פורסם 2002 בספטמבר 923 שנים אנשים??איזה לישון?? יש נרגילה יש חברים..יש מכבי..לה לה לה...סתם... יש שעת אפס..אני זז לעשן...תבדקו את השעה..04:51...ואני אמור לקום ב6!!! שמתם לב שת'ראד עדיין לא ננעל?? למה? כי רוב המנהלים ישנים! מחר בבוקר הת'ראד ינעל..ככה לפחות ניראה לי... עד אז... כאן יאן פורטנוי חדשות ערוץ 2.עזה!
פורסם 2002 בספטמבר 923 שנים אז בינתיים מותר להציף?! YIPPIE!!! spam, Spam, SPAM ....bla bla bla.... :lol: :lol: :lol: זה מה שעושים אנשים באמצע הלילה...אני חשוב שצריך לארגן במקום מסיבת רשת..מסיבת ספאם... כל אחד שיבוא במקום להביא מחשב לשחק סתם לבוא לשבת..לעשן נרגילה...ולדבר ספאם... :jump1: :ylsuper: ;D
פורסם 2002 בספטמבר 923 שנים מה זה מסיבת ספאם?חחסתם מסיבה שבאים אליה להוציא את כל הספאם שרוצים במקום בפורום אחד עם השני..כמו שאמרתי..לשבת ולדבר ספאם..נ.באל תתייחס לדברי אני אחרי איזה 8 ראשים של נרגילה ועייפות מתמשכת.
פורסם 2002 בספטמבר 923 שנים גם אני.....Smam... SPAM SPAM SPAM!!!!Yeeeeehaw!!!נחמד.. נחמד... היה כל כך נחמד
פורסם 2002 בספטמבר 923 שנים אני עייף ויש לי עוד שעה וחצי בית ספר....אאאאאאאאאאאאמממממממממממאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!אני עומד למות!כולם מוזמנים להלוויה שלי מחר בשעה 6 בבית העלמין הקהילתי עזהאל תידאגו, ארוע קטן רק 500 מראשי ארגוני הטרור.... אבל עם כל הנשק שיהיה אתם תהיו בטוחים...אל תידאגו ותבואו בהמוניכם!!! יהיה פצצות! :AR15:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.