עבור לתוכן

תמונה יפה לדעתי שצילמתי

Featured Replies

פורסם

לא אהבתי הלחם לא קשור כל כך

פורסם

לא משהו אחי..תצא לטבע יהיה לך יותר קל..

פורסם

לא משהו בכלל.

צא קצת החוצה, צלם קצת ים.

פורסם

מבחינה טכנית - לא היית צריך לצלם בפלאש,זה גורם להחזרת אור מהפירות ולא מפזר את האור בצורה שווה,בנוסף גורם לפירות להראות שטחיים ,הפלאש מבליט את הפגמים ויוצר צל מאחור,אם כבר מצלמים פירות עם פלאש,אז רק עם מרכך\דיפיוזר לפיזור שווה של האור.

מבחינה אומנותית-לדעתי היית צריך לצלם מזוית אחרת,ייותר גבוהה,והלחם צריך להיות בצד,גם לדעתי צריך לצלם מזון שקשור אחד לשני,תפוז,תפוח,לחם ועוד כל מה ששמת לא קשורים.

פורסם
  • מחבר

תמיד יש פעם ראשונה :D

תודה.

פורסם

אפשר להוסיף עוד פירות, וירקות (לא מלפפון!, תוציא את הקיים...) תמצא תאורה יותר טובה ובלי פלאש, וכמו שאמרו תעיף את הלחם המחורבן הזה...

פורסם

התמונה אמנם לא מוצלחת אבל הרעיון עצמו טוב. אני מניח שאני מבין מה ניסית לעשות וזו דווקא חשיבה נכונה. פירות צבעוניים על צלחת לבנה מעוטרת יכול לצאת יפה מאוד. נסה באמת להמנע מהבזק ישיר ונסה אור מחלון מואר היטב או הבזק לא ישיר.

הרקע של שולחן העץ אכן לא מוצלח וצילום מזווית גבוהה יותר היה מאפשר ליותר צלחת להיות רקע יפה מאשר לשולחן. הקומפוזיציה עצמה גם לא מעניינת במיוחד והלחם אכן נראה לא שייך ולא מוסיף לתמונה. התותים כאובייקט צילום מצויינים לדעתי והם בחירה טובה לצילום. נסה באמת למצוא פירות או ירקות "יפים" המצטלמים טוב.

אני חושב שאתה בדרך הנכונה, בהצלחה בהמשך.

פורסם
  • מחבר

תודה לblue_core , בקרוב אני יביא גירסה משופרת של התמונה (:

פורסם

עם איזו מצלמה צילמת את זה?

פורסם

Fuji A210

לפי ה-EXIF.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים