פורסם 2006 בפברואר 2219 שנים חבריםבזמן האחרון, הכרטיס מסך שלי בקביעות חם יותר, למשל במנוחה במקום 38 הוא 41 ובמאמץ הוא 75 במקום 65 ..מה קרה לזה?
פורסם 2006 בפברואר 2219 שנים מחבר היכן ? ואיך זה השתנה בצורה כזאת דרסטית עם קומפרסור ביתי (50 שקל כזה) אוכל לנקות אותו ?
פורסם 2006 בפברואר 2319 שנים מחבר מסתובב כראוי .. אני ראיתי אבק בתוך הקופסא הזאת של הקירור איך אני מוציא את זה ?
פורסם 2006 בפברואר 2419 שנים מחבר אני לא מבין מאיפה אני צריך להעיף תברגים יש פה תמונה גדולה של הצד האחורי של הכרטיס:http://www.ixbt.com/video2/images/g70-6/leadtek-7800gt-scan-back.jpgתגיד לי מה צריך להוציא כדי שזה יתפרק בבקשה =םבתודה מראש
פורסם 2006 בפברואר 2419 שנים ראשית כל אל תכנס ללחץ.יכול להיות שהחדר מחומם,הסקה וכו'.דבר שני יכול להיות ששיחקת יותר זמן מאשר פעמים קודמות,או שהעלית קצת OC(אם עשית בכלל). בכל אופן אם יש לך קומרסור של אויר בבית אז תנתק את המחשב לגמרי.תוציא אותו מהחשמל ותעשה קודם שואב אבק.א"כ תעשה עם האויר.רק תתחיל מרחוק כי אני לא יודע איזה קומפ' יש לך..שלא תעיף את הכרטיס.. .ואז אתה לא תאמין מה יוצא לך משם.אני ממליץ לך לא לעשות את זה בחדר,כי אחרת אתה עלול להחנק. לכלוך עקשן תעבור עם מברשת(לי יש מברשת רק למחשב) ואז שוב אוויר. בהצלחה
פורסם 2006 בפברואר 2419 שנים אחי בלי שום קשר הטמפ עולות כיוםכבר לא כל כך חורףאבל תנקה קצת עם שואב אבק או משהו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.