עבור לתוכן

צריך המלצות לשידרוג מחשב קיים למטרת משחקים עד 3000!

Featured Replies

פורסם

7800GT של NVIDIA עושה את אותה עבודה ועולה עד 800 שקל פחות.

יש בנועה את הכרטיס ב-2K ד"א.

ועדיין, ה-7800GT לא רק עושה את אותה עבודה אלא אף טוב ממנו.

פורסם
  • מחבר

תקציב - 2000 שח-3000 שח , משתדל כמה שפחות

וקל להגיד "עזוב אותך מהגרוטאה" אבל בןאדם, אני לא רגיש מאוד בעיניים שיכול לזהות REFRESH RATE נמוך וגבוהה. מספיק לי משהו סבבה שאני יהנה. אני לא פדנט. אז P4 2.4 GHZ זה סבבה נראה לי , רק צריך בורד בןזונה ונראה לי באמת אלך על ה 7800GT ....

יש המלצות?

פורסם

אמר לך כבר הבנאדם.

אין לוח שיכול לחבר בין המעבד שלך לכרטיס הזה.

לא קיים.

אתה חייב לקנות מעבד חדש אם אתה רוצה כרטיס חדש.

עכשיו תגיד לי בבקשה למה מגיע לך שנענה לך פעמיים אחרי שכבר אמרנו לך מה מומלץ לעשות בת'רד הקודם שפתחת בדיוק באותו נושא?

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=168602.0

פורסם

AMIRCX

זה לא צאט פה. זה פורום ויש לו כללים. הערתי לך על זה קודם, היינו מאוד נחמדים ובמקום לתת לך אזהרה חיברנו בשבילך, ומחקנו בשבילך. אבל, אתה לא לומד ולא קראת את חוקי הפורום.

לכן, יש לך אזהרה ראשונה מתוך 3. בשלישית אתה בחוץ.

הטרד הזה יאוחד עם הקודם.

כל טרד נוסף באותו נושא ינעל במיידית.

פורסם
  • מחבר

מתנצל.

פורסם
  • מחבר

זה כרטיס יקר ולא משתלם, גם אם הוא "נראה לך סבבה". 7800GT של NVIDIA עושה את אותה עבודה ועולה עד 800 שקל פחות.

אם יש לך מעבד מיושן על לוח אם מיושן, אולי הגיע הזמן לשדרוג כללי.

7800GT עולה 1900 שקל.

מעבד חדש כפול ליבה של אינטל זה עוד 1300 שקלים

לוח אם מתאים לו יעלה עוד 600 שקלים

וזכרון חדש שיתאים ללוח אם יעלה 700 שקלים.

אתה גם יכול לקנות AMD חד ליבתי שיתאים למשחקים כמו כפפה ויעלה הרבה פחות... לוח אם כ-450 שקלים, מעבד 1000 שקלים, וזכרון עוד 600 שקלים, בנוסף ל7800GT שהזכרנו קודם.

עשוב לחפש לוח אם שיתאים לגרוטאה הישנה שלך. תגיד מה נראה לך מהאופציות שנתתי, כמה כסף יש לך, ונרכיב לך מפרט מתאים.

אוקיי. אני עושה סדר בבלאגן!

סורי על הבלאגן אבל פשוט אני חדש...

בכל מקרה:

הבנת אותי נכון, התקציב הוא 3000 שח.... רצוי עם כרטיס GEFORCE GT 7800

בבקשה להתאים לי תקציב לזה (אני לא צריך זיכרון - רק לוח אם , מעבד [אם אתם אומרים ששלי לא יכול להחזיק את הכרטיס וכמובן הכרטיס הזה (או אם זה חורג מהתקציב, משהו דומה ושווה בערך לביצועים....)

פורסם

אמיר,

לא שולחים שתי הודעות ברצף באותו טרד. קרא בבקשה את החוקים שוב, כי פשוט תמצא את עצמך מהר מאוד בחוץ אם תמשיך לעבור עליהם בעקביות.

לגבי השדרוג שלך.

אי אפשר לשים 7800GT על המערכת שלך. לא מתאים. לכן חייבים להחליף את הלוח והמעבד וכנראה שגם להוסיף ספק מתאים.

כמו כן, 512 זכרון גם גורם לקרטועים (לא רק כרטיס המסך). לכן, אתה חייב להוסיף זכרון.

זה לא יסתכם ב 3000 שקל.

ב 3000 שקל בערך זה יסתכם ב 6800GS כמו שהציעו לך כבר קודם כמה אנשים.

לכן, אם אתה רוצה 7800GT, אתה חייב להגדיל משמעותית את התקציב, או להסתפק ב 6800GS.

עריכה:

יש עוד אופציה, קנה את ה 7800GS ל AGP , ותוסיף עוד 512 זכרון, וספק נורמלי וקרור טוב למעבד ותעשה אוברקלוק למעבד שלך - זה יכנס בערך ב 3000 שקל. השאלה איזה מעבד יש לך בדיוק ואיזה לוח. ואתה צריך לקחת בחשבון שלא תוכל להעביר את הכרטיס הזה למערכות הבאות שלך.

עריכה 2:

דגם מחיר כמות

ADATA DDR 512MB 400MHZ CL2.5 270 ¤ 1

LEADTEK WinFast A7800 GS TDH 256MB AGP 2120 ¤ 1

FSP 400W LGA775 24pin SATA 12cm 330 ¤ 1

ARCTIC COOLING Freezer 4 120 ¤ 1

התקנה או החלפת רכיב 70 ¤ 1

סה"כ: ¤ 2910 (3 תשלומים)

מחיר מזדומן: 2840

כל זה בהנחה שהלוח שלך מתאים לאוברקלוק ושתעשה לו אוברקלוק לאזור ה 3 גיגה.

פורסם
  • מחבר

אוקי... 6800GS זה כרטיס טוב גם?

ומישהו יכול להרכיב לי פה מפרט עם זה בתקציב שלי ? 3000 שח\?

פורסם

אוקי... 6800GS זה כרטיס טוב גם?

ומישהו יכול להרכיב לי פה מפרט עם זה בתקציב שלי ? 3000 שח\?

כבר הרכיבו לך! פעמיים!

לכל הרוחות, פשוט תקרא את הת'רד שוב, כל התשובות שאתה מחפש כבר קיימות פה.

פורסם
  • מחבר

אני פריק של אינטל.. למה דוקא AMD המלצתם?

הוא יותר טוב?

וכמה זמן המערכת הזו שהכתבתם פה תחזיק לי נראה לכם ? שנה ? שנתיים עד השדרוג הבא?

פורסם

AMD כי AMD יותר טובים למשחקים.

היה אפשר אולי לקנות כפול ליבה D 820 של אינטל, אבל התקציב שלך מוגבל מאוד, ויש לך כסף רק לחד ליבה, אז עדיף AMD.

שנה זה מעט מדי ושנתיים זה יותר מדי.

איפהשהו באמצע. לדעתי 20 חודש, אבל זה הערכה גסה שמבוססת על ניסיון ולא על מדע מדוייק.

פורסם
  • מחבר

כרטיס מסך - Gigabyte GV-NX68G256D-B GeForce 6800GS 256MB SLI DDR3 PCI Express Bulk - זמין במלאי שלם וקח! מבצע משגע!

¤1,100.00

1

¤1,100.00

מעבד ??AMD Athlon 64 3200 Socket 939 Tray + Cooler? Venice

¤990.00

1

¤990.00

לוח אם Abit KN8 NVIDIA nForce4 Motherboard

¤490.00

1

¤490.00

זיכרון Samsung 1024MB DDR 400MHz PC3200

¤590.00

1

¤590.00

סה"כ ¤3,170.00

memorypc.co.il

אותו מפרט בדיוק רק מחנות אחרת בה המחירים מעודכנים. הלוח שהוצע לך כבר הרבה זמן לא מומלץ מפני שיש טובים ממנו במחיר זול יותר (לא כי הוא לא טוב).

בגלל שהמחירים מעודכנים, כמו שאתה רואה (בעיקר של הכרטיס מסך), יש לך אופציה לקנות 1GB במיידי.

תתחדש.

תגיד מאיזה חנות לקחת את המחירים ? תן לינק (בלינק שנתת ב MEMORY אני לא מוצא את הדברים שם)

פורסם

תתאמץ יותר לחפש, תמצא.

פורסם
  • מחבר

תגיד מאיזה חנות לקחת את המחירים ? תן לינק (בלינק שנתת ב MEMORY אני לא מוצא את הדברים שם)

וגם מה אי אפשר אצלהם תשלומים? יש אתר שאפשר להשיג את הרכיביים בתשלומים?

פורסם

לכל אתר יש מדיניות תשלומים שלו.

לרוב מחירים במזומן ניתנים להמרה לתשלומים בקרדיט.

אני חושב שנעה מחשבים (noacomp.co.il) נותנים 3 תשלומים ללא ריבית. אבל אין להם את הלוח אם הספציפי הזה אלא יקרים יותר, והכרטיס מסך הזה עולה אצלהם 1200 שקל ולא 1100. מה שאומר שאולי יותר משתלם פשוט לשלם את הריבית של הקרדיט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים