עבור לתוכן

ירידת מחירים של כרטיסי מסך - מתי ?

Featured Replies

פורסם

בשעה טובה ומבורכת (לכבוד החג אולי ?) הגיעה אלינו לטובה ה Radeon 9700 PRo החדש החדש החדש...

עכשיו, כמו כל בן-אדם נורמלי גם אני חשבתי שעם ההגעה שלו לארץ המחיר של הרדאון 8500 (בגרסאותיו השונות) ירד, אך לא כך היה הדבר, ואני שואל, מדוע ?

אני עוקב כל הזמן אחרי המחירים והם לא השתנו, ומכיוון ואני מעוניין לרכוש בזמן הקרוב כרטיס מסך זה די מפריע לי.

אז אני שואל, האם תבוא ירידת מחירים בכלל ?, ואם כן אז מתי ?

אני יודה מאד לכל מי שיענה...

פורסם

חכה קצת, ברגע שיתחילו מכירות מאסיביות של הכרטיס תתחיל גם הירידה! אני מעריך שעוד שבועיים שלוש...

פורסם
  • מחבר

בשיטותי האינסופיים הרשת אחר הכרטיס המשתלם ביותר לקניה נתקלתי בדיל לא רע בכלל, שכנראה יביא את הבשורה לשאלתי, והרי הדיל:

ATI RADEON 8500 64M DDR DUAL HEADS W/TV &DVI (RETAIL) ולא סתם אלה בזיגזג, חנות נורמאלית תודה לאל, במחיר מצחיק של, כן כן: 840 ש"ח !!!

מחיר הנמוך ממחיר של גרסאת ה LE, הכרטיס הוא של ATI כלומר Built By ATI.

שווה או לא ?

פורסם

שווה, והדיל הזה קיים כבר הרבה זמן...

פורסם
  • מחבר

כן, שמתי לב שזה דיל מצויין, אבל זה נראה לי מוזר, הרדיאון המקורי לא ה LE במחיר נמוך אפילו מזה של ה LE...

הכיצד ?

חוץ מזה הייתי ביוון בשבוע האחרון, נחטתי בארץ רק לפני יומיים, הישר אל החג, בכלל לא חשבתי שה Radeon 9700 הגיע כבר לארץ, אני עוד מתאפס על כל מה שהחמצתי בשבוע הזה, בכל מקרה אני חושב שאני יחכה קצת...

אם למישהו יש הערות, הארות או כל דבר שיכול לתרום, אני ישמח לשמוע... :D;)

פורסם

הרידאון 9700 הוא הכרטיס הכי חזק בשוק ואין לו מתחרים אז אין בינתיים ל ATI סיבה להוריד מחירים, אם כבר נוידיה צריכה להוריד את המחיר של ה 4600.

ברגע ש ATI ישחררו את ה 9500 יש לצפות שהכרטיסים הנמוכים האחרים כולל ה 8500 ירדו במחיר אבל לא יותר מדי (פשוט אין למחיר הרבה לאן לרדת).

פורסם
  • מחבר

בטח של ATI יש סיבה להוריד מחירים, ע"ע הורדת מחירים של INTEL...

חוץ מזה לגבי NVIDIA אני מסכים איתך ב 100 % כי הכרטיסים שלהם כבר ממש לא משתלמים לקניה, ובטח שלא מבחינת ביצועים לעומת ה 9700, אז לטובתם עדיף שיורידו מחירים....

בנוסף אני כבר ראיתי Radeon 9000 PRO בפנדה ב 630 ש"ח, מחיר טוב לכל הדעות, הכרטיס מבית GIgabyte, אז בסה"כ זה אחלה של דבר....

אני חושב שחלה תפנית מסוימת בשוק, אני גם חושב שהיא לטובה...

נקווה לטוב... ;)

פורסם

אם נשים לרגע את העניין הכספי בצד, האם עדיף לקנות כרטיס עם צ'יפסט של ATI שחברות אחרות מייצרות

או ש Built By ATI ?

מבחינת איכות וביצועים בלבד.

פורסם

רגע, אז איזה כרטיס עדיף לקנות: 9000 או 8500? בהתחשב בזה שה9K יותר זול?! :jump:

פורסם
  • מחבר

ל OutSider...

לפי מה שאני הבנתי הכרטיסים של ATI, כלומר Built By ATI הם די טובים, אפילו מעולים, ההבדל היחיד בינם לבין חברות צד שלישי כמו ג'יגהבייט והרקולס הם בדרך כלל הסינקים לזכרונות ולמעבד...

תתקנו אותי אם אני טועה...

ול nicirnTAL...

ה 8500 עדיף מבחינת ביצועים על ה 9000

רק בשביל לתת לך פרופורציות אז ה 8500 עושה בערך 8600 נק' ב 3Dmark

ולעומת זאת ה 9000 עושה בערך 6200 נק' ב 3Dmark...

ההבדל במחיר הוא בעייתי, תלוי מה אתה רוצה יותר ביצועים הוא מחיר נמוך.., Its Up to U !...

פורסם

THE FOX תוסיף עוד 140 שקל ותוכל לקנות ב-למיר RADEON 8500 LE 128 MB TVOUT DVI\OEM. שווה

פורסם
  • מחבר

מר "אני קטן"- אם זיכרוני אינו מטעה אותי ה Radeon 8500 יותר טוב מה Radeon 8500 LE...

הוא אומנם 64, וה LE 128, אבל זה לא ישפיע כל כך, ובטח ובטח שלא מצדיק את ה 140 ש"ח...

אני צודק או לא ?

פורסם

כן ולא

במשחקים בעתיד הדבר די ישפיע(a.k.a doom3) אבל אני חושב שגם 64 מה זה לא רע

אם אתה רוצה השקעה לטווח ארוך קח את 128 מגה ותעשה oc פשוט לle.

פורסם

קח את ה-LE, ה-128 מגה יעשו לך רק טוב בעתיד (דום 3 הולך להיות בעל כימעט 90 מגה של טקסטורות אקטיביות או משהו כזה... [כואב הראש!!!])

פורסם

אני לא יודע אם זה טעות אבל כדי לנצל ומהר

בדובים GF4 TI 4200 של Leadtek ב590 שקל :jump:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים