עבור לתוכן

עיזרו לנו לעזור ליאיר

Featured Replies

פורסם

יאיר הוא אחיין של חבר טוב שלי והוא חלה בסוג של סרטן קשה מאוד אני מנסה לעזור מקווה שגם אתם תנסו

בשביל להציל אותו חייבים להטיס אותו לניתוח בחו"ל עלות הניתוח 300000 $

כל אחד יכול לעזור בתרומה בלהפיץ את הפלאייר במייל לחברים שלו למשפחה שלו או לכל אחד שיכול לעזור

בתודה מראש המשפחה והחברים של יאיר

מרכז התרמות צפון 0545858470 עידן

מרכז התרמות מרכז 0503020720 ענת

[attachment deleted by admin]

פורסם

באמת?

פורסם
  • מחבר

באמת?

זה לא ניראה לי כמו נושא שאפשר לצחק ממנו

פורסם

אני לא צוחק! שאלתי באמת.

לפעמים אני נתקל באנשים קומבינטורים שגם עושים דברים דומים.

אבל עקב התמונה וכל הפרטים אני מאמין שזה אמיתי.

אני חוזר בי.

פורסם

תבין, לפני כמה שנים קיבלתי איזה מייל על איזה "אבא שהבת שלו חולה בסרטן והוא חתם על הסכם עם AIM ו AOL שעל כל בנאדם שעוברת אצלו הודעת הדואר הזו הוא יקבל כמה סנטים, וצריך גם לשלוח העתק לאיזו כתובת".

שזה SCAM בוטה, ועצוב שלפני כמה חודשים קיבלתי את זה שוב (אנשים עדיין מפיצים את זה..), כלומר ממש ברור שהמטרה היא לסחוט כתובות של מיילים ו SPAMLISTS ושות'.

אני מניח שלכן הוא שואל אם זה אמיתי (אני לא מפקפק - רק מצהיר על העובדה שיש כאלה שפשוט משתמשים בתמימות וטוב הלב של אנשים בצורה מגעילה - שוב, אני לא אומר שזה המקרה פה)

פורסם
  • מחבר

אני מבין אותכם ואני יודע שאתם צודקים אבל אתם יכולים להתקשר לטלפונים ולבדוק

להיכנס לאתר של הקרן http://www.zichronmenachem.org/index_h.php

או לשמוע בתחנת רדיו שתורמת זמני שידור למען המטרה החשובה הזאת של הצלת החיים של יאיר

http://www.krayot.com/briza/

פורסם

[ltr]get a paypal account...[/ltr]

פורסם

מקבה שתצילו אותו אם אני יראה מקום להתרים לחולי סרטן אני יתרים לא שאני לא מתרים 5 פעמים בשנה לילדים מהבתי ספר

פורסם

הכנסתי את התמונה של יאיר לחתימה שלי מקווה שיעזור..

בהצלחה ניסים.

פורסם

אני לא מבין מה יש בחו"ל שאין בארץ? הארץ שלנו כל כך מתקדמת בטחום הרפוא ועדיין שולחים חולי סרטן לארצות אחרות..תראו את עלות הניתוח , לא שווה לקנות את המרפאות \הטכנולוגיה הרפואית הזאת מחו"ל ולנתח בארץ? מה זה הטימטום הזה. :s07:

פורסם

תתפלא אבל יש תחומים שבחו"ל הם הרבה יותר מתקדמים מאיתנו ברפואה.

באתר הבא אפשר לבדוק בקשר לכל מיני שמועות שרצות ברשת http://info.org.il/irrelevant/

פורסם

היה ליפני כמה ימים ניתוך של תינוק עם לב קטן קופסת גפרורים והם ניתחו אותו והצליחו שתבינו היה רק מיקרה אחד כזה בחול וגם הצליחו וזה מאד נדיר וישראל שלנו הקטנה הצליחה

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין מה יש בחו"ל שאין בארץ? הארץ שלנו כל כך מתקדמת בטחום הרפוא ועדיין שולחים חולי סרטן לארצות אחרות..תראו את עלות הניתוח , לא שווה לקנות את המרפאות \הטכנולוגיה הרפואית הזאת מחו"ל ולנתח בארץ? מה זה הטימטום הזה. :s07:

גם אני לא מבין

אנחנו אחת המדינות הכי מפותחות בעולם ןעדיין מפגרים בתחומים שהיינו יכולים להיות בהם במקום הראשון

הכנסתי את התמונה של יאיר לחתימה שלי מקווה שיעזור..

בהצלחה ניסים.

תודה רבה על העזרה

פורסם

גם אני לא מבין

אנחנו אחת המדינות הכי מפותחות בעולם ןעדיין מפגרים בתחומים שהיינו יכולים להיות בהם במקום הראשון

הממממממממממ

כן..

אחת המפותחות...

מצחיק שמבין המדינות המפותחות אנחנו הכי קרובים להפוך מדינת עולם שלישי.

פורסם

יאלה מפותחות תכנולוגי אני חושב שהוא היתכוון חוץ מיזה אנכנו "דמוקרטים"

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים