עבור לתוכן

זקוק להמלצה על מדפסת בסביבות ה-200-250 ש"ח.

Featured Replies

פורסם

התקציב הוא 200-250 ש"ח, לא הכי גבוהה אבל גם כך אני לא מחפש משהו מתקדם.

סך הכל מעוניין במדפסת שיכולה להדפיס תמונות בצורה נורמלית, שלא יראו בהם את הפיקסלים כמו המדפסת הנוכחית (HP 815C). זמן ההדפסה לא עניין קריטי.

יש אפשרות למדפסת כזאת בתקציב שלי? כמה להוסיף, במידה ואין?

עריכה:

בבקשה תציינו את מחיר הדיו של המדפסת, במידה ואתם ממליצים על אחת :).

פורסם

אם אתה רק יכול לעלות את התקציב ל350 שקל תוכל לקנות את Pixma IP1500וCanon . מדפסת מדהימה, חית עבודה, ובכלל הסדרה הזאת של המדפסות מצוינות, ומנסיון אישי, במעבדת עבודות גמר שלנו ששם הניר שנזרק הוא בערך כמו כמות הניר טוואלט שמשפחה ממוצעת משתמשת בשנה.

אם יש לך עוד מאה שקלים תוכל לקנות את IP2000 שאף בעלת יתרונות יותר משמעותיים.

הינה השוואת מחירים לIP1500

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=37130

כמובן שקנון מאוד זולות בדיו שלהם.

פורסם
  • מחבר

נדמה לי שאקנה את המדפסת שהמלצת עליה, לפי המאפיינים שלה נראית כמתאימה, במיוחד עם עלות נמוכה של דיו.

תודה :).

אבל רק מתוך סקרנות, במה יותר איכותית ה-IP2000? אם יש הבדל גדול משמעותית, אז תוספת של 100 ש"ח נוספים לא תזיק...

פורסם

אם הIP 2000 יש לי יותר ניסיון, יותר השתמשתי בה, אני יכול להגיד לך שדף מלא טבלאות אקסל היא הדפיסה ב7 שניות מדודות.

ההבדלים לא כל כך משמעותיים, פה ושם יותר מהיר, בסך הכל לא תתאכזב משום מדפסת בסדרת IP של קנון, חברה מצוינת שפשוט אבל לא להמליץ עליה.

פורסם

תאמת אני ממליץ לך ללכת על המדפסת לייזר הכי זולה שתמצא (לאופיס דיפו יש אחת ב480 שקל)

חריגה, שתכסה את עצמה בדיו.

חבר שלי סטודנט* (עם עוד 2 סטודנטיות* בבית) שמדפיס כל הזמן, קנה לפני שנתיים וחצי ועדיין לא גמר תדיו של המדפסת XEROX שהוא קנה ב600 שקל(היא באה רק עם 213 טונר).

*סטודנט=מדפיס המון המון

פורסם

תלוי אם זה סטודנט אז כן, אני יכול להבטיח לך שאני בעבודת גמר בביולוגיה מדפיס יותר מסטודנט. אבל זה משו שיש במעט מאוד בתי ספר.

אבל נכון סטודנט בהחלט מדפיס המון, אלב שוב הקנון היא בוודאי גם לצורכי סטודנטים, הדיו פשוט לא נגמר, איכות מצוינת, מהירות אם זה כל כך חשוב לא ראיתי סדרה של מדפסות שמדפיסה יותר מהר, אחריות מצוינת של קנון, דיו זול.

אבל שוב אם זה לצורכי משרד ובאמת נחוץ לייזר לחיים קלים יותר אז נציע לך משהו אחר.

פורסם
  • מחבר

למען האמת, אף פעם לא הבנתי את כל הקטע של מדפסות הלייזר :-X. מה ההבדל ביניהן לבין מדפסות דיו רגילות? אכפת לכם להסיר טיפה בנושא? :)

אם למשל יהיה אפשר להדפיס באמת כמות גדולה פי כמה וכמה עם הלייזר מאשר ברגילה, אז אני אשקול להוסיף לתקציב ולקנות מדפסת לייזר (גם כך זאת מדפסת לכמה שנים טובות, אז השקעה תהיה משתלמת). אני מתכוון להדפסת תמונות צבעוניות אגב, כי להדפיס כמות גדולה פי כמה בצבע שחור, בהקלדת טקסטים רגילים לא ממש מועיל בשבילי.

אגב, מהירות ההדפסה היא ממש שולית, אז אל תקחו אותה בחשבון.

פורסם

למען האמת, אף פעם לא הבנתי את כל הקטע של מדפסות הלייזר :-X. מה ההבדל ביניהן לבין מדפסות דיו רגילות? אכפת לכם להסיר טיפה בנושא? :)

אם למשל יהיה אפשר להדפיס באמת כמות גדולה פי כמה וכמה עם הלייזר מאשר ברגילה, אז אני אשקול להוסיף לתקציב ולקנות מדפסת לייזר (גם כך זאת מדפסת לכמה שנים טובות, אז השקעה תהיה משתלמת). אני מתכוון להדפסת תמונות צבעוניות אגב, כי להדפיס כמות גדולה פי כמה בצבע שחור, בהקלדת טקסטים רגילים לא ממש מועיל בשבילי.

אגב, מהירות ההדפסה היא ממש שולית, אז אל תקחו אותה בחשבון.

אוקי לייזר זה לא בשבילך, קודם כל אין לייזר צבעוני, הלייזר שנמכר הוא טונר שחור לבן. אם יש צבעוני אז זה בטח 3000 שקל משו כזה.

לייזר זה למשרדים שמדפסים בוחטות, ים של חומר, וגם כשנגמר טיונר, עולה משו כמו 500 שקל אם אני לא טועה להחליף אותו.

אתה צריך הזרקת דיו כמו כל בית במדינת ישראל, גם לי יש הזרקת דיו.

IP 2000/IP1500 יהיו מצוינות לשימושים שלך.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אקנה את ה-IP1500...תודה על העזרה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים