פורסם 2006 בפברואר 2219 שנים כן חברה סוף סוף זה הגיע..צלסי -בארסה אחד המשחקים הכי מדוברים בשנים האחרונות..לא צריך להוסיף אף מילה יאללה הימורים אני אומר היום צלסי תנצח אבל בארסה תיתן להם בראש בקאמפ נואו..בעזרת השם בארסה עולה..רק לא צלסי אה ואיפה אתם רואים תמשחק(אם בכלל)?אני אצל חבר בירה גרעינים כמו שצריך טוב שאהייה ערב כדורגל מהנה לכולנו
פורסם 2006 בפברואר 2219 שנים ההימורים שלי לערב: ברצלונה מנצחת 2-1 אינטר מנצחת 3-0 את אייקס ויאריאל מנצחת 1-0 את גלאזגו ריינג'רס ורדר ברמן יובנטוס 1-1. :xyxthumbs:
פורסם 2006 בפברואר 2219 שנים היום יהיה תוצאה נמוכה, תיקו 0-0 או 1-1...בארסה תנצח בבית ותעלה אבל המשחק לא יהיה כזה ענק כמו שנה שעברה
פורסם 2006 בפברואר 2219 שנים מחבר ההימורים שלי לערב: ברצלונה מנצחת 2-1 אינטר מנצחת 3-0 את אייקס ויאריאל מנצחת 1-0 את גלאזגו ריינג'רס ורדר ברמן יובנטוס 1-1. :xyxthumbs: שלח וינר
פורסם 2006 בפברואר 2319 שנים איזה טעויות שיפוט מפגרות היו... הוא לא שרק פנדל לבארסה אז אחרי זה הוא פיצה על זה וגם לצ'לסי לא שרק פנדל...והייתה נגיעת יד ברחבה של צ'לסי שגם לא נשרקה, אבל בגדול היה משחק משובח (במיוחד שהמשחק האחרון שראיתי היה בית"ר נגד בני יהודה ביום ראשון).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.