פורסם 2006 בפברואר 2319 שנים התקנתי את החבילה לאחר שהסרתי את כל הקודקים הקודמים!!הסרטים לא עולים בכלל!! וההודעה היא: failed to render fileגם הנגן VLC לא מנגן אותם כללעוד נסיונות:הסרתי הכל ואז התקנתי אפילו את K-Lite Mega Codec Pack ולא עזרלמה זה?(קבצי הסרטים תקינים לחלוטין. ראיתי אותם לפני שפירמטתי את המחשב)
פורסם 2006 בפברואר 2319 שנים אם אני לא טועה , הודעת השיאה שלך היא של נגן המדיה פלייר .נסה לטעון את הסרט עם תוכנת bsplayer (חפש בגוגל) . אצלי היא פותחת את כל הסרטים . לפי מה שציינת , כלל הסרטים לא עולים אצלך , כך שכנראה תתכן גם בעיית מקודדים .למרות שהתקנת גירסא חדשה ומעודכנת (גם אני עובד איתה) , ייתכן ונשארו רישומים ברג'יסטרי של גירסה קודמת (כלי ההסרת תוכניות של ווינדוס לא תמיד יעיל). נסה להסיר ידנית מהרג'יסטרי רישומים קודמים .במידה ואתה לא יודע, השתמש בתוכנת הסרה מקצועית כמו your uninstaller 2006.אני מאמין שאחת משתי האפשרויות תפתור את הבעייה . אם לא הסתדרת , תעדכן.בהצלחה !
פורסם 2006 בפברואר 2319 שנים מחבר tour unisntall 2006 לא עזרה ליויש לי GEFORCEאיך לא שמתי לב!!!סירטונים חדשים שאני מוריד אז המחשב כן מנגן לי אותם!!!אני חושב שאני יודע מה הבעייה אך לא ת פיתרונה:כל הסירטונם שלא הצלחתי לראות הם בתקייה אחת, והיא משום מה הייתה מסומנת כך:התקייה>עכבר ימני>מאפיינים>כללי (הסימנייה הנוכחית)>מתקדם>הצפן תוכן כדי לאבטח נתונים. וזה היה מסימן לי! וכשבאתי להוריד את הסימון - אז נתן לי הודעת שגיאה ובחרתי "התעלם מהכל"ומאז לא מראה לי אותם.למה?
פורסם 2006 בפברואר 2319 שנים ניסית להוריד חבילות אחרות של קודקים?כמו למשל: Combined Community Codec Pack, או CCCP בקיצור?
פורסם 2006 בפברואר 2319 שנים לדעתי הבעיה לא בקודקדים.תנסה להכנס להגדרות של המדייה פלייר...תעשה ככה :כלים>אפשרויות>ביצועים>האצת וידאו-מתקדם>תבטל את ה-V משכבות על אם יש, (אם אין,תשחק שם הכל ה-Vים שיש שם)
פורסם 2006 בפברואר 2419 שנים מחבר לדעתי הבעיה לא בקודקדים.תנסה להכנס להגדרות של המדייה פלייר...תעשה ככה :כלים>אפשרויות>ביצועים>האצת וידאו-מתקדם>תבטל את ה-V משכבות על אם יש, (אם אין,תשחק שם הכל ה-Vים שיש שם)ניסיתי 4 סוגי נגנים...ולא הלךנראה לי הבעייה בקבצים, איכשהו הגדרות האבטחה של WINXP דפקו לי אותם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.