פורסם 2006 בפברואר 2219 שנים שלום!אני קונה מחשב חדש עם כרטיס מסך יחיד (Geforce 6800GS) אבל מעוניין שלוח האם יתמוך באופציה להתקנה שלשני כרטיסי מסך (לשדרוג עתידי) כלומר שיתמוך ב-SLI. איזה לוחות אם שמבוססים על 945 תומכים ב-SLI?תודה
פורסם 2006 בפברואר 2219 שנים כל לוח עם ערכת השבים של NVIDIA - הNFORCE4SLI FOR INTEL.כמה כסף את המתכוון להשקיע בלוח האם?
פורסם 2006 בפברואר 2219 שנים מחבר בערך 600 ש"ח, אבל זה גמיש. האופציה של SLI חשובה לדעתך לשם דרוגים עתידיים?
פורסם 2006 בפברואר 2219 שנים לא נראה לי ריאלי. בינתיים המבחנים לא הראו במיוחד סנרגיה. ועוד שנה את הכסף יהיה עדיף להוציא על כרטיס תומך DX10
פורסם 2006 בפברואר 2219 שנים omerba אל תטעהSLI נותן אחלה ביצועים, אבל יש לו חלון זמן שאחריו כבר לא שווה להשקיע בעוד כרטיס
פורסם 2006 בפברואר 2219 שנים רק במשחקים המותאמים עליו, וכבר ראיתי מבחנים שהביצועים של 2 הכרטיסים היו פחות טובים מאותו כרטיס בודד.בכל מקרה במבחנים שאני ראיתי במומצע הכרטיס לא נותן אפילו 150% מכרטיס רגיל (הרי אנחנו שואפים ל200% לא?)
פורסם 2006 בפברואר 2219 שנים מחבר SLI נותן אחלה ביצועים, אבל יש לו חלון זמן שאחריו כבר לא שווה להשקיע בעוד כרטיסהכוונה שלי בשדרוגים עתידיים היא לא לכך שארצה להוסיף עוד כרטיס מאותו הסוג בקרוב, אלא לכך שבעתיד היותר רחוק, כשארצה לשדרג כרטיסמסך אופציית הSLI לא תהיה חסומה בפניי (או שתצריך לוח אם חדש). יכול להיות שבעתיד היותר רחוק הביצועים של SLI יהיה יותר טובים (כי הכרטיסיםיתמכו בהם יותר) ואז יהיה חבל שהלוח אם לא תומך...
פורסם 2006 בפברואר 2319 שנים על איזה חלון זמן אתה מדבר בדיוק כל כמה שנים או שיוצא כרטיס חדש לשוק? כי תמיד יהיה משהו יותר טוב.....
פורסם 2006 בפברואר 2319 שנים יש משהו שתומך בDX 10 היום?עדיין לא יצא dx10 איך אתה רוצה שיתמוך ?הכי חדש כרגע זה 9c.
פורסם 2006 בפברואר 2319 שנים חלון זמן הכוונה היא שיש תקופה מסוימת מצאת הכרטיס לשוק, ועד ש SLI של שני כרטיסים כאלה פשוט לא משתלם להשקעהכלומר אם יצא היום כרטיס X וקנית אותו ולוח SLIיש חלון זמן משתנה עד שקנייה של עוד כרטיס X כבר לא תהיה משתלמת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.