פורסם 2002 בספטמבר 923 שנים יש לי DURON 1000 שעובד ב FSB 100MHZטמפ המעבד 47טמפ הלוח 45שיניתי את מהירות ה BUS ל133 ועכשיו המעבד עובד על 1.34Gטמפ המעבד 53טמפ הלוח 48אם המחשב לא עושה לי בעיות (לא נתקע וכדומה )האם זה בסדר להשאר עם המצב הזה אפילו לא הצתרכתי לעלות את ה VCORE
פורסם 2002 בספטמבר 923 שנים תריץ תוכנה כמו PRIME95 (מאמצת את המעבד לבדיקת יציבות) לשעה בערך ותבדוק עם הכל יציב, אם כן אז הכל בסדר.
פורסם 2002 בספטמבר 923 שנים כמו שKOM אמר הצ'יפסט שלך ממש רותח תיזהר שלא ישרף תבדוק סירקולציה טובה במארז (תחלופת אויר)
פורסם 2002 בספטמבר 923 שנים מחבר הלוח GA-7VXRPיש לי מאוורר מיוחד למעבדי פלמינוועוד מאורר למארז וגם סידרתי את הכבלים שלו יפריעו לזרימהויש לי גם מארז מאד גבוהה אין לי מושג מה גורם לבעיה אולי מישהו יכול לעזור
פורסם 2002 בספטמבר 923 שנים הלוח GA-7VXRP יש לי מאוורר מיוחד למעבדי פלמינו ועוד מאורר למארז וגם סידרתי את הכבלים שלו יפריעו לזרימה ויש לי גם מארז מאד גבוהה אין לי מושג מה גורם לבעיה אולי מישהו יכול לעזור הייתי קונה קריסטל אורב או משהוא בסגנון, אם זה מתאים :smoke:
פורסם 2002 בספטמבר 923 שנים הקריסטל אורב מוריד במקרה הטוב 2 מעלות ועושה הרבה רעש, לא שווה את זה לדעתי.
פורסם 2002 בספטמבר 1023 שנים מחבר את הלוח קניתי בפנדה התקשרתי אלהם ואחת בשם אורלי ( היא טענה שהיא גם בתמיכה ) אמרה לי שזה טמפרטורה סבירה ורק אם הלוח עובר את ה 55 מעלות אז זה מסוכןהאם זה נראה לכם הגיוני ????
פורסם 2002 בספטמבר 1023 שנים יש ךןחןת שסתם נותנים צדידה גבוהה בלי קשר לשום דבר, תפתח את המארז ותראה מה זה עושה לטמפ של הלוח.אם היא לא משתנה בצורה משמעותית זה לא רלוונטי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.