עבור לתוכן

820 או 920

Featured Replies

פורסם

תקנה זכרון במקום אחר

אין טעם לקנות היום DDR2 533

• תגובות 31
  • צפיות 1.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה לא ארכיטקטורה אלא תהליך ייצור (גודל הטרנזיסטור הבודד)

ואין לו 4MB L2 אלא 2x 2MB L2 (ולא, זה לא אותו דבר)

הכוונה היא שכל לבה מישתמשת ב 2MB אבל ברגע שאתה מפעיל ייסום של מולטי טסקינג זה כן אותו דבר ( והריי לזה מיועדים מעבדיי כפולי הליבה לא?)

ואם תישתכל במאמרים בתומס הרדוור תיראה שברגע שאתה מפעיל ישום שלא משתמש בשתיי הליבות עדיף לך ללכת על מעבד בסידרה 6X1 למשל...

כי אז ה 4MB לא עוזר לך בשיט וגם שתיי הליבות אחת לא מיתאמצת ביכלל זה כאילו אתה מישתמש רג במעבד אחד שיותר חלש מהליבה של סידרת ה- 6X1

פורסם
  • מחבר

תודה רבה

מרדנית מצאו בינתיים זיכרון 677 והחליפו לי

פורסם

תקנה זכרון במקום אחר

אין טעם לקנות היום DDR2 533

תקשיב זה שאתה אחראי פורום זה לא אומר שאתה מבין משהו לזיכרונות ה 667 יש תיזמונים ותר מידיי משוחררים ליקנות 533 ולמהיר אותו ולשחרר לו את התיזמונים יעבוד באותה צורה כמו ה 667 ורק שתדע שבישביל ליקנות זיכרונות 667 עם תיזמונים הדוקים של אפילו cl4 שזה לא משהו זה השקעה של לפחות 700 שקל לסטיק של 512

אם לא יותר מיזה אז ארנון אני ממליץ לך ליקנות 533 יותר זול ובאוברקלוק עובד אותו דבר ונותן אותם ביצועים.....

פורסם

תימצא לי כזה מחיר גם לקינגסטון או ל -OCZ ואני קונה לך 20 סטיקים כאלה ותאמין לי יש לי כסף... :hat:

פורסם

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4164

עולים בסה"כ 100 ש"ח יותר מה533 של OCZ

ובכל מקרה, זה עדיין לא מחיר גבוה לג'יגה זכרון

אני לא מצליח להבין מה עומד מאחורי ההצהרה שלך שDDR533 עדיפים

מי מבטיח לו שהוא יצליח להעלות באוברקלוק?

אולי הוא בכלל לא רוצה לעשות אוברקלוק?

וגם אם כן, נחש איזה יהיה עדיף לאוברקלוק

פורסם
  • מחבר

לא עושה OC

פורסם

תימצא לי כזה מחיר גם לקינגסטון או ל -OCZ ואני קונה לך 20 סטיקים כאלה ותאמין לי יש לי כסף... :hat:

DDR2 לא כזה יקר כמו שאתה עושה אותו... ג'יגה זיכרון בDDR2 ב667 לא עולה הרבה יותר מג'יגה זיכרון של DDR במהירות 400...

אתה מוזמן לערוך השוואת מחירים בחנויות ולראות שזה באמת ככה:)

פורסם

הכוונה היא שכל לבה מישתמשת ב 2MB אבל ברגע שאתה מפעיל ייסום של מולטי טסקינג זה כן אותו דבר ( והריי לזה מיועדים מעבדיי כפולי הליבה לא?)

ואם תישתכל במאמרים בתומס הרדוור תיראה שברגע שאתה מפעיל ישום שלא משתמש בשתיי הליבות עדיף לך ללכת על מעבד בסידרה 6X1 למשל...

כי אז ה 4MB לא עוזר לך בשיט וגם שתיי הליבות אחת לא מיתאמצת ביכלל זה כאילו אתה מישתמש רג במעבד אחד שיותר חלש מהליבה של סידרת ה- 6X1

ההגדרה היא חדה וברורה

לכל ליבה יש L2 משלה

ליבה אחת לא יכולה להשתמש ב-4MB L2 שקיימים על ה Die כאשר הליבה השנייה רדומה או אפילו מכובה לצורך העניין

לכן מדובר על 2x 2MB L2 ולא 4MB L2

גם במולטיטסקינג יש לך 4MB L2 סה"כ On Die, אבל בפועל יש לך 2x 2MB L2

פורסם

תלוי בחברה תלוי בתיזמונים בסידרה ובעוד מלא דברים.... עזבו אנחנו טוחנים מים תנו לו ליקנות מחשב בשקט!!!

עכשיו שאלה אליך ארנון איזה לוח אתה מישתמש שאתה מישתמש בכזה מעבד??????

פורסם

ההגדרה היא חדה וברורה

לכל ליבה יש L2 משלה

ליבה אחת לא יכולה להשתמש ב-4MB L2 שקיימים על ה Die כאשר הליבה השנייה רדומה או אפילו מכובה לצורך העניין

לכן מדובר על 2x 2MB L2 ולא 4MB L2

גם במולטיטסקינג יש לך 4MB L2 סה"כ On Die, אבל בפועל יש לך 2x 2MB L2

זב בדיוק מה שאמרתי רק במילים אחרות ביגלל זה ציינתי שלאנשים שלא מפעילים מולטיטסקינג לא שווה ליקנות מעבד בעל ליבה כפולה.......... זהו פה אני מקווה שסיימנו את הויכוח ששניינו אמרנו בו את אותו הדבר תודה שלום להיתראות

נ.ב תפסיקו לחשוב שזה שאתם מנהלים פורום אתם יודעים הכל :pissed:!!!!!!!!!!!

פורסם

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4164

עולים בסה"כ 100 ש"ח יותר מה533 של OCZ

ובכל מקרה, זה עדיין לא מחיר גבוה לג'יגה זכרון

אני לא מצליח להבין מה עומד מאחורי ההצהרה שלך שDDR533 עדיפים

מי מבטיח לו שהוא יצליח להעלות באוברקלוק?

אולי הוא בכלל לא רוצה לעשות אוברקלוק?

וגם אם כן, נחש איזה יהיה עדיף לאוברקלוק

דבר ראשון נועה סתם מזיינים תשכל אין מצב שיש להם כאלה זיכרונות דבר שני זה מחיר מאד גבוה לג'יגה זיברונות דבר שלישי תיסתכל על הפאקינג תיזמונים אני דיברתי על CL3 ומאטה אז דיי לבלבל בביצים ולהביא לי שטויות מחנויות מסריחות ודברים לא קשורים יאידיוט..... :pissed:

פורסם

סלח לי שאני מתערב , אבל אנשים רק מנסים פה לעזור , ולא להוכיח שהם צודקים.

ואתה היית צריך לדעת שאסור להקפיץ , יש כפתור עריכה

פורסם

זב בדיוק מה שאמרתי רק במילים אחרות ביגלל זה ציינתי שלאנשים שלא מפעילים מולטיטסקינג לא שווה ליקנות מעבד בעל ליבה כפולה.......... זהו פה אני מקווה שסיימנו את הויכוח ששניינו אמרנו בו את אותו הדבר תודה שלום להיתראות

נ.ב תפסיקו לחשוב שזה שאתם מנהלים פורום אתם יודעים הכל :pissed:!!!!!!!!!!!

זה לא מה שאמרת בכלל, אתה דיברת על 4MB L2 שזה דבר שלא קיים עדיין

ולמה מי שלא עושה מולטיטסקינג לא שווה לו לקנות כפול ליבה? אין תוכנות ביתיות לחלוטין שמנצלות ריבוי ליבות?

אף פעם לא אמרתי שאני יודע הכל, אבל מפריע לי שאנשים מחליטים ש 2x 2MB L2 זה הופך ל 4MB L2, ואחרי הקנייה הם מעלים תמונות של CPU-Z ושואלים לאן נעלמו להם עוד 2MB L2

דבר ראשון נועה סתם מזיינים תשכל אין מצב שיש להם כאלה זיכרונות דבר שני זה מחיר מאד גבוה לג'יגה זיברונות דבר שלישי תיסתכל על הפאקינג תיזמונים אני דיברתי על CL3 ומאטה אז דיי לבלבל בביצים ולהביא לי שטויות מחנויות מסריחות ודברים לא קשורים יאידיוט..... :pissed:

אז הם מפרסמים בשביל? להגיד שיש להם OCZ XTC DDR2 667MHz במחירון? לא מתקבל

830 שקל לג'יגה, לזכרונות במהירות ותזמונים כאלה זה לא גבוה

CL3 יותר נפוץ ב-DDR וייקח זמן עד שתראה בכלל זכרונות MainStream של DDR2 עם תזמונים כאלה

אגב zoxs צודק, בשני הדברים שהוא אמר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים