועוד פעמיים (או שלוש?)

מנסיון, אם אתה רואה שלאחר זמן מה אף אחד לא מגיב - אז מן הסתם לאף אחד אין מה להגיב! - סימן אין להם תשובה.. אז התשובה היא להקפיץ? לא ולא..

האם זוהי הקהילה שאנו רוצים ליצור כאן, קהילה שמכפישה חברים אחרים? האם זוהי סיבה לקרוא לחבר "בן אדם רגיל"? לא ולא..

פורסם
  • מחבר

קודם כל אין לי בעיה שיגיד לי שעברתי על חוקי הפורום וינעל!

אבל הצורה שהוא עשה את זה פשוט מעוררת בחילה...זה גועל נפש אם יחס כזה אך אחד לא ייכנס לפה!

ודבר שני לא הקפצתי זה ששלחתי 2 תגובות בהפרש של יום פשוט שכולם יראו את השאלה שלי...

וזה פשוט נושא מאוד פופולרי אז חשבתי שבטוח יידעו!

וכיניתי אותו ככה כי זה מה שהרגשתי אז אני מבטא את עצמי שייתייחס יותר יפה בסך הכל אני חדש..

אז יכול להיות שלא הייתי בסדר ששלחתי 2 תדובות אפשר להעיר יפה לא להשתחצן ולנעול בצורה מגעילה כי יש הרבה פורומים בנושא שהיחס שם יותר טוב..

אז אולי ההודעה הזאת תגרום לו לשנות את היחס שלו לחדשים שהם גם בני אדם גם אם הם טועים וזה שיש לו דרגה של אחראי פורום וכמה אלפי הודעות יותר משלי לא מקנה לו את הזכות להתייחס ככה...אחרת תישארו אתם וחדשים לא יבואו!סביר להניח!

שבת שלום..

פורסם

פשוט מרגש, נגעת לליבי.

אם יש לך בעיות איתי, בפרטי - תפסיק לזבל את הפורום בשטויות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים