פורסם 2006 בפברואר 2319 שנים כ"כ תמים, במיוחד עם השוקולד השוויצרי שבא איתו.הגעתי למצב שאני קונה תה קוקטייל "ויסוצקי" בטעם טקילה, ליים ופסיפלורה. משו חרפיצי.עוד מישהו לא יכול בלי? מישהו יודע על דרך להיגמל מתה?אני לא מבין למה לא מוציאים את התיונים של Lipton מחוץ לחוק...כ"כ הרבה טעמים מפתים....
פורסם 2006 בפברואר 2319 שנים כ"כ תמים, במיוחד עם השוקולד השוויצרי שאיתו. הגעתי למצב שאני קונה תה קוקטייל "ויסוצקי" בטעם טקילה, ליים ופסיפלורה. משו חרפיצי. עוד מישהו לא יכול בלי? מישהו יודע על דרך להיגמל מתה? אני לא מבין למה לא מוציאים את התיונים של Lipton מחוץ לחוק...כ"כ הרבה טעמים מפתים.... אתה שם שוקולד בתה?
פורסם 2006 בפברואר 2319 שנים למה מוציאים אתה התה של ליפטון מחוץ לחוק?למה שמישהו יטרח לחוקק חוק שקשור?מה הקשר?WTF?
פורסם 2006 בפברואר 2319 שנים כל המשפט הראשון היה צריך להיצבע בורוד יש לשים תמונה קטנה של קוקסינל בתור פיה (לאלה שקוראים בלייזר)ולמה לא מוציאים את התה מחוץ לחוק... אתם לא יודעים שחברות התה משלמות מיליונים לפולטיקאים כדי שלא ילחמו בהם.ועוד הערה תראה יש אומה שלמה של מכורים לתה קוראים להם אנגלים אני רוצה לראות את סבתא שלי האנגליה מחזיקה מעמד חמש שעות ערה בלי תה.
פורסם 2006 בפברואר 2319 שנים וכפי שנאמר אני יכול להפסיק מתי שאני רק רוצה :alcoholic: "אני פשוט לא רוצה." והוא לא אמר שהוציא מחוץ לחוק. הוא שאל שאלה "למה לא מוציאים מחוץ לחוק?" בגלל שזה ממכר אותו. ובטעם טקילה?! אני חייב לטעום את זה.
פורסם 2006 בפברואר 2319 שנים הממ אני אוהב תה קלאסי עם לימוןאבל ההתמכרות שלי זה לקפה. אני שותה כמה כוסות ביום.
פורסם 2006 בפברואר 2319 שנים אני מכור לקולה.....לא מזמן ניסיתי להעביר את ההתמכרות לפאנטה אקזוטיק אבל אחרי שבוע זה נהיה מגעיל. חזרתי לקולה הישנה והטובה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.