עבור לתוכן

צריך מחשב בתקציב של 4500 שקל + מסך

Featured Replies

פורסם

אוקיי.. :'( :nixweiss::pissed::bash: בזיגזג יש להם אפשרות להרכבת מחשב?? ב150-200??

פורסם

מה קשה לך להכנס לאתר שלהם ולבדוק?? :bash::s07::pissed::nixweiss:

פורסם

מה קשה לך להכנס לאתר שלהם ולבדוק?? :bash::s07::pissed::nixweiss:

לא קשה, אבל אם היה כתוב!!!

לא הייתי שואל אתה לא חושב?? :kopfpatsch::bash::pissed::screwy::la:

פורסם

כתוב שם ועוד איזה, יא חצוף קטן. אתה פשוט מתעצל לחפש ומעדיף לנג'ס ולהתלהם.

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=216&products_id=946

קשה לחפש? לפחות אל תגיד לא כתוב.

ולמרות שאמרתי לך להפסיק להשתמש בת'רדים של אחרים אתה ממשיך לעשות את זה. אני מציע שתפסיק ולא תחטוף מהמנהלים.

פורסם

כן אהה אני אחטוף מהמנהלים על מה?? יא ****

זה שלא ראיתי שכתוב זה לא אומר שאתה צריך לקרוא לי חצוף :'( אני נעלבתי..

פורסם

תירגע.

אתה באמת חצוף.ראש קטן משהו משהו.

פורסם

תירגע.

אתה באמת חצוף.ראש קטן משהו משהו.

אתה בעצמך חצוף יא נאב

פורסם

:lol:

טוב אני רואה לאן זה הולך...

חבל שדיון של מישהו אחר נהרס בגללך.

פורסם

מה נהרס הדיון גם ככה נגמר..

פורסם
  • מחבר

אני רואה שהדיון גולש לדברים לא נעימים... :-\ אז כדאי שנחזור לנושא...

יש לי עוד כמה שאלות חחח...

רציתי לשאול איזה ניסון יש לכם עם מסכי LCD של viewsonic ? כי אני יודע שמסכי CRT שלהם בכלל לא משהו ואני מכיר אנשים שהיה להם מלא בעיות איתם..

הם חברה זולה אבל לא ממש אמינה... לעומת זאת יש את proview שהם גם זולים והרבה יותר אמינים ואני עוד זוזכר שהם היו משתמשים בחלקים של סוני ו LG

לכמה זמן יש אחריות על המסכי LCD של viewsonic

והאם לא כדאי להוסיף עוד 200-300 שקל וללכת כבר על סמסונג או LG או אפילו MAG(שמעתי בזמן האחרון הם יקרים וירדו באיכות שלה) ???

ואיזה חברה לקנות לוח אם ? חשבתי ללכת על משהו פשוט של גיגה בייט משהו בסיבות ה500-600 שקל לא צריך משהו ממש רציני...

תודה רבה

פורסם

בקטע של מה שאמרת על PROVIEW ו VIEWSONIC,תהפוך את זה.

לוח אם לך על מה שהמליצו לך פה.

פורסם

אני רואה שהדיון גולש לדברים לא נעימים... :-\ אז כדאי שנחזור לנושא...

יש לי עוד כמה שאלות חחח...

רציתי לשאול איזה ניסון יש לכם עם מסכי LCD של viewsonic ? כי אני יודע שמסכי CRT שלהם בכלל לא משהו ואני מכיר אנשים שהיה להם מלא בעיות איתם..

הם חברה זולה אבל לא ממש אמינה... לעומת זאת יש את proview שהם גם זולים והרבה יותר אמינים ואני עוד זוזכר שהם היו משתמשים בחלקים של סוני ו LG

לכמה זמן יש אחריות על המסכי LCD של viewsonic

LOL, מאיפה המצאת את זה תגיד לי? יכול להיות שהתבלבלת בין PROVIEW ל-VIEWSONIC. וויוסוניק בין היצרנים הכי טובים שיש בשוק, אני אישית משתמש במסך CRT שלהם שנחשב לאחד מהטובים שיש. הם גם לא ממש חברה "זולה".

והאם לא כדאי להוסיף עוד 200-300 שקל וללכת כבר על סמסונג או LG או אפילו MAG(שמעתי בזמן האחרון הם יקרים וירדו באיכות שלה) ???

LG מילא. אמרתי לך שאתה יכול לקחת את ה-LG 1750HQ שיעלה לך 50 שקל יותר ויהיה בלי רמקולים, והוא מאוד מומלץ. אבל מאג? יצרן סיני מחורבן ביותר שנועד לאנשים שלא אכפת להם מאיכות.

ואיזה חברה לקנות לוח אם ? חשבתי ללכת על משהו פשוט של גיגה בייט משהו בסיבות ה500-600 שקל לא צריך משהו ממש רציני...

כבר המלצתי לך על לוח אם מצויין - http://logicpc.co.il/eng/Itdetail.aspx?icom=7134.

תודה רבה

פורסם
  • מחבר

Dr. n00b תודה רבה לך על העזרה שאתה נותן לי !!! :yelclap::xyxthumbs:

עכשיו אם אני לוקח את המפרט הראשון שנתת איפה אפשר לקצץ קצת כי אחיין שלי רוצה לשלם 4500 במזומן ואין לו עוד כסף... הוא לא רוצה לחרוג כל כך מהתקציב

תודה רבה

פורסם
  • מחבר

על איזה חנויות אתם ממליצים ??? באזור חולון,ראשלצ גם רמת גן ותל אביב מתאים...

תודה רבה !!!

פורסם

KSP לוגיק,למיר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים