פורסם 2006 בפברואר 2219 שנים שלום לכולם,את האמת לא ידעתי איפה לשאול אבל פה נראה לי הכי מתאים.אז ככה: יש לי כרטיס מסך של Nvidia מדגם Geforce FX 5200 ומעבד אינטל 2.8 ו-80 ג'יגה זיכרון מהירים.פירמטתי את המחשב לא מזמן והתקנתי את הכל כנדרש.הבעיה היא שאני לא מצליח להפעיל משחקים בצורה חלקה והם עובדים לי איטי. נגיד כמו המשחק unreal tournament 2004 עובד אצלי איטי ואני יודע שאצל חבר שלי שיש לו אותו כרטיס מסך וזה עובד לו מצוין.או גם פיפא 06 כנ"ל.מה אוכל לעשות בנידון? תודה לעוזרים.
פורסם 2006 בפברואר 2219 שנים הכרטיס בפני עצמו לא שווה הרבה...תנסה להוריד את הגדרות המשחק כדי שזה יפעל בצורה חלקה יותר.
פורסם 2006 בפברואר 2219 שנים מחבר הכרטיס בפני עצמו לא שווה הרבה...תנסה להוריד את הגדרות המשחק כדי שזה יפעל בצורה חלקה יותר. כן אב המסך שלי מאפשר יותר לרזולוציה של 1024 על 768 ואם אני יוריד את זה ל-800 על 600 זה לא יתאים למסך שלי ובקשר להגדרות אחרות אין שם יותר מדי אפשרויות כך שההגדרות הרגילות זה בסדר. ובנוסף הדרישות מערכת של פיפא 06 הן לא גבוהות והמחשב שלי מאפשר זאת הנה תראה בעצמך:מעבד במהירות 1.3 ג`יגה-הרץ ומעלה256 מגה זכרוןכרטיס מסך מדגם Geforce2, תואם או טוב יותרכרטיס קול לא מובנה תואם DirectX 9.0c1.2 ג`יגה פנוי על הדיסק הקשיחכונן DVD-ROMמערכת הפעלה מסוג חלונות 2000/XPמה עוד אוכל לעשות מישהו יכול להמליץ/לעזור?
פורסם 2006 בפברואר 2219 שנים אני בספק אם המסך שלך לא יוכל להציג תמונה ברזולוציה נמוכה יותר...הורד הגדרות בתוך המשחק, לא על הרגילות אלא על המינימום.
פורסם 2006 בפברואר 2219 שנים מחבר אני בספק אם המסך שלך לא יוכל להציג תמונה ברזולוציה נמוכה יותר...הורד הגדרות בתוך המשחק, לא על הרגילות אלא על המינימום. אבל המחשב שלא לא נחוץ בכך כיוון שהוא מספיק טוב ובעל כרטיס שמתאים לדרישות המשחק ואף יותר, כך שאני לא חושב שזו צריכה להיות הבעיה בנוסף בדקתי עוד דרישות מערכת והתקשרתי לספק המחשב שלי ועשיתי בדיקות לכרטיס המסך ומהבדיקות אפשר לראות שיש לי מנהל התקן מעודכן ו-diercetx הכי מעודכן שיש כך שזו לא הבעיה במפורש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.